En Çok Satılan İkinci El Araba Markaları

En Çok Satılan İkinci El Araba Markaları - 5sCarRental

Blog

En Çok Satılan İkinci El Araba Markaları


En Çok Satılan İkinci El Araba Markaları

En Çok Satılan İkinci El Araba Markaları

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama firması 5s CarRental olarak en çok satılan ikinci el araba markaları konusunda bir içerik hazırladık. Peki en çok satılan ikinci el araba markaları hangileri. Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Araçlar günümüzün en vazgeçilmez ögeleri haline gelmiştir. Uzun yollara gidilirken tercih ettiğimiz araçlar şimdiler de yürüme mesafesinde gidebileceğimiz yerlere bile giderken bizi araçsız gidemez hale getirmiştir. Siz de en çok satılan ikinci el araba markaları hangileri bir göz atın. 

 

 Seyahatleriniz esnasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama sistemini güvenle kullanabilirsiniz.

 

 Hem kullanım alışkanlıklarımızdan dolayı hem de bize sağladığı konfor ve rahatlıktan dolayı araçları hayatımızdan çıkarmak imkansız hale gelmiştir. Araçlara talep her geçen gün çoğaldı, araçlar her geçen gün çoğaldı ama araç fiyatları sürekli artmaya devam etti.

 

 Siz deİstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama aracılığıyla uygun fiyata araç kiralayabilirsiniz.

 

 Sıfır araç alamayan kullanıcılar ise genellikle ikinci el araçlara yöneldiler. Peki ikinci el araç piyasası ne durumda, en çok satılan ikinci el arabalar hangileridir? Hep birlikte şimdi yazımız da inceleyelim.

 

 En Çok Satılan İkinci El Arabalar:

 

 1- Volkswagen:

 

En fazla satılan ikinci el araba modellerine bakacak olursak 23 bin 539 ile Volkswagen ilk sırayı almış bulunmaktadır. Alman otomobili olan araba markası dayanıklılığı ve kendine özgün tasarımları ile dikkat çekmektedir. Listemiz deen çok satılan ikinci el araba markaları içinde ilk sıradadır.

 

 2- Renault:

 

En çok satılan ikinci el araba markaları sıralamasında ikinci sırayı ise bir Fransız araba markası olan Renault almış bulunmaktadır. 20 bin 714 tane araç satılmış ve sıralama da üst sıralarda yer almıştır. 

 

Siz de araç kiralama konusunda deneyimli firmamızdanİstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama servisinden faydalanabilirsiniz.

 

 3- Ford:

 

İlk otomobil üretmeye adım atan firmalardan birisi olan Ford ise ABD temelli bir araçtır. 16 bin 413 adet satılma rakamlarına ulaşmış bulunmaktadır.En çok satılan ikinci el araba markaları arasında ilk 3' e girmeyi başarmıştır. 

 

 4- Fiat:

 

Bir İtalyan arabası olan Fiat görüntüsüyle bizi büyüleyen pek çok modele sahiptir. İkinci el araç alıcıları da 15 bin 609 tane tercihini bu markadan yana kullanmışlardır. Özellikle otomatik vitesli araçlarıyla dikkat çeken marka da yine çok tercih edilenler arasındadır. 

 

 İster otomatik ister düz vites araçlaraİstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama servisi ile ulaşabilirsiniz.

 

 5- Opel:

 

Opel, Peugeot ve Citroen ile aynı çatı altına gire yine bir Fransız arabası ve yine çok tercih edilenler arasında yer almakta olan bir marka. Toplamda 9 bin 218 tane ikinci el araç alıcısı Opel markasını tercih etmiş bulunmaktadır. Fransız markasını Alman mühendisliğiyle buluşturan araç yine çok tercih edilmiştir. Ve en çok satılan ikinci el araba markaları arasına girmiştir.

 

 6-BMW:

 

Popülerliğini hiç bir zaman kaybetmeyen ve adından her dönemde söz ettiren araç elbette listemiz de yer almaktadır. Alman araç üreticisi kalitesinden ödün vermeden üretmeye devam ediyor. Bu da her geçen gün tekrar tercih edilmesini sağlıyor.

 

Bu sefer de 8 bin 211 kişi tarafından tercih edilmiş ve satın alınmış bulunmaktadır.

 

 Siz de araç tercihiniziİstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama dan yana kullanabilirsiniz. 

 

 7-Mercedes-Benz:

 

Yine sadece markası yeter diyeceğiniz araçlardan bir tanesi listemizde yer almaktadır. Alman otomobil markası sağlamlığı ve dayanıklılığı ile adını duyurmuştur. Sürekli tercih edilen araç bu yıl da 8 bin 77 adet satılmış ve listemiz de kendine yer bulmuştur.

 

 Siz de sağlam araçlar içinİstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama servisini tercih edebilirsiniz. 

 

 8- Hyundai:

 

 Son zamanlar da oldukça fazla tercih edilen bir araba markası olan Hyundai, Güney Kore merkezli bir arabadır. 7 bin 695 adet satılmış ve oldukça fazla tercih edilmiştir. Birçok alıcı tercihlerini bu markadan yana kullanmışlardır.

 

 Firmamızdan en çok satılan ikinci el araba markalarına ulaşabilirsiniz.

 

 9-Peugeot :

 

Çok köklü bir geçmişe sahip olan firma ilk başlarda 1810 yılında el aletleri üreterek piyasaya girmiştir. Sonralar da 1890 yılında otomobil üretmeye başlamış bir Fransız markasıdır. 7 bin 140 adet satılmıştır ve listemize girmiştir.

 

 10-Toyota:

 

Sağlamlığı ile adından oldukça fazla söz ettiren otomobil markası listemiz de her ne kadar son sırada yer almış olsa da 5 bin 407 adet satılmıştır. Bu da az bir rakam değildir. Bir Japon otomobil markası olan Toyota yine de oldukça fazla kullanıcıya sahiptir. Listemiz de en çok satılan ikinci el araba markaları arasında son sırada yer almaktadır.