Dünyanın En Pahalı Arabaları? Dünyanın En Pahalı Arabaları? - 5sCarRental

Blog

Dünyanın En Pahalı Arabaları?


Dünyanın En Pahalı Arabaları?

Dünyanın En Pahalı Arabaları?

 

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama firması olarak dünyanın en pahalı arabaları konusunda bir içerik ele aldık. Peki dünyanın en pahalı arabaları hangileri? Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Dünyanın en pahalı arabaları hangisi? Evet, birçok lüks araba var. Bunların hemen hepsi en güzel arabalar listesinde kendine yer bulabilir ama dünyanın en pahalı arabaları hangisidir? "Bir erkeğin malı yoksulların ağzını yorar" dedik ve en lüks arabayı aramaya başladık. Gelin dünyanın en lüks arabasına bir göz atalım En pahalı araba hangisi?

 

 Rolls-Royce Phantom Serenity

 

Dünyanın en pahalı arabalarına gelince, elbette listede en az bir Rolls-Royce olacak. Rolls Royce sadece zenginlerin değil, aynı zamanda şatoda yaşayan zenginlerin de arabası ve lüks arabaların kralı olarak kabul edilebilir.  Phantom Serenity, 11 milyon dolarlık fiyatıyla markanın en popüler modellerinden biri. Fiyat, Rolls-Royce Phantom'un kendisi kadar etkileyici Aynı zamanda Türkiye'den alınan siparişlerin bile süresi doldu.

 

 Zenvo Ts1 GT

 

Zenvo, 10 yılda toplam 11 otomobil üretti. Kulağa pek hoş gelmeyebilir, ancak şirketin 1.013 hp ST1 süper otomobilinin fiyatı 1.8 milyon $. Dolayısıyla Toyota'nın bu rakamı sağlamasını beklemek yanlıştır. Şimdi, onuncu yıldönümü nedeniyle, şirket Cenevre Otomobil Fuarı'na daha karakteristik süper otomobiller getirdi.

 

TS1 GT, otomobilin bakır ve bronz süslemelerindeki 20 inçlik jantlarla uyumlu bir şekilde eşleşen Fjord Blue adlı mavi bir tonla boyanmıştır. Kaputun altındaki çift süper şarjlı 5,8 litrelik V8 motor, 1.179 hp ve 1.100 Nm'yi doğru bir şekilde üretebilir.

 

 Aston Martin One -77

 

Dünyanın en lüks arabalarını ya da dünyanın en pahalı arabalarını listeleyen Aston Martin değil mi? elbette. Aston Martin One-77 modelinin fiyatı 14 milyon dolar olacak. Dünyanın en hızlı Gt modellerinden biri.

 

Aston Martin (Aston Martin) DB11 modeli, markanın yeni GT modeli olarak 2016 yılında DB9 kasasının yerini aldı. İlk olarak Coupe şasi çıktı ve şimdi araçlar için dönüştürülebilir şasi veya dönüştürülebilir şasi üretildi. Yeni DB11 Volante, önceki versiyondan (db9 volante) 26 kg daha hafiftir ve 4.0 litrelik çift turbo V8 benzinli motora sahiptir. 510 ps 503 beygir gücünde 675 nm tork üretebilen bu spor otomobil, 8 ileri otomatik şanzıman ile donatılmıştır.

 

 Ferrari La Aperta

 

Aston Martin gibi, Ferrari de lüks arabaları ve pahalı arabaları ilk düşünen kişiydi. Ferrari La Aperta'nın fiyatı da 14 milyon dolar. Üretilen sadece 201 arabadan bahsediyoruz.

 

6.3 litrelik V12 motorla donatılmış Ferrari LaFerrari Aperta 789 hp güç üretebiliyor.Elektrik motoru çalıştığında ise toplam güç 950 hp. En çarpıcı teknik özelliği ise 3 saniyeden daha kısa sürede 100 km / s hıza ulaşmasıdır. Hızı 350 km / s'dir.

 

 Lamborghini Centenario Lp 770-4

 

Lamborghini markası, pahalı otomobiller listesinde önemli ve popüler bir temsilcidir. Lamborghini Centenario Lp 770-4, 19 milyon ABD doları olarak fiyatlandırılmıştır. Bu, Lamborghini'nin doğum gününü anmak için yapılmış özel bir dizi.

 

 Koanigsegg One

 

 İsveç markası Koanigsegg, spor otomobiller için çok özel bir seçenek sunuyor. Koanigsegg One'ın fiyatı 2 milyon dolardır.

 

 MacLaren P1GTR

 

 McLaren markası aynı zamanda en pahalı markalardan biridir. 2 milyon ABD doları. Bunun hibrit bir spor otomobil olduğunu da ekleyelim.

 

 Lamborghini Sesto Elemento

 

Lamborghini'nin süper lüks Sesto Elemento'sunun fiyatı 22 milyon dolar. Araba sadece 20 yılında üretiliyor ve hatta nadir eserler listesine dahil edilebiliyor.

 

 Aston Martin Vulcan

 

Aston Martin Vulcan'ın fiyatı 23 milyon dolar. Dünyada sadece 24 Aston Martin Vulkan var. Ancak bu ihtiyacı karşılayabilen Vulcan, 1.350 kg ağırlığında hafif bir otomobil olan 820 beygir güç üretebilen 6 litrelik V12 motoruyla biliniyor. Vulcan, başlangıçta F1 tarzı direksiyon simidiyle insanların ilgisini çekti ve başlangıçta onu piste getirmeyi planladı, ancak özel bir seri de vardı ve sadece 24 tane üretildi. Hatta direksiyon simidindeki PIT düğmesinden pist için üretildiğini bile anlayabilirsiniz. Yani araç çukurlaşma özelliğine sahiptir.

 

 Bugatti Chiron

 

Dünyanın en pahalı arabaları listesinde ilk sırada Bugatti Chiron bulunuyor. Bugatti markası birçok otomobil tutkununun hayalidir. Bugatti Chiron'un fiyatı 25 milyon ABD dolarıdır. Sadece 40 parça üretildi.

 

Chiron, 420 km / s hıza ulaşabilen 1500 beygir gücünde bir canavardır. Selefi Bugatti Veyron gibi, yeni Bugatti Chiron da gerçekten bir mühendislik harikası. 1.995 kg ağırlığında olmasına rağmen 1.500 beygir gücündeki bir canavar 420 km / s hıza ulaşabilir.

 

Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti 

 

Türkiye'nin başkenti Ankara'dan dolayı ulaşılabilen birçok önemli kurum ve kuruluşun yanı sıra birçok tarihi mimari de bulunmaktadır. Cumhuriyet yıllarına yol açan yapıları sayesinde her yıl hem yerli hem de yabancı turistlere Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama ile kentte konforlu bir şekilde seyahat etmektedir. Bu nedenle Türkiye'nin en kalabalık havalimanlarından biri Ankara Esenboğa Havalimanı’dır.

 

Esenboğa Havalimanı'ndan hem iç hem de dış hat uçuşlarından her ay çok sayıda ziyaretçi Ankara'ya iniyor. Bu nedenle pek çok Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama şirketleri birçok seçenek sunuyor. Ancak havalimanında dolaşırken zaman kaybetmek istemiyorsanız, Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama firmaları arasında havalimanına gelmeden, 5scarrental.com.tr’dan yapacağınız fiyat karşılaştırmaları ile Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama istediğiniz marka modelini görebilirsiniz.