Follow Me Home Modülü Nedir, Nasıl Çalışır? Follow Me Home Modülü Nedir, Nasıl Çalışır? - 5sCarRental

Blog

Follow Me Home Modülü Nedir, Nasıl Çalışır?


Follow Me Home Modülü Nedir, Nasıl Çalışır?

Follow Me Home Modülü Nedir, Nasıl Çalışır?

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama firması olarak sıkça sorulan follow me home modülü nedir, nasıl çalışır? sorusu konusuna değindik. Peki follow me home modülü nedir, nasıl çalışır? Detaylar için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Follow me home modülü nedir, nasıl çalışır? konusuna değinmeden evvel follow me özelliğinin ne olduğuna değinmekte fayda var. 

 

 Follow Me Home Özelliği Nedir? 

 

Normal şartlarda araç farlarının üç ana özelliği bulunmaktadır. Bunları şu şekilde anlatmamız mümkündür: Aracın uzun farları ve kısa farları sürüş için gerekli mesafeyi aydınlatmak için dizayn edilmiştir. Park lambası ise aracın durmakta olduğunu bildirmek için kullanılır. 

 

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte otomobil üreticileri de araçlarda akıllı sistemleri entegre etmeyi başarmıştır. Bu çerçevede farların çok daha işlevsel olabilmesi adına, bunun yanında çok daha kullanışlı olabilmesi için, daha düşük enerji tüketimi için yeni tasarımlar yapılmaya devam edilmektedir. 

 

Bu kapsamda gelişen teknolojinin farlara yansımasının bir sonucu olarak follow me home özelliği hayatımıza girmiştir. 

 

Follow me home modülü nedir nasıl çalışır? konusuna kısaca değinmek gerekirse, bu modül gelişen teknolojinin son yansımalarından biridir. Gece vakti aracınızı park ettiğinizde aracınızdan indikten sonra da kısa bir süre etrafın aydınlık olabilmesi için farların çalışmaya devam etmesi follow me home özelliğinin bir sonucudur. Aracın farlarının gecikmeli kapanmasını sağlayan bu sistem sayesinde karanlıkta kolaylıkla yolunuzu, anahtarınızı bulabilirsiniz. 

 

Follow me home modülü nedir nasıl çalışır? konusunu açıklamak için bu sistemin özelliklerine de değinmek uygun olacaktır. 

 

 Follow Me Home Modülünün Özellikleri Nelerdir? 

 

Yukarıda değinildiği üzere follow me home özelliği, kısaca araç park edildikten sonra farların bir süre daha açık kalmaya devam etmesi olarak açıklanabilir. Bunun yanında farklı ve ayarlanabilir bazı özellikleri de bulunmaktadır. Bunlar, follow me home modülü nedir nasıl çalışır? hususunu açıklayıcı özelliktedir. 

 

Bu özellik sayesinde hava kararmaya başladığında öncelikle park ışıkları devreye girmekte, daha da karanlık olduğunda farlar devreye girmektedir. 

 

Bu modül, aydınlık olduğunda önce farları daha sonra da park ışıklarını kapatmaktadır. 

 

Bu modül ile park ışıkları ile far ışıklarının açılma ayarlarının yapılması da mümkündür. 

 

Ayrıca follow me home modülü ile aydınlatmanın açık kalma süresini ayarlayabilir, 3 ile 50 saniye arasında dilediğiniz zamanı tanımlayabilirsiniz. 

 

Follow me home modülünün devrede kalma süresi, ayarladığınız karanlıktan daha karanlık bir ortama girdiğinizde otomatikman uzayacaktır. 

 

Aracı karanlık bir ortamda park ettiğinizde otomatik olarak farların açılmasını sağlayan bu modül, aracın park halinden çıkarılıp çalıştırılması ise birlikte farları devreye sokmaktadır. 

 

Follow me home modülünü karanlık bir ortamda iken aracınızın kilit kumandası ile de devreye sokabilir ya da çıkarabilirsiniz. 

 

Follow me home modülü nedir nasıl çalışır? konusuna değinirken bu modülün devre dışı bırakılıp bırakılamayacağına da değinmek oldukça yararlıdır. 

 

Kısaca belirtmek gerekir ki, follow me home sistemini tamamı ile devre dışı bırakabileceğiniz bir sistem bulunmamaktadır. 

 

Follow me home modülü nedir nasıl çalışır? konusu yukarıda detaylı olarak aktarılmıştır. 

 

 İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti

 

www.5scarrental.com.tr adresinden İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama dahilinde hizmet veren araçlarımıza kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. 

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama üzerinden ulaşacağınız tüm araçları karşılaştırabilirsiniz. Böylece, en uygun fiyatlı da İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama üzerinden kiraladığınız aracı kullanmayacak olmanız halinde kolayca rezervasyonu iptal edebilirsiniz.

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama üzerinden araç modeli, markası gibi bilgilerin yanı sıra aracın vites, yakıt tipine, sınıfına göre de seçimler yapmanız mümkündür. 

 

İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama listesinden dilediğiniz aracı seçebilirsiniz. Araçların tamamının bakımı, temizliği 5s CarRental olarak düzenli olarak yapmaktayız.