Full kaskolu arabalar l Antalya araba kiralama

Full kaskolu arabalar l Antalya araba kiralama - 5sCarRental

Blog

Full kaskolu arabalar l Antalya araba kiralama


Full kaskolu arabalar l Antalya araba kiralama

Full Kasko Sayesinde Antalya'yı Gönlünüzce Gezin

Antalya, turistik beldeleri, sahilleri ve tarihi dokusuyla Türkiye’nin öne çıkan illerinden biridir. Özellikle yaz döneminde yerli ve yabancı turist akınına uğrar. İş, turistik ve aile ziyareti yapmak için havaalanı trafiği yoğun şekilde çalışır.

 Antalya havaalanına indiğinizde, şehir merkezine veya ilçelere gitmek için araç aramak zorunda değilsiniz. Havaalanında Antalya araba kiralamaofisi bulunuyor. Buradan kiralayacağınız arabayla, hem Antalya’da işinizi görürsünüz hem de gönlünüzce bir tatil geçirirsiniz. Firmadan kiraladığınız araçlar full kaskolu olduğu için, olası kazalarda ve hasarlarda herhangi bir yükümlülüğünüz bulunmuyor.

 Antalya Araba Kiralama Full Kasko Hizmeti

 Full kasko hizmetiyle Antalya araba kiralamasize meydana gelen hasarlar ile ilgili sürpriz çıkarmıyor. Kiraladığınız araçla kaza yaptığınızda hasar ne olursa olsun, kasko karşılıyor. Kullandığınız araç pert olsa dahi, 1-1,5 günde size yeni araç tahsis ediliyor. Siz de tatiliniz zehir olmadan, Antalya tatilinize devam ediyorsunuz.

 Full Kasko Hizmetinin Avantajları

 Antalya’da yaz döneminde yoğun insan ve araç trafiği yaşanır. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin, olası bir kazada mağdur durumuna düşmeyin. Bu nedenle Antalya araba kiralamahizmetinden yararlanırsanız, kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız. Aracınız park halinde kazaya uğrasa bile, full kasko sayesinde ya size yeni araç tahsis ediliyor ya da hızlı şekilde hasar gideriliyor.

 Antalya yaz döneminde aşırı sıcak olduğu için full kaskolu araçların tamamı klimalı ve son model lüks araçlardır. Navigasyon sayesinde adres sormaya gerek kalmadan, aracınızla tarihi ve kültürel gezinizi yapabilirsiniz.

 Antalya Araba Kiralamayla Antalya’yı Keşfedin

 Antalya’ya ister tek başınıza, ister arkadaş grubunuzla veya ailenizle gelin. İhtiyaçlarınıza yanıt verecek, Antalya içi ve çevresinde rahat ulaşımınızı sağlayacak araçları Antalya araba kiralamahizmetinde bulabilirsiniz. Lüks ve konforlu araçlarla Antalya’yı gönlünüzce gezip, yeni yerler keşfedebilirsiniz.

 Antalya, birçok medeniyete ev sahipliği yaptığı için deniz turizminin yanında tarihi dokusuyla da ön plandadır. Özellikle Antalya’yı keşfetmek isteyenler için eski Antalya olan Kaleiçi bulunmaz bir fırsattır. Kişi sayınıza göre Antalya araba kiralamayaptığınız aracınızla tarihi dokuyu ziyaret edebilirsiniz. Eski konakları gezip, lokantalarında yemek yiyebilir, isterseniz akşamı burada geçirip, barlarda eğlenebilirsiniz.

 Tarihi eserlere meraklıysanız Antalya Müzesini görmelisiniz. Müzede, Antalya’da yer alan üç antik kent olan Lykia, Pamphylia ve Pisidia’dan çıkma tüm tarihi eserleri sergileniyor. Özellikle Perge Antik Kenti’nden çıkarılan Roma Dönemi heykelleri, müze koleksiyonunun en değerli parçaları olarak öne çıkıyor.

 Antalya Araba Kiralamayla Antalya Doğasına Çıkın

 Şehrin sıcağından, iş yükünüzden kurtulmak istiyorsanız full kaskolu, navigasyonlu ve klimalı Antalya araba kiralama aracınızla kendinizi Antalya doğal ortamına atabilirsiniz. Şehirden çıkıp kendinizi doğaya bıraktığınızda doğa harikası yerlerde buluyorsunuz.

 Köprülü Kanyonu, ünü dünyaya yayılmış bir doğa harikasıdır. Kanyonun içinde Roma döneminden kalma iki tarihi köprü bulunuyor. Köprüçayı, köprüler, ağaçlar ve sarp kayalar sizi büyülüyor. Çayda rafting yapma imkanınız bulunuyor. Doğa yürüyüşü ve kamp yapma gibi aktiviteleri de yapmak mümkündür.

 Adrenalin patlaması yapmak, unutulmaz bir anı yaşamak istiyorsanız Köprüçay’da rafting yapmayı isteyebilirsiniz. Deneyimli rehber eşliğinde botta azgın sulara karşı mücadele veriyorsunuz.

 Köprülü Kanyonu’nun 10-15 dakika daha yukarısında Tazı Kanyonu bulunuyor. 2017’de keşfedilen bu kanyon tamamen bir doğa harikasıdır. Kiraladığınız Antalya araba kiralamaaracınızla kanyona iki kilometre yakınlığa kadar gidebiliyorsunuz. Aracınızı park alanına bırakıp, patika yoldan iki kilometre kadar zorlu bir yürüyüş yapıyorsunuz.

 Aracınızı dağ başında bıraktığınız için endişe etmeniz gerekmiyor. Araç full kaskolu olduğu için herhangi bir olası aksilikte, siz sorumlu tutulmuyorsunuz. Bu nedenle siz doğal güzelliği keşfederken sorumluluğu full kasko yükleniyor.

 Kaya tırmanışına meraklıysanız, hareketli olmayı seviyorsanız Geyikbayırı kayalığına gidebilirsiniz. Torosların uzantısı olan bu bölge doğal bir tırmanma alanıdır. Dünyada sayılı tırmanış parkurlarından olan bu yere ünlü tırmanıcılar antrenman yapmak için geliyor. Tırmanmayı sevmiyorsanız bile, tırmanıcıları seyrederek, adrenalin patlaması yaşayabilirsiniz.

 Kiralık Aracınızı Antalya Şelalelerine Sürün

 Antalya, şelaleleriyle de sayılı şehirlerden biridir. Özellikle Manavgat ve Düden şelaleleri dünyaca ünlüdür. Şelalenin yüksekliği fazla olmasa da doğal ortamı, yeşil ile mavinin bütünleşmesi insanları cezp ediyor. Antalya’nın sıcağından, trafik keşmekeşinden ve iş yoğunluğundan kurtulmak için ideal yerlerden biridir.

 Kiraladığınız Antalya araba kiralamaaracınız, navigasyonlu ve klimalı olduğu için konforlu şekilde Manavgat’a gidebilirsiniz. Buz gibi sulara ayağınızı sokarak serinleyip, doğayı içinize çekebilirsiniz.

 Düden şelalelesi de Kepez ilçesinde bulunuyor. Manavgat şelalesine göre daha uzun ve daha yüksekten akıyor. İster aynı günde isterseniz farklı günlerde bu iki şelaleyi de ziyaret edebilirsiniz.

 Antalya Araba Kiralamayla Antalya Tarihine Yolculuk Yapın

 Antalya, tarihi kentleri, tiyatroları ve yollarıyla meşhurdur. MÖ 10. yüzyılda Akalar tarafından kurulan Aspendos Antik Kent kalıntılarıyla her yıl binlerce ziyaretçi ağırlıyor. Aspendos’a gittiğinizde Roma döneminden kalma antik tiyatroyu görebilirsiniz. Tiyatronun harika bir akustiği bulunuyor. Tatilinizde denk gelirseniz açık hava konserlerine katılabilirsiniz.

 Aspendos gezinizi sadece tiyatroyu gezmekle bitirmeyin. Tiyatronun arkasında kalan alanda; stadyum, agora, bazilika, anıtsal çeşme, meclis binası, su kemerleri, anıtsal tak, cadde, tapınak, hamam, sarnıçlar, dükkânlar gibi yapıların kalıntıları bulunuyor. Bu kalıntıların arasında gezerek tarihi Roma sokaklarında geziyormuş hissini yaşıyorsunuz.

 Antalya’da tarihi eserler ve bölgeler farklı yerlerde olsa da kiraladığınız Antalya araba kiralamaaracınız sayesinde hızlı ve konforlu şekilde gidebiliyorsunuz. Aspendos’u gezdikten sonra Kaş ilçesine 40 kilometre uzaklıkta olan Patara Antik Kent’e aracınızı sürebilirsiniz. Patara, Likya Birliği’nin başkentliğini yapmış bir kent. Toplantıların yapıldığı meclisin kalıntılarını görebilirsiniz.

 Antalya Araba Kiralamayla Sahiller Sizi Bekliyor

 Antalya’nın dünyaca ünlü ve mavi bayraklı plajları bulunuyor. İşiniz bittiğinde ve günün yorgunluğunu atmak istediğinizde 203 mavi bayrak ödülüne sahip plajlardan birine kiralık aracınızı sürebilirsiniz.

 Gözlerden ve kalabalıktan uzak, caretta carettalarla birlikte ve mavi sularda yüzmek istiyorsanız Olimpos, Çıralı tam size göredir. Efsanelere konu Olimpos dağında kamp ateşi eşliğinde içeceğinizi yudumlayıp, daha sonra kendinizi mavi Akdeniz sularına bırakmak istemez misiniz?

 Antik bir Yunan kasabası izlenimi yaşamak istiyorsanız aracınızı Kalkan’a sürebilirsiniz. Burası 200 yıl önce Yunanlı denizciler tarafından kurulmuş. Limanda demirleyen yatları izleyebilir, içeceğinizi yudumlarken, insan trafiğini izleyebilirsiniz.

 Antalya Gece Hayatıyla Tanışın

 Yaz döneminde Antalya’yı tercih ettiyseniz, Antalya gece hayatıyla tanışmadan Antalya’dan ayrılmayın. Gündüz işlerinizi hallettikten sonra önce deniz keyfi yapabilirsiniz. Gece olduktan sonra Antalya plajları ve gece kulüpleri ayrı bir şenleniyor ve renkleniyor. 

 Gündüz vaktini Antalya şehir merkezinde geçirdiyseniz, akşam olunca Antalya araba kiralamaaracınızla Kaleiçi’ne gidebilirsiniz. Burası Antalya sosyal hayatın gece buluşma bölgesidir. Burada çok sayıda meyhane, bar, türkü bar, gece kulübü ve İngiliz publar bulunuyor.

 Köpüklü danslar ilginizi çekiyorsa Kemer bölgesinde Inferno Club Kemer bulunuyor. Antalya gece hayatı denilince ilk akla gelen gece kulüplerinden biridir. Yabancı turistlerin de büyük ilgisini çeken kulüp de eğlence sabaha kadar devam ediyor.