Depozito Ücreti Ödemeden Araba Kiralayın! Depozito Ücreti Ödemeden Araba Kiralayın! - 5sCarRental

Blog

Depozito Ücreti Ödemeden Araba Kiralayın!


Depozito Ücreti Ödemeden Araba Kiralayın!

Depozito Ücreti Ödemeden Araç Kiralayın

Ulaşımın en konforlu hali olan oto kiralama hizmeti, depozitolu bir şekilde gerçekleşiyordu. Firmamız, depozito ödemeden rent a car hizmeti sunarak, bu kategoride büyük kolaylık sunuyor. Lüks ve aynı zamanda son model özelliklere sahip araç filomuzda, istediğiniz aracı depozito ödemeden kiralayabilirsiniz.

Kiralama İşlemi

 Tatile çıkmadan veya iş seyahati programı hazırlamadan önce kiralık araç rezervasyonu yaptırmalısınız. Sitemizi ziyaret ederek dakikalar içerisinde lüks ve konforlu araç filosundan istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Araba kiralama Ankara filomuz, son model ve aynı zamanda konforlu özelliklere sahip araçlardan oluşuyor. Aracı havalimanına isterseniz gerekli bilgileri müşteri hizmetlerine vermelisiniz.

 Araç kiralama yaşı 20’dir. Bunun nedeni sigorta şirketlerinin 20 yaş sınırı getirmesidir. Ehliyetli olmak ve trafikten men cezası almamak, kiralama şartları içerisinde yer alıyor. Sabiha gökçen araba kiralama İstanbul rent a car hizmetleri kategorisinde, araçlar uçağınızın iniş saatinde çıkış bölümünde hazır bir şekilde beklemektedir. Havalimanında araç teslimatı gerçekleştiren firmamız, geri alma işlemini de havalimanında gerçekleştirmektedir.

İstediğiniz Aracı Kiralayabilirsiniz

 Kampanyalı kiralama hizmeti sunan ve bu konuda profesyonel yöntemleri tercih eden şirketimiz, araba kiralama İzmir Havalimanı programında, istediğiniz saatte, istediğiniz yere araç getirmektedir. Sözleşmeli Samsun araç kiralama programında, aracı kiralayan ve sözleşmede geçen ikinci kişi dışında hiç kimse kullanmamalıdır. Araçlarımız kaskoludur ve trafikle ilgili bütün resmi işlemleri yapılmıştır. Ayrıca gerekli sanayi bakım işlemleri de düzenli bir şekilde takip edilmektedir.