En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama yapacakların ve araç satın alacakların merak ettiği en ucuz elektrikli araba modelleri hangisi sorunun cevabını bu bloğumuzda yer verdik. Peki en ucuz elektrikli araba modelleri hangisi?  En ucuz elektrikli araba modelleri ile elektrikli arabalarla ilgili bilmek istedikleriniz bloğumuzda. 

 

Sınırları zorlayan teknolojiler insan hayatına dokundukların da çevre dostu mudur? Otomotiv dünyası mükemmelliğe, sessizliğe, güce ve konfora birlikte ulaşmayı hayal eden otomobil sürücülerine cevaplar veriyor. Aslın da elektrikli araçların geçmişi 1800’lü yıllara kadar izlenebilir ve araştırmalarla 2000’li yıllar da mükemmelliğe ulaşabilir, bu arayışın ürünü olup sürücülere yepyeni bir sürüş deneyimi yaşatır. İstanbul Havalimanı araç kiralama araç kiralama firmalarında en uygun elektrik araba modellerini kiralayabilirsiniz. 

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama firmalarında da bulunan sürüş konforu, estetiği, kulanım kolaylığı ve sıfır karbon değeri ile elektrikli araçlar her kilometrede geleceğe yaklaşıyor. Zaman geçtikçe tamamen elektrikli otomobillerin diğer motor türlerinin yerini alacağı fikri, sürücüye ve herkese bir soru gündeme getiriyor; elektrikli otomobillerin ömrü ne kadardır?

 

 Elektrikli Arabalar Nasıl Çalışır?

 

İçten yanmalı motorların aksine elektrikli araçlar da yakıt depoları yerine aküler ve bataryaları bulunmaktadır. Pil, 60 voltta çalışan bir elektrik motorunun ihtiyaç duyduğu gücü sağlar. Herhangi bir güç kaynağından şarj edilebilen bir akü, frenleme sırasın da motorun ihtiyaç duyduğu enerjiyi de depolayabilir. Bu nedenle güç, benzin veya dizel yakılarak değil, batarya da depolanan elektrik enerjisinin elektrik motoruna beslenmesiyle elde edilir. İstanbul Havalimanı araç kiralama firmalarından elektrikli araba kiralamak isteyenler bu konuda yetkililerden bilgi alabilir.

 

Elbette çevre dostu İstanbul Havalimanı araç kiralama elektrikli araçlar da egzoz gazı yoktur. Gürültü kirliliği, yüksek karbon emisyonları ve döngü saatleri kavramları gibi birçok unsur elektrikli otomobiller de bulunmamaktadır. Elektrikli otomobillerin yapısal özellikleri ile tamamen çevre dostu olduğunu söyleyebilir.

 

 Elektrikli Otomobiller Nasıl Şarj Edilir?

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama firmalarında da bulunanelektrikli otomobiller birçok farklı şekil de şarj edilebilmektedirler. AC gücü kullanan şarj yöntemin de, aracı şarj etmek için ev tipi bir priz kullanabilirsiniz. Diğer şarj hızı türlerinden daha yavaş olmasına rağmen, bu yöntemi kullanan yüksek kaliteli piller, yaklaşık bir gece de tam şarj hızına ulaşabilir. Evin dışındaki şarj istasyonları bu süreyi kısaltabilmektedir.

 

Karışık akım ve doğru akım sistemleri kullanan bu istasyonlarda hızlı şarj için doğru akım şarj akımı birimi olan doğru akımı tercih edebilirsiniz. Günümüzde pil takımları, Ar-Ge ve araştırmalar yoluyla sürekli geliştirilmekte ve bu da kullanım sürelerini artıracaktır. Gelecekte, kablosuz şarj sistemleri sürücüleri karşılayacaktır.  İstanbul Havalimanı araç kiralama firmalarının filolarında da elektrikli araçlar sıklıkla yer alacaktır. 

 

 Elektrikli Arabaların Menzili Ne Kadardır?

 

Elektrikli bir arabanın sürüş mesafesinin çok kısa olduğunu ve şehir için de sadece tek şarjla gidebileceğini düşünüyorsanız, yeni nesil aküler sizi şaşırtabilir. Geliştirilen yazılım ve güç bataryası sayesinde artık elektrikli bir otomobille 500 kilometre seyahat edebilirsiniz. Elbette kilometre değeri aracın batarya kapasitesine, hava şartlarına ve sürüş alışkanlıklarına bağlıdır. Örneğin, aşırı yüksek veya çok düşük sıcaklıklar da, aracın ısıtma ve soğutma sistemini kullanırken ve yüksek hızlarda sürerken, elektrikli bir aracın sürüş mesafesi kısalacaktır.

 

 En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri Nelerdir?

 

Elektrikli araçlara ilgi artmaktadır. 2020 yılın da Türkiye’de daha çok elektrikli araç göreceğiz. Bunun nedeni, insanların ve şirketlerin daha çvre dostu yollar aramasıdır. AB ülkelerinin 2030’dan sonra fosil yakıtlı araç satışını durduracaklarını duyurmaları de bu konu da çok önemlidir. Hangi nedenle olursa olsun, elektrikli arabalar hayatımızın vazgeçilmezi gibi görünüyor. Peki, Türkiye de satılan elektrikli arabaları fiyatı nedir?

 

 En Ucuz Elektrikli Araba Fiyatları

 

Smart EQ forfour 

 

Smart Fortwo Coupe 

 

Toyota Yaris

 

Hyundai IONIQ

 

Kia Niro

 

Kia Niro

 

Renault Zoe 

 

Smart EQ Fortwo Coupe