En İyi Sedan Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama En İyi Sedan Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

En İyi Sedan Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


En İyi Sedan Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

En İyi Sedan Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

Yeni havalimanı olarak da bilinen İstanbul Havalimanı araç kiralama şehir merkezine olan konumuyla toplu taşımadan ziyade özel araçla veya taksiyle daha kolay ulaşılabilir bir konumdadır. Araç kiralamak bazen daha kolay bir ulaşım çözümü olabilmektedir.

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama bakımından en mantıklı pozisyondadır. Havalimanında en iyi sedan araçlar da mevcuttur. Çünkü toplu taşımayla havalimanına ulaşmak oldukça uzun ve zahmetli olacaktır. Elinizde bir de ağır valizler varsa kesinlikle araç kiralamalısınız.

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama firmalarının ellerinde genellikle sedan tipi araçlar bulunmaktadır. En iyi sedan araçlardan bazıları Volkswagen Passat, Mazda6, Auidi 6, Fiat Egea ve Mercedes Benz S serisi modellerdir. İstanbul Havalimanı araç kiralama firmalarının çoğunluğunda bu araçlar yer almaktadır.

 

En İyi Sedan Araçlar

 

 Volkswagen Passat

 

Volkswagen Passat geniş hacimli araba ailesinden gelmektedir. Daha çok aileler kullandığı için aile arabası olarak da bilinir. Kalabalık aile yolculuklarında tercih edilebilir bir modeldir. İstanbul Havalimanı araç kiralama şirketlerinden bu araç türünü istemek konforlu bir yolculuk imkanı sunacaktır.

 

Güçlü motoru sayesinde hem hızlı hem de güvenli bir sürüş deneyimi yaşatacaktır. Ayrıca pek çok yerli ve yabancı firmanın üt düzey yöneticilerine bu modelden verdiklerini göz önünde bulundurmak konforu ve kalitesi açısından bir fikir verebilir.

 

 Mazda 6

 

Mazda 6 ekstra güvenlik önlemleriyle kuşatılmıştır bir sedan model araçtır. Pek çok otomobil sever Mazda 6 modelinin dış görünümünden etkilendiğini ifade etmektedir. Motor gücü oldukça yüksek olup iç tasarımıyla da göz kamaştırmaktadır. İstanbul Havalimanı araç kiralama seçenekleri değerlendirilirken mutlaka düşünülmesi gereken bir modeldir.

 

 Audi 6

 

Sedan model denilince akla ilk gelen markalardan biri tartışmasız Audi markasıdır. Yol tutuş özelliği bakımından rakiplerine fark atan Audi 6'yı sedan modeller arasında rekabet yaratan bir modeldir. Özellikle ciddi dönemeçlerin olduğu havaalanı yolunda hız yaptığınız yağmurlu bir günde altınızda Audi 6 ile seyahat ediyor olmayı tercih etmelisiniz. Audi 6 modeli İstanbul Havalimanı araç kiralama seçenekleri arasında mutlaka düşünülmesi gereken modellerden biridir.

 

 Fiat Egea

 

Hem performans hem de yakıt maliyeti bakımından önde gelen sedan araçlardan biri olan Fiat Egea, İstanbul Havalimanı araç kiralama firmalarının pek çoğunda bulunan bir modeldir. Ortalama yakıt tüketimi, uygun fiyatı, karbon dioksit emisyonu bakımından da çevre dostu olan Fiat Egea yolculuklarınızda güvenle tercih edebileceğiniz konforlu bir modeldir.

 

 Mercedes Benz S Serisi

 

Mercedes toplumda hep bir üst segmente hitap eden bir model gibi görülse de aslında Audi de onun kadar iyi bir markadır. Markaları birbiriyle karşılaştırmaktan ziyade markaların modellerini birbiriyle kıyaslamak bu açıdan daha doğru olacaktır. 

 

Audi ile Mercedes her zaman zor kıyaslanır markalar olmuştur. Her ikisinin de kendine has öne çıkan özellikleri bulunmaktadır. Ancak söz konusu konfor olduğunda ikisi de son derece konforludur. Motor performansları bakımından değerlendirecek olursak her ikisinin de motor performansı çok iyidir. Ancak konu yakıt tüketimine geldiği zaman Audi 6 Mercedes Benz S serisine göre daha fazla yakar. Mercedes 5,6 litre yakarken Audi 9,6 litre yakar ki bu da ciddi bir farktır.

 

Hangi araç kiralanırsa kiralansın konfor açısından hepsinden memnun kalınacaktır. Her biri oldukça başarılı ve kaliteli sedan araçlardır. Çok küçük farklarla biri bir konuda öne geçerken diğer araç farklı bir konuda öne geçebilir. Araç kiralama firmalarının ellerinde genellikle sedan araçlar bulunur. Kalabalık yolculuklar için araç kiralama firmaları Mercedes Vito veya benzerlerini önermektedir. Çok kalabalık olunmadığı sürece sedan araçlar yeterli olacaktır. Keyifli ve konforlu bir yolculuk için yola çıkmadan birkaç saat önce araç kiralama işlemlerini tamamlamış olmak yeterlidir.

 

Yolculuklarda her şeyden önemlisi emniyettir. Maliyeti ikinci planda bırakarak tercih yapmak daha sağlıklı olacaktır. Sedan araçlar emniyet bakımından sorun çıkarmayan araçlardır. Güvenle kiralanabilir.

 

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmeti veren 5s CarRental firmamızdan en iyi sedan araçlardan bazılarını bulabilirsiniz. Full kasko, teslimatta ödeme ve sınırsız kilometre gibi araç kiralama avantajları sunan 5s CarRental’da en yeni model araçları kiralayarak konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. 5sCarRental bağlantısına tıklayarak filomuzu ve fiyatları görebilirsiniz.