Az Bilinen Otomobil Kasaları Ve Özellikleri - Ucuz Araç Kiralama

Az Bilinen Otomobil Kasaları Ve Özellikleri - Ucuz Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Az Bilinen Otomobil Kasaları Ve Özellikleri - Ucuz Araç Kiralama


Az Bilinen Otomobil Kasaları Ve Özellikleri - Ucuz Araç Kiralama

Az Bilinen Otomobil Kasaları Ve Özellikleri -Ucuz Araç Kiralama

 

Ucuz araç kiralama firması olarak az bilenen otomobil kasaları ve özellikleri konusunda bir içerik ele aldık. Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Bir araca sahip olmamız gerekmez sadece kullanıcı olsak bile araç hakkında ve görüntüsü hakkında yeterince fikir sahibi oluruz ve daha da fazla bilgi edinmek isteriz. 

 

Hatta trafikte giderken gördüğümüz araçların bile görünüşlerini inceler ve yorumlarız. Bu bizim otomobillere olan ilgimizin bir göstergesidir. Sizde uygun fiyatlarla ucuz araç kiralama için en doğru yerde bulunuyorsunuz.

 

 Az Bilinen Otomobil Kasaları

 

En az bilinen otomobil kasasından en çok bilinene doğru bir sıralama yapacak olursak bakalım listemiz nasıl şekil alacak.

 

 1- Quad Coupe 

 

Bu kasa tipine sahip araçlar daha sportif bir görünüm içerisindedirler. Özellikleri gereği ön ve arka kapılarının karşılıklı açılması bu aracın en dikkat çekici özelliği olarak görünmektedir. Siz de en kaliteli araçları en uygun fiyatlarla elde etmek, en güzel modelleriucuz araç kiralama imkanı ile kullanma fırsatı yakalayın.

 

 2- Pony Car

 

İsmini son zamanlar da değiştiren ve kendisini de farklılaştıran modelimiz ilk halinde zarif ve uzun bir arabadır. Görüntüsü oldukça şık olmasıyla birlikte sonralar da ismi “muscle car” olarak değişikliğe uğramıştır. Son haliyle artık daha güçlü bir motor yapısına sahiptir. Siz de güçlü arabalar kullanmak için ucuz araç kiralama imkanından faydalanmak üzere sitemizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.

 

 3- Targa

 

Kullandığınız otomobilde görüntüye çok önem veriyor iseniz bu kasa sizi oldukça etkileyecektir. Çıkarılabilir orta paneli ile mükemmel bir üstü açık araba deneyimi yaşayabilirsiniz. Arka camlarda sabit veya çıkarılabilir olarak belirtilebilir.

 

 4- Notchback 

 

En bilinen kasa tipleri olan sedan ve hatchback görünümlerinin birleşmesiyle oluşan bu kasa tipi sportif bir görünüm isteyenler için ideal bir görüntüde diyebiliriz. Konfor ve spor şık bir otomobil sizin tercihiniz ise doğru yerdesiniz. Size en uygun araçları en uygun seçeneklerle ucuz araç kiralama servisi veren firmamızdan temin edebilirsiniz.

 

 5- Hardtop 

 

Otomobilin üst kısmının sökülebilir olması sebebiyle rüzgarı sonuna kadar hissedebileceğiniz bu model sizi kesinlikle büyüleyici bir tasarıma sahiptir. Yolculuk esnasında rüzgarın size eşlik ettiğini hissedeceğinizden şüpheniz olmasın. Koltuk sayısı tercihe göre 2 ve ya 4 olarak tercih edilebilir. Siz de en güzel ve en özel tercihlerinizi ucuz araç kiralama servisimiz sayesinde değerlendirebilirsiniz.

 

 6- Liftback 

 

Bu otomobilleri ilk gördüğünüz an da tanıyabilirsiniz. Liftback olarak fazla kullanılmasa da diğer bir ismi olan hatchback otomobil daha fazla bilinmektedir. Hemen hemen benzerlik gösteren bir yapıda olan otomobillerin Sedan kasa dan tek farkı bu modellerin arka kısmının biraz daha eğimli bir yapıda bulunmasıdır. Liftback araçların arka kısmı daha yüksektir.

 

 7- Fastback 

 

Adını duymayan pek çok kişi yeni bir kavram olduğunu düşünebilir. Ancak üç farklı çeşit arabanın kasa tipinin harmanlanması ile oluşmuştur diyebiliriz. Bir parça sedan, biraz coupe esintisi ve son olarak da hatchback eklersek işte size yeni fastback ortaya çıkmış durumdadır.

 

Yazımız da belirttiğimiz gibi en kaliteli araçlarıucuz araç kiralama servisimiz sayesinde uygun fiyatlara kiralayabilirsiniz. 

 

Siz de kendinize en yakın hissettiğiniz otomobil kasası ile başlayarak araç seçiminizi yapabilirsiniz. Spor bir araba mı yoksa daha zarif ve klasik bir araba mı sizi yansıtıyor? En güzel seçenekleri görmek ve istediğiniz aracı kiralamak için sitemizde ki araçları mutlaka incelemelisiniz.

 

Araçların kasaları değiştikçe otomobiller de doğal olarak buna göre şekil alırlar. Herkesin sevdiği ve tercih ettiği otomobil kasası zaten mevcuttur ancak farklı modellere de şans vermekte fayda var. Siz de en güzel modellere sitemizden ulaşabilirsiniz.