Blog

Dacia Lodgy Özellikleri


Dacia Lodgy Özellikleri

Birlikteliklerin Vazgeçilmez Arabası: Dacia Lodgy

 

Kayseri doğal ve tarihsel zenginliğiyle aileler ve diğer gruplar için çekici bir kent. Birçok gezilmesi, görülmesi gereken doğal ve tarihi eserlere sahip. Özellikle Erciyes Dağı’nda kayak yapmak kış mevsiminde Kayserili ve şehir dışından gelen gruplar için cazip bir tatil etkinliği. Tatil zamanlarında yolda geçen süreleri eğlenceli ve konforlu bir hale getirmek istenir, değil mi? Kayseri araba kiralama hizmetlerinden yararlanarak daha rahat ve daha çok eğlenilerek gezilecek bir kent. Peki hangi arabayı kiralamalı ki konfor, güvenlik, estetik güzellik bir arada yaşanabilsin? Aileler, arkadaş ve akraba grupları için ön plana çıkan araba Dacia Lodgy.

 

 Kayseri’de Şehir İçi Ulaşım

 

 Kayseri bir büyükşehir olarak kalabalık bir nüfusa sahip. Ailenizle, arkadaşlarınızla ya da akrabalarınızla birlikte bir geziye ya da tatile çıkıyorsunuz. Sorunlardan, sıkıntılardan, trafik dertlerinden kurtulmak istemez misiniz? Kayseri trafiğinde sizi rahatlatacak bir seçenek olarak araba kiralayabilirsiniz. Ailenizin konforu, eğlencesi, eşyalarınızın güvenliği için Dacia Lodgy marka arabalar ideal bir tercih olabiliyor. Kayseri araba kiralama yapanlar için şehir içi ulaşım problemlerinden kurtulmak Dacia Lodgy marka arabalarla kolaylaşıyor. Kayseri’nin geniş caddelerinde serbestçe ve rahatça bir yolculuk yapmak Dacia Lodgy ile olanaklı oluyor.

 

 Dacia Lodgy

 

 Dacia Lodgy marka arabaların tercih edilmesinde birçok faktör ortaya çıkıyor. Bu faktörler yolcu gruplarının özelliklerine, mevsimlere, eşya durumuna ve benzeri konulara göre değişik bileşkeler oluşturuyor. Arabanın tasarımsal ve teknik özelliklerine yakından bakmak tercih edilebilirliğin arkasındaki gizi açıklığa kavuşturabilir. Teknik özelliklerinden, tasarımından ve iç teknolojisinden önce özellikle aileler, arkadaşlar, akrabalar gibi kalabalık gruplarca ideal görünen Dacia Lodgy’lerin avantajlarına kısaca göz atmakta yarar var.

 

 Dacia Lodgy ile Ailecek Kayseri Tatili

 

 Dacia Lodgy marka arabalar özellikle aileler için çok çekici. Bununla birlikte kalabalık aile ve arkadaş grupları da Dacia Lodgy ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyor. Kayseri araba kiralama piyasasında çokça tercih edilen Dacia Lodgy geniş bir bagaj ve yolcu kapasitesine sahip. 7 adet geniş ve konforlu koltuk var. Bagajı genişletebilme ya da yolcu önceliğine bağlı olarak daraltabilme olanakları mevcuttur. Hem gündelik kullanımlar hem de uzun süreli seyahatler için uyumlu bir araba olarak ön plana çıkıyor. Eşya yükü, çocukların eğlencesi, akraba ve arkadaş birlikteliği, aile bütünlüğü gibi birçok alanda seyahatlerde kolaylıklar sağlıyor.

 

 Dacia Lodgy’nin Dışsal Tasarımı

 

 Estetiği ve yolculuk gereksinimlerini rahatlıkla karşılayabilme özellikleriyle Dacia Lodgy aileler ve diğer kalabalık gruplar için Kayseri araba kiralama konusunda eşsiz bir araç. Geniş iş hacminin etkisiyle dışardan büyükçe görünen bir arabayı kullanmak zor olur diye düşünülmemeli. Dacia Lodgy gereksinimlerle ve güzelliği bir arada yaşatıyor. Kusursuz bir işçilikten çıkmış güzel bir yapıya sahip. Renk kartelasında 9 çeşit var: beyaz (opak), uzay mavisi (opak), siyah, platin grisi, kaya grisi, bej, cosmo mavisi, gri füme ve gök mavisi. İki çeşit özellikte jant mevcut: alüminyum alaşımlı ve siyah elmas alüminyum alaşımlı.

 

 Dacia Lodgy’nin Boyut Ölçüleri

 

 Kayseri araba kiralama piyasasında kalabalık grupların en başta gelen tercihi Dacia Lodgy’nin 7 kişilik tipine göz atalım. Bu durumda aracın bagaj kapasitesi 207 desimetreküp. Aracın genel uzunluğu 4521 milimetre, dingil açıklığı ise 2810 milimetre. Sarkıntılar önde 834 milimetre uzunluğundayken arkada 877 milimetre uzunluğunda.

 

 Tekerlek açıklıkları önde 1492 milimetre, arkada ise 1478 milimetre. Aracın genişliği dikiz aynaları sayılmazsa 1767 milimetreyken, dikiz aynaları da dahil edilirse 2004 milimetre. 894 milimetrelik bagaj giriş yüksekliği sayesinde eşya yüklerken kolaylık sağlıyor. Bagaj örtüsünün alt yüksekliği 583 milimetre.

 

 Dacia Lodgy’nin İçsel Tasarımı

 

 Yolculuğunuzu konforlu ve eğlenceli kılan kabiniyle Dacia Lodgy’nin Kayseri araba kiralama hizmeti alanlarca neden bu kadar çok tercih edildiği anlaşılabiliyor. Koltuk döşemelerinin yumuşaklığı ve koltuk düzeni ayrıcalıklı bir rahatlık sağlıyor. 7 adet koltuk nedeniyle sıkış tepiş bir yolculuk olabileceği sanısına kapılabilirsiniz. Ama müthiş derecede uygun düzenlenmiş koltuklarıyla bütün yolcular konfora ulaşabiliyor. İdeal tavan yüksekliği arabanın bütününde korunuyor. Bu sayede pencerelerden giren temiz hava arabanın her yerine yayılabiliyor ve yolcular arasında sağlıklı bir iletişim kurulabiliyor. Diz mesafesi sayesinde tüm yolcular rahat bir oturma pozisyonu alabiliyor. Ön koltukların arkalarında servis masası sürücüler için koltuğa entegre kol dayama aparatı var.

 

 Dacia Lodgy’nin Kolaylaştıran Teknolojisi

 

 Araçta kullanılan Dacia Media Nav Multimedya Sistemi Kayseri araba kiralama piyasasında Dacia Lodgy üst seviyelere taşıyor. Radyo bölümünde priz ve USB bağlantısı var. Cep telefonları bluetooth ile arabaya bağlanabiliyor. Direksiyondan radyo ve diğerlerine kumanda edilebiliyor. 2 adet ön hoparlöre ve 7 inç ekrana sahip. 3lü arka koltuk sırasında başlık yükseklikleri isteğe uygun ayarlanabiliyor. Araçta rahatlıkla video izlenebiliyor, navigasyon sayesinde bilinmedik yollar bilinir kılınabiliyor ve geri görüş kamerası ile koltuktan kalkmadan rahatlıkla park sorunları çözülebiliyor. Arabada çocuk koltukları için Isofix sistemi de mevcut.

 

 Dacia Lodgy’nin Teknik Detayları

 

 Egzos emisyon normları Euro 6 standartlarına uygun Dacia Lodgy’ler doğayı koruyan yapısıyla çevre bilinci sahibi kimselerin Kayseri araba kiralama işlemlerinde dikkatini çekiyor. Arabanın motor tipi K9K. 4 adet olan silindirlerin hacmi 1461 santimetreküp. Subap adedi 8, sıkıştırma oranı 15,5. Vites sayısı 6. Ön çekiş takımı Pseudo-McPherson üçgen salıncaklı tipteyken arka çekiş takımı esnek profilli ve planlı tasarımlı helezon yaylı H türü dingil tipinde. Fren devresi çapraz işliyor. Maksimum hız 177 kilometre olan Dacia Lodgy 100 kilometrelik hıza 11,2 saniye içerisinde ulaşabiliyor. 100 kilometrede şehir içi yakıt tüketimi 4,4 litreyken şehir dışı yakıt tüketimi 3,8 litre.

 

 Dacia Lodgy’nin Aksesuarları ve Güvenlik Düzenekleri

 

 Ağır ve dökülebilir eşyalardan sakınmak için bagaj koruması var. Bagaj düzenleyicisi sayesinde bagaj eşyalara uygun olarak bölümlendirilebiliyor. Kol dayama kısımları hem rahatlık hem de ufak tefek eşyalar için saklama yeri oluşturuyor. Kış turizmi kapsamında Kayseri araba kiralama yapılıyorsa yan camlarda bulunan rüzgarlıklar pencereleri azıcık aralayarak arabayı havalandırırken üşütme riskini de engelliyor. Dacia Lodgy arabalar anti blokaj fren sistemi, acil fren destek sistemi, elektronik denge programı, elektronik patinaj önleme düzeneği, yokuş kalkış destek programı, ön ve yan hava yastıkları gibi güvenlik artırıcı özelliklere sahip. Arka emniyet kemerleri 3 noktalı. Kilit sistemi merkezi olarak uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor. Arka park sensörlü ve geri görüş kamerası park sorunlarını azaltıyor.

 

 Dacia Lodgy ile Kayseri’de Seyahat Farkı

 

 Dacia Lodgy sayesinde hiç kimseden vazgeçmiyorsunuz. Kalabalık bir arkadaş grubu beraberce eğlenerek konforlu bir yolculuğa Dacia Lodgy ile kavuşabiliyor. Aileler ve akrabalar da Kayseri araba kiralama piyasasında Dacia Lodgy marka arabaları tercih ederek seyahatlerde yaşanabilecek sorunlara önceden önlem alabiliyor ve seyahati her bir yolcu için güvenli, konforlu ve eğlenceli hale getirebiliyor. Kayseri’nin doğal ve tarihsel zenginliğini görmek için kısa bir zaman mı ayırabildiniz? Dacia Lodgy marka araçlarla yolculuk sürelerini kısaltarak bu kısa zamanınızdan tasarruf bile sağlayabilirsiniz. Trafikte geçen zaman hem kısalıyor hem de keyifleniyor. Dacia Lodgy kimseyi ve hiçbir şeyi arkada bırakmıyor.