Bavul Hazırlamanın Püf Noktaları - Antalya Havalimanı Araç Kiralama Bavul Hazırlamanın Püf Noktaları - Antalya Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Bavul Hazırlamanın Püf Noktaları - Antalya Havalimanı Araç Kiralama


Bavul Hazırlamanın Püf Noktaları - Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Bavul Hazırlamanın Püf Noktaları - Antalya Havalimanı Araç Kiralama

 

Antalya Havalimanı araç kiralama firması olarak seyahate çıkacaklar için bavul hazırlamanın püf noktaları hakkında bir yazı ele aldık. Peki bavul hazırlamanın püf noktaları nelerdir? Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

İşin belki de bavul hazırlamanın püf noktaları ve bunun en keyifli kısmı hazırlıktır. Bugün giyiyorum, bugün giyiyorum, denize koymak için pareo giymem gerekiyor, benim de güneş kremine ihtiyacım var, pembe bu yıl çok moda ve tatile çıkmadan önce pembe çiçekli bir elbise almak gibi birçok düşünce sizi yoruyor tatile gitmeden önce bir hafta düşün. Sonra tatil hakkında rüya görerek uyuyakalırsın. Ve gerekli alımları yaptıktan sonra tatil valizinizi hazırlamanın zamanı geldi. Güzelliğiniz için vazgeçilmez olan kıyafetleri, ayakkabıları, kozmetik ürünleri ve deniz ürünlerini valizinize koyuyorsunuz. Ancak her işte olduğu gibi, bir valiz hazırlamanın da birkaç püf noktası vardır. 

 

 Liste Hazırlayın

 

Bavulunuzu toplamaya başlamadan önce temel ihtiyaçların bir listesini yapın. Çantayı açtıktan sonra eşyalarınızı çantalara bölüm bölüm yerleştirerek istediğiniz eşyaya kolayca ulaşmanızı sağlayabilirsiniz. Yapmazsanız, tatile çıktığınızda ve valizinizi açtığınızda bir şeyi unuttuğunuzu göreceksiniz. Çantayı açtıktan sonra istediğiniz eşyaya kolayca ulaşmak için eşyalarınızı bölüm bölüm çantaya koyun. Örneğin keten çantalar, kozmetik çantalar.

 

 Giysilerinizi Toplayın

 

Genellikle gözden kaçan şey, önce kıyafetleri katlamanız ve sonra da katlamanız gerektiğidir. Böylelikle makaralar aynı boyuttadır ve valizlerinizi organize etmek çok daha kolay hale gelir. Giysiler genellikle katlanır ve üst üste istiflenir. Ancak rulo yapmak yerine giysileri yan yana dizmenizi öneririz. Bu sayede boşlukları ince bir tişört ile doldurup değerlendirebilirsiniz. Bu taktik, özellikle çok yer kaplayan pantolonlar için son derece zekice.

 

Vakum teknolojisini bavul hazırlamanın püf noktaları biliyorsunuz. Genellikle yiyeceklerin çabuk bozulmasını önlemek için kullanılır ve çok iyi çalışır. Elbette bu fikir, tüm eşyaları çantaya sığdırmak söz konusu olduğunda da çok kullanışlıdır. Vakumlu poşetler ceketler, bebek kıyafetleri, yumuşak oyuncaklar ve yatak takımları gibi büyük eşyaları paketlemek için kullanılabilir. Bu paketleme yöntemi size çok fazla alan kazandıracaktır. Kullanımdan sonra vakumlu poşetleri atmayın. Bu çantalarda, kirli giysilerinizi eve dönene kadar saklayabilirsiniz.

 

Paketlemeden önce yanınızda olacak kıyafetleri planlayın, bavul hazırlamanın püf noktaları ile böylece oynamak zorunda kalmazsınız. Seyahatinizden bir veya iki gün önce valizinizi hazırlatmanız, son dakika zamanı konusunda endişelenmenize gerek kalmamasını sağlayacaktır. Unutmamanız gereken eşyalarınızı bavulunuza koymak ve öncelik sırasına koymak istiyorsanız, çantanıza koymayı unutmamak için valizinizin yanına bırakın.

 

 Acil İhtiyaç Duyulacaklar

 

Acil bir durumda ihtiyaç duyulabilecek bilgileri cüzdanınızda saklayın. En önemlileri, yakınınızın kan grubu, adresi, telefonu ve telefon numarasıdır. Tatile getirmeyi unutmamanız gereken şeylerin listesi uzun. Pasaportunuz, biletleriniz, paranız, kredi kartlarınız, otel onayınız, sigorta belgeleriniz, ehliyetiniz, kimlik kartınız, varış haritası ve rehberiniz, varsa seyahat sigortası, cep telefonu özellikle şarj cihazı, ilaç, kamera, kamera, küçük dikiş İlk yardım çantası Küçük tatil rahatsızlıklarına karşı önlem olarak yanınızda götüreceksiniz. Ayrıca kadınların özel günler için yanlarında eşya bulundurmaları gerekir. Akşam gezileri için yanınızda güneş gözlüğü, plaj malzemeleri ve şık çantalar götürmeye değer. Tüm bu hazırlıklardan sonra bavul hazırlamanın püf noktaları ile belki de uzun bir yolculuğun ardından tatil nihayet burada.

 

 Kısaca Özetleyecek Olursak ;

 

Giysilerinizi dağınık bir çantaya koymak tamamen yanlış bir harekettir. Hem elbiselerin kırışıyor hem de çok fazla yer açıyorsun. Tüm kıyafetlerini katlayarak başla. Bu sayede bagajınız için ek alan elde edebileceksiniz. Önce ayakkabınızı valizinize koyun, elbette dikkatli yapın. Ayakkabınıza koyabileceğiniz küçük eşyalar koyun, bu harika bir fikir değil mi? Ayakkabılarınızı giyiyorsunuz ve aralarında boşluk oluyor, merak etmeyin buralara iç çamaşırı koyabilirsiniz. Mümkünse iç çamaşırınızı hijyenik bir çantaya koymak iyi bir fikir olacaktır. Valizinize zorla girmesini istemediğiniz eşyalar koyacaksanız çok dikkatli olun. İlk başta iyi bir seçim değil. Tüm eşyaları yerleştirdikten sonra, giysilerinizin arasına kırılabilir eşyalar koymak olası hasarı önleyecektir.

 

Bavul hazırlamak, giydirmek demektir! Bir de kıyafet giyme geleneği vardır, kalın giysiler alt kısma konduğunda hacmi netleşir ve yine de başka küçük eşyaları koyabileceğinizi bilirsiniz. Aynı kural ağır eşyalar için de geçerlidir. Ağır olanlar, valizin altına daha iyi yerleştirilir. Mantıksal olarak, çantayı ilk açtığınızda ihtiyacınız olan eşyaları görmek istersiniz. Başka bir deyişle, düzen, onu bulmak zor olmayacak şekilde olmalıdır. Giymeniz gereken kıyafetleri giymeniz, öncelikle otelde veya kalacağınız yerde tüm bagajlarınızı boşaltmanızı gerektirir. Paketleme sırasında en önemli hususlardan biri kişisel bakım ürünleri satın alma kararıdır. Şampuan, saç kremi ve parfüm gibi hacimli eşyaları seyahat boyutu olarak almak bagajınızı kalabalıktan uzak tutacaktır.

 

Bavulunuzun cepleri küçükse, harika bir haber! Bu ceplerde taşınması gereken küçük eşyaların saklanması, valizin ana gövdesinin gereksiz yere dolmasını engeller. Ve özel eşyalar! Elbette unutmadık. Telefon, nakit para, pasaport gibi ciddi şeyler hoş olmayan sürprizlerden kaçınmak için çantada taşımak daha iyidir. Çanta tavsiyesi, zarar vermek istemediğiniz değerli eşyalar içindir. Elbette son paketleme yeri acil durum çantasıdır. Paketleme yaparken en çok unutulanlardan biri uyuşturucu! Düzenli olarak ilaç alıp almadığınızı unutmayınız. Ayrıca ortaya çıkabilecek olumsuz olaylarda küçük bir kurtarma çantasının hazır bulundurulması faydalı olacaktır.

 

 Antalya Havalimanından Araç Kiralama Önerileri

 

Antalya tüm yıl boyunca turist ağırlayan bir şehir olduğu için Antalya Havalimanı araç kiralama seçeneği oldukça tercih edilmektedir. Antalya Havalimanı araç kiralama geldiğinizde, şehir merkezine veya kaldığınız otele gitmeden önce Antalya Havalimanı araç kiralama fırsatları ile vaktinizi ve enerjinizi boşa harcamak yerine, ofis arabası kiralayan onlarca Antalya Havalimanı araç kiralama bulabilir, fiyatları karşılaştırarak yapabilirsiniz. bütçenize uygun bir araba bulun. Ailenizle yaz tatilinize geldiğinizde Antalya havalimanı araç kiralama lüks araç seçeneklerini değerlendirebilir, uzun bir tatil planınız varsa uygun fiyatlarla aylık araç kiralayarak bir çok masraftan tasarruf edebilirsiniz. Antalya Havalimanı araç kiralama seçili araçlarda manuel veya otomatik dizel motoru tercih ederseniz ayrıcalıklı filtreleme sunar.