Blog

Dacia Sandero Özellikleri


Dacia Sandero Özellikleri

Dacia Sandero İle Antalya Macerası

 

Antalya için rüyaların kenti desek abartmış mı oluruz? Hiç sanmıyoruz. Yaz mevsimi başta olmak üzere yılın her döneminde Antalya rüyalarını gerçekleştirmeye gelen yüz binlerce insanla dolup taşıyor. Tatilciler ve gezginler için kısa bir zaman geçirecekleri Antalya’da yol sorunu önem arz ediyor. Trafikte geçirecek süreleri kısaltmak ve bu zamanı değerli, eğlenceli kılmak için en ideal seçenek olarak araba kiralama ön plana çıkıyor.

 

 Uçağınız havalimanına indi. Peki, Antalya havalimanı araba kiralama işlemleriniz için hangi arabayı tercih etmelisiniz? Konfor, güvenlik, hız, eğlence başta olmak üzere diğer birçok unsurun bir araya gelmesiyle son dönemlerde Dacia Sandero model arabalar Antalya’da daha fazla tercih ediliyor.

 

 Antalya Trafiği

 

 Antalya yerleşik ve tatilci nüfusu ve yüz ölçümü bakımından büyük bir kent. Her büyük kent gibi trafik yoğunluğu da had safhada. Öte yandan coğrafi yapısı nedeniyle merkez ve taşra arasında en ideal yolculuk aracı özel bir araba oluyor. Antalya’ nın trafik yoğunluğunu alt etmenin en kolay yöntemi Antalya havalimanı araba kiralama işlemi yaparak kiralayacağınız bir Dacia Sandero model arabayla yollara düşmek.

 

 Toplu ulaşım güzergahlarını, otobüslerin numaralarını, saatlerini bilmeyenler ve Antalya’da geçirecekleri kısa tatil zamanlarını bunlarla heba etmek istemeyenler için araba kiralamak en uygun seçenek olarak ön plana çıkıyor. Antalya merkezinin geniş caddelerinde, güler yüzlü insanların ve tabelaların yardımıyla yolunuzu bulmakta güçlük çekmiyorsunuz.

 

 Dacia Sandero ile Antalya Trafiğinde Yolculuk

 

 Antalya geçmişten günümüze yaşattığı ve geleceğe taşıdığı tarihsel ve doğal zenginliklerini il sınırlarının adeta her karış toprağına yaymış bir durumda. Dolayısıyla Antalya tatili ve gezisi Antalya havalimanı araba kiralama işlemiyle sahip olacağınız bir arabayla hem kolaylaşıyor hem de eğlenceli hale geliyor. Antalya tatilinizi dolu dolu değerlendirebilmek için yolculuk sürelerini kısaltmak önemli. Dacia Sandero ile bu olanağı yakalayabiliyorsunuz. Şık görünümüyle kent stiline uygun dikkat çekici bir Dacia Sandero marka arabayla Antalya ayaklarınızın altına seriliyor.

 

 Dacia Sandero

 

 Antalya havalimanı araba kiralama işlemlerinde sıklıkla tercih edilen Dacia Sandero marka arabaların gizi ne? Dacia Sandero’yu kullanarak yaşanan deneyim ve bunun birçok platformda yaygınlaşmasıyla bu marka arabaların kiralanma grafiği giderek yükseliyor. Dacia Sandero kendine özgü dinamik stiliyle bakışları üzerine çekiyor. İç mekanın dizaynı, yaşattığı konforlu yolculuklar, yolculuğunuzun nasıl geçtiğinin farkı vardırmayan teknolojisi ve daha birçok özelliğiyle Dacia Sander marka arabalar kiralamak isteyenlerin gözdesi olmuş durumda. Bu durumu sizlerin de bilgisine sunabilmek için Dacia Sandero’yu yakından inceleyelim.

 

 Dacia Sandero’nun Çekici Dış Görünümü

 

 Dacia Sandero’ların muhteşem dış tasarımı ilk bakışta Antalya havalimanı araba kiralama işlemlerindeki popülerliğini de anlamlandırıyor. Dacia Sandero ile Antalya’nın dinamizmini siz belirleyebiliyorsunuz. Arabanın kromajlı ön ızgarası yeniden tasarlanmış. Yollara yalnızca ışık değil, stilini de yansıtan ön ve arka farlara sahip. Renk kartelası epey çeşitli. Metalik olarak siyah, antrasit gri, mercan kırmızı, vizon kahve, cosmo mavi, gri füme, gök mavi ve bej renkleri mevcut. Opak olarak da beyaz ve uzay mavisi çeşitleri var. Jant ve kapakları muhteşem görselliğini destekliyor. Kapılardaki estetik yan korumalar arabanın zarar görmesini engelliyor.

 

 Dacia Sandero’nun Boyutları

 

 Bagaj hacmi 320 desimetreküp olan Dacia Sandero’lar arka koltukların katlanmasıyla bunu 1200 desimetreküpe kadar genişletme olanağı tanıyor. Antalya havalimanı araba kiralama işlemlerinde çok fazla yüküyle Antalya’ya gelen kimseler için ideal bir genişlik. Bunun yanında bagaj giriş yüksekliği 622 milimetre ve bagaj rafı alt yüksekliği 469 milimetre olarak eşya yükleme ve indirmede kolaylık sağlıyor. Arabanın toplam uzunluğu 4069 milimetre, dingil mesafesi ise 2589 milimetre. Aks ile tampon arasındaki uzaklık ön kısımda 827 milimetreyken arka kısımda 653 milimetre. Arka diz mesafesi 144 milimetre ile herkes için konforlu bir oturma düzeni yaratıyor. Ek olarak önde 900 ve arkada 881 milimetre olarak belirlenen yükseklikler sayesinde araba içinde hava sirkülasyonu kusursuzlaşıyor.

 

 Dacia Sandero’nun İç Mekanı

 

 Antalya havalimanı araba kiralama işlemlerinin vazgeçilmezi Dacia Sandero’lar iç mekanın tasarımı ve barındırdığı teknolojilerle de dikkatleri üzerine topluyor. 5 adet konforlu koltuğa sahip. Arka koltuklar katlanabiliyor. Arka kafalıklar isteğe göre ayarlanabiliyor. Hem önde hem arkada yolcu tutma kolları mevcut. Orta konsolu metalik siyah renkli bir dekora sahip. İç kapı kolları koyu karbon renginde. Hidrolik direksiyonun döşemesi rahat bir sürüş olanağı yaratıyor. Camlar hem manuel hem elektrikli olarak kontrol edilebiliyor. Bagajda ve torpido gözünde aydınlatma lambaları aradığınızı bulmanızı kolaylaştırıyor. Isıtma ve havalandırma sistemi yolculuk konforunuzu garantiliyor.

 

 Dacia Sandero Multimedya Donanımı

 

 Yol bilgisayarı sayesinde yolculukları kolaylaştıran Dacia Sandero’lar Antalya havalimanı araba kiralama yapmak isteyenlerin bu özelliğiyle dikkatlerini üzerine çekiyor. 12V prizler sayesinde enerji hemen yanınızda. Araba radyosunda USB bağlantısı mevcut. Bluetooth aracılığıyla telefonlar bağlanabiliyor. Radyo sistemi direksiyondan kumanda edilebiliyor. Dacia Media Nav Multimedya Sistemi kapsamında 7 inçlik dokunmatik bir ekrana sahip. Bu ekranda geri görüş olanağı yakalayabiliyorsunuz.

 

 Dacia Sandero’nun Motor ve Teknik Özellikleri

 

 Dacia Sandero’ların motor ve teknik ayrıntılarına yakından bakmak Antalya havalimanı araba kiralama işlemlerindeki çekiciliğinin anlamını pekiştirecektir. 5 kişilik dizel Dacia Sandero’ların egzoz emisyon normları Euro 6 standartlarına tamamen uygun. Araba K9K tipi motora sahip. Silindir hacimleri 1461 santimetreküp. 4 adet silindir ve 8 adet subap mevcut. Enjeksiyonu common rail turbo direkt enjeksiyon türünde. Vites sayısı 5 olan Dacia Sandero’ların maksimum hızı modeline göre 166 ya da 179 kilometre olarak değişiyor. Buna bağlı olarak 100 kilometrelik hıza ulaşma süreleri de 14,0 veya 12,3 saniye olarak farklılaşıyor. Araba şehir içinde 4,1 litre yakıt tüketiyor. Şehir dışındaki yakıt tüketimi ise en iyi ihtimalle 3,5 ya da en kötü ihtimalle 3,7 litre. Yakıt depoları standart olarak 50 litre kapasiteye sahip.

 

 Dacia Sandero’nun Güvenlik Sistemleri

 

 Dacia Sandero marka arabalar anti blokaj fren sistemine, acil fren yardımına, elektronik denge programına, elektronik patinaj önleme sistemine ve yokuş kalkış destek düzeneğine sahip. Ön ve yanlarda hava yastıkları bulunuyor. Arabanın kilit sistemi merkezi olarak uzak kumandayla kontrol edilebiliyor. Sürücü koltuğunda emniyet kemeri unutma ikaz sistemi devrede. Arka koltuk emniyet kemerleri üç noktalı. Arabada gündüz ve ön sis farları mevcut. Kapı kilitleri araba hareket ettiğinde unutulması halinde otomatik olarak kapanıyor.

 

 Dacia Sandero ile Antalya Tatili

 

 Dacia Sandero’ların Antalya havalimanı araba kiralama işlemlerindeki popülerliği arabanın ayrıntılarını gözden geçirdikten sonra daha iyi anlaşılabiliyor, değil mi? Tarihi ve doğal güzelliklerin başkenti Antalya’yı köşe bucak gezmek Dacia Sandero’nun eşsiz avantajlarıyla kolaylaşıp güzelleşiyor. Araba güvenlik sistemleri sayesinde konforlu yolculuk ihtiyacı yanında kendisinin, ailesinin ve arkadaşlarının güvenliğinden de ödün vermek istemeyenlere doğrudan hitap ediyor. Dacia Sandero ile Antalya’nın uçsuz bucaksız plajlarını dolaşabilir, antik kentlerinin sokaklarını arşınlayabilir, otellerinde ve restoranlarında kahvaltı, öğle ve akşam yemeği etkinliklerini çeşitlendirerek gerçekleştirebilirsiniz. Gezmeyi çok sevenler ve buna fazla zaman ayıramayanlar için Dacia Sandero yollarda geçen zamanı kısaltarak Antalya’nın tadına varmanızı sağlıyor. Yolculuğunuz Dacia Sandero’larla güvenli, konforlu, eğlenceli ve dolu dolu geçiyor.