Drop Hizmeti Nedir ve Drop Ücreti Ne Kadardır?

Drop Hizmeti Nedir ve Drop Ücreti Ne Kadardır? - 5sCarRental

Blog

Drop Hizmeti Nedir ve Drop Ücreti Ne Kadardır?


Drop Hizmeti Nedir ve Drop Ücreti Ne Kadardır?

Drop Hizmeti Nedir ve Drop Ücreti Ne Kadardır?

 

Ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayıp hayatımızı da kolaylaştıran ön parçalardan birisi araçlardır. Artık hayatımızın her alanında uzun yol ve kısa yol ayrımı yapılmaksızın araçlar bizim kurtarıcılarımız haline gelmiştir. Günlük rutin içerisinde sıklıkla kullanılan araçlar, özellikle de seyahat esnasında sıklıkla tercih edilmektedir. 

 

Bir gezi veya tatil planı yaptıktan sonra eğer kendinize ait bir aracınız yoksa veya aracınızla uzun yola çıkmak istemiyor iseniz bir araç kiralama sitesi araştırmaya başlarsınız. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olarak yazımız dadrop hizmeti nedir konusuna değineceğiz vedrop ücreti ne kadar? diye bakacağız.

 

 Siz deİzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama hizmeti almak için sitemizden randevu oluşturabilirsiniz.

 

 Drop Hizmeti Nedir? 

 

Aracınızı kiralamaya karar verdiniz ve uzun yola çıkmayı düşünüyorsunuz. Yalnız ilk kez araç kiralıyor iseniz tam da aracı kiralayacağınız zaman yeni bir kelime ile karşılaştınız. Drop Hizmeti.

 

Peki drop hizmeti nedir ? Ve size verilen bu hizmet karşılığındadrop ücreti ne kadar istenmektedir?

 

Siz araç kiralama sitesine girdiğiniz de işlem yapmadan önce size aracı alacağınız yer ve aracı tekrar teslim edeceğiniz yer bilgisi sorulur. Diyelim ki siz bir gezi planı oluşturdunuz ve aracı İzmir den alıp Muğla da bırakmak istiyorsunuz. İzmir- Muğla arası ortalama 200 km olduğu düşünülürse 200 ile 1 çarpılarak sizden 200tl gibi bir drop hizmet bedeli istenir.

 

Eğer İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama hizmetimizden faydalanmak isterseniz hemen aracınızı teslim almak istediğiniz yeri ve saati seçerek rezervasyon oluşturabilirsiniz.

 

 Drop Hizmeti Hakkında 

 

Kısaca, drop hizmeti nedir diye bakacak olursak aracınızı teslim almak istediğiniz yer ve geri teslim etmek istediğiniz şehir farklı ise aradaki km farkının fiyatlara yansıması olarak ifade edilebilir.

 

Tek yön araç kiralama ve gidiş dönüş olarak kiralamak arasında da yine fiyatlar farklılık göstermektedir. Peki bu drop ücreti ne kadar?

 

Sizin kiraladığınız araç ile bir şehirden başka bir şehre giderek aracı gittiğiniz şehir de bırakmanız farklı bir ücrete tabi olur. Bundan farklı olarak aracı götürdüğünüz şehirden tekrar ilk teslim aldığınız şehre getirmek de fiyatlar da farklılık oluşturacaktır. Bu da drop hizmeti nedir sorusunun cevabı olacaktır.

 

Siz deİzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama servisine uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

 

 Tek Yönlü Drop Hizmeti

 

Yazımız da akıllarda ki drop hizmeti nedir sorusuna cevap bulabildiğinizi umuyorum. Tek yönlü araç kiralamak fiyatları nasıl etkiler vedrop ücreti ne kadar ? Gelin birlikte bakalım.

 

Genellikle tek yönlü araç kiralamak daha maliyetli bir iştir. Sizin de seçeceğiniz araca göre ve gideceğiniz km hesabına göre değişiklik gösterebilir. Siz de İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama sistemi ile kendinize en uygun aracı seçebilirsiniz.

 

Kiraladığınız araçlarda full kasko hizmeti bulunmaktadır ve bunun için sizden hiç bir ek ücret talep edilmemektedir.

 

 Araç Kiralamada Drop Hizmeti

 

Firmamızdan teslim aldığınız araçlarda dolu depo olarak teslim etme şartınız bulunmamaktadır. Kiralık aracınızı teslim aldığınız zaman benzin hangi seviyede ise siz de aynı şekil de teslim edebilirsiniz.

 

En uygun fiyatlar içinİzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama servisini tercih edebilirsiniz.

 

Az önce okumuş olduğunuz bilgiler ışığında drop hizmeti nedir sorusunun cevabını bulduğunuzu düşünüyorum. Araç kiralama da drop ücreti ne kadar diye bakacak olursak, bunun net bir cevabı bulunmamaktadır. Sizin gideceğiniz yolun km hesabına bağlı olarak hesaplanmaktadır.

 

Siz de aracınızı direk havalimanından teslim almak isterseniz İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama hizmeti sizin için uygun olacaktır.

 

Yazımız da bahsettiğimiz drop ücreti ne kadar? sorusuna kısaca yaptığınız km verilerine göre hesaplanmaktadır ve seçtiğiniz araç modeline göre değişikli göstermektedir diyebiliriz.