En Geniş Bagaja Sahip Arabalar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama En Geniş Bagaja Sahip Arabalar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

En Geniş Bagaja Sahip Arabalar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama


En Geniş Bagaja Sahip Arabalar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama

En Geniş Bagaja Sahip Arabalar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama 

 

Antalya Havalimanı araç kiralama hizmeti de veren firmamız olarak en geniş bagaja sahip arabalar hakkında sürücüleri bilgilendirmek istedik. En geniş bagaja sahip arabalar hakkında detaylar bloğumuzda. 

 

Araç tercihi yapılırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri bagaj büyüklüğüdür. Özellikle geniş ailelere sahip kişiler için çok fazla önem taşımaktadır. Geniş aileye sahip kişilerin yanı sıra sıkça uzun yolculuk yapan kişilerin de tercihi olabilmektedir. Her ne kadar aracın diğer kısımlarında da eşya taşımak için pratik özellikler olsa da bagaj eşyalar için gerçek alanı oluşturmaktadır. Bu nedenle yeni araç satın alacak kişiler bu kritere dikkat etmektedirler. 

 

Bu tür özelliklere dikkat ediyorsanız Antalya Havalimanı araç kiralama aracılığı ile istediğiniz araca ulaşabilirsiniz. Geniş bagajlı araçların avantajlarından faydalanabilirsiniz. Araçlarınızı kişilerin oturacağı yerlere sığdırmak gibi bir problemiz olmayacaktır. Ayrıca kırılabilecek hassas eşyalarınızın da güven ile yolculuğunu sağlamaktadırlar. Her türlü kolaylığın sağlanması için Antalya Havalimanı araç kiralama firmasını tercih edebilirsiniz. 

 

EN GENİŞ BAGAJA SAHİP ARABALAR

 

 Ciroen C4 Grand Picasso

 

Ciroen C4 Grand Picasso, geniş bagajlı araç arayanlar için iyi bir seçenek olabilmektedir. Bu türün 7 kişilik olan modeli, oldukça geniş bir bagaja sahiptir. Yaklaşık olarak 645 Litrelik hacme sahiptir. 3. sıra koltukları tam olarak katlanabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede bagaj ile aynı yükseklikte olan daha büyük bir alan elde etmiş olmaktasınız. 2. sıra koltuklar ise tam olarak katlanmamaktadır. Bunun yerine öne eğilmektedirler. Bu da hacmi 704 litreye çıkarmaktadır. 

 

Bunların yanı sıra en ön yolcu koltuğu da tam katlanabilir özelliğe sahiptir. Böylelikle daha fazla eşya sığabilmektedir. Uzun eşyalar da kolaylıkla depolanabilmektedir. Tüm bu bagaj özelliklerinin yanı sıra ön koltuğun yatırılmasıyla masa özelliği de ortaya çıkmaktadır. İstediğiniz araç için Antalya Havalimanı araç kiralama ile anlaşabilirsiniz.

 

 Skoda Superb

 

Skoda Superb, liftback özelliğine sahiptir. Arka cam açılmaktadır. Böylelikle çok geniş bir eşya depolama alanı açılmaktadır. Bagaj alanı tam olarak 595 Litredir. 2 farklı file sistemi bulunmaktadır. Bunlardan biri yatay diğeri ise dikeydir. Ayrıca bagaj kancaları bulunmaktadır. Birçok kargo elemanı araçta bulunmaktadır. Aracın en iyi özelliklerinden biri de eller serbest özelliğinin bulunmasıdır. Böylece araçta bulunan sensörler ile elleriniz dolu olduğunda da kolayca bagajı açabilirsiniz. 

 

Dokunmadan bagajın açıp kapatılabilmesi ve yüksek bagaj hacmi ile bu modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Her tür kriterde araç bulunduran Antalya Havalimanı araç kiralama firmaları ile iletişime geçebilirsiniz.

 

 BMW 2 Serisi Gran Tourer

 

BMW 2 Serisi Gran Tourer, araç sahiplerine 645 Litrelik bagaj hacmi sağlamaktadır. Karşıdan bakıldığında oldukça küçük görünse dahiiç hacmi 7 kişiliktir. İç koltukların yani 2. ve 3. sıranın yatabilmesi özelliği ile hacım 1095 Litreye çıkabilmektedir. Port bagaj alanı ile ekstra kargo alanına sahip olabilirsiniz. Geniş bagaj özelliği arayanlar için en yüksek kalitede olan araçlardan biridir. En geniş bagajlara Antalya Havalimanı araç kiralama sayesinde ulaşabilirsiniz. 

 

 Dacia Lodgy

 

Dacia Lodgy, iki farklı kapasite seçeneğine sahiptir. 5 ya da 7 kişilik koltuk seçeneği sunmaktadır. 7 kişilik kapasiteye sahip olan modelde 3. sıra koltuklarında sınırlı diz mesafesi bulunmaktadır. Toplamda 2617 Litrelik bir hacme sahip olması ile alanındaki kriterleri zirveye çıkarmaktadır. Bu nedenle bulunduğu sınıfta rakip tanımamaktadır. Bagaj hacmi ve katlanma özellikleri haricinde 30 litrelik saklı hacme sahiptir. İç gözlerinin de geniş hacme sahip olması ise büyük kolaylık sağlamaktadır. Antalya Havalimanı araç kiralama firmamız 5s CarRental ile iletişime geçerek bu aracı kiralayabilirsiniz.

 

 Ford Tourneo Courier

 

Bu tür araçlar için Antalya Havalimanı araç kiralama ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Ford Tourneo Courier, ticari araç sınıfındadır. Ancak binek araç olarak ruhsat verilmektedir. Toplam bagaj hacmi 1029 litredir. İç mekanın geniş hacmi ile oldukça fazla yaşam alanı sağlamaktadır. Sürgülü kapıya sahiptir. Ayrıca bagajında raf sistemi bulundurmaktadır.