Araçtaki Pas Ve Çürükler Nasıl Giderilir? Araçtaki Pas Ve Çürükler Nasıl Giderilir? - 5sCarRental

Blog

Araçtaki Pas Ve Çürükler Nasıl Giderilir?


Araçtaki Pas Ve Çürükler Nasıl Giderilir?

Araçtaki Pas Ve Çürükler Nasıl Giderilir?

 

Antalya Havalimanı araç kiralama firması olarak araçtaki pas ve çürükler nasıl giderilir? sorusu hakkında bir içerik oluşturduk. Peki araçtaki pas ve çürükler nasıl giderilir? Detaylar için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Araçlarda çürümeyi ve paslanmayı önleyici yapılar bulunmaktadır. Ancak bu yapılar zamanın, kullanım koşullarının veya çeşitli dış faktörlerin etkisi altında başarısız olabilir. Örneğin Çcomastic dolgu adı verilen bir malzeme bu yapılardan sadece biridir. Peki Araçtaki pas ve çürükler nasıl giderilir? Hasarlı ve yıpranmış bir alanı onarmak için malzemeleri evden satın alabilir veya uzman bir kaporta atölyesine götürebilirsiniz. Evde tedavinin profesyonel bir atölye kadar işe yaramayabileceğini düşünün. Ayrıca evde tedavi, sonradan oluşabilecek çürüme ve paslanmayı önlemek değil, dış görüntüden anlık ve rahatsız edici bir görünümü ortadan kaldırmaktır. Aracın altında çürüme onarımının gerekli olduğu noktaya ulaşan pası çıkarmak için öncelikle test edilmiş kaliteli malzemelere ihtiyaç vardır. Araçtaki pas ve çürükler nasıl giderilir? konusunu daha detaylı inceleyelim. 

 

Bu malzemelerden bazıları; Gövde sızdırmazlık maddesi, araba boyası, fırça, tel fırça, maket bıçağı, korozyon önleyici astar, kağıt bant. Araçtaki pas ve çürükler nasıl giderilir? sorusunun cevabı için malzemeler teslim edildikten sonra paslı yüzeyin iyice temizlenmesi gerekir. Ardından temizlenen yüzeyde maskeleme yapılır. Daha sonra bir astar uygulanır. Bu uygulama boyanın daha iyi yapışmasına izin verecektir. Sorunlu alan macunla doldurulmalı ve kuruyana kadar beklenmelidir - pürüzsüzleştirdikten sonra boyayı uygulayın. Bu, pasın ilerlemesini önler / yavaşlatır. Bu işlem aynı zamanda çürümeyi önleyici bir maddedir. Ancak bir aracın tamiri hassas bir süreç olduğu için uzmanların eline bırakılması hem aracın hem de araç sahibinin sağlığı açısından daha dikkatli bir seçim olacaktır.

 

 Araçlardaki Pas ve Çürükler Nasıl Giderilir ?

 

Aracınızı uzun yıllar kullanmayı planlıyorsanız, korozyonu nasıl tamir edeceğinizi bilmeye değer. Pas, metalin ana düşmanıdır, ancak birkaç basit adımda ortadan kaldırılabilir. İşlenmeden bırakılırsa pas bozulur ve bu bozulma çevre koşullarına bağlı olarak çok hızlı bir şekilde meydana gelebilir. Genellikle pas, küçük alanlarda incelenerek onarılabilir. Ancak pas sorunu daha ciddiyse bir profesyonele danışmanız gerekebilir. Bazen oluşan pas o kadar şiddetli olabilir ki gövde panelinin değiştirilmesi gerekebilir. Ancak küçük bir pas sorununuz varsa, işte aracınızdaki pası temizlemek için dört basit adım; İlk olarak, pasın aracınızda neden olduğu hasarı değerlendirerek başlayın. Paslı alanı belirlemek için, mum boya veya yıkanabilir kalemle pasın etrafında bir daire oluşturun.

 

Kimyasal pas giderme ürünleri hızlı bir çözüm sunarken, hasarlı bölgeyi zımpara kağıdı ile daha etkin bir şekilde temizleyebilirsiniz. Küçük bir pas lekesiyle uğraşıyorsanız bu yöntem en iyi sonucu verir. Kaba zımpara kağıdı kullanın ve pas izi kalmayana kadar paslı bölgeye sürün. Tüm pas izlerini gidererek yüzeyi iyice temizleyin ve kurulayın. Alanı astarlayın ve astarın kurumasını bekleyin. Astar kuruduktan sonra en az iki kat boya uygulayınız, gerekirse üst kat uygulayabilirsiniz. Araçtaki pas ve çürükler nasıl giderilir? sorusunu cevabını bu şekilde verebiliriz. 

 

 Araçta Paslanma ve Çürümelere Karşı Yapılması Gerekenler

 

Araçtaki pas ve çürükler nasıl giderilir? konusunu açıkladıktan sonra paslanma ve çürümelere karşı yapılması gerekenlere değinmek gerekirse; araçlarda kullanım koşullarına ve zamanına bağlı olarak korozyon ve korozyon meydana gelebilir. Bu durum aracın en büyük düşmanıdır. Özellikle aracın dış yüzeyi açığa çıktığı için en savunmasız nokta olduğu biliniyor. Kaput, bagaj ve araç kapısının iç kısmı korozyona ve neme en çok maruz kalan bölgelerdir. Birçok araç üreticisi, korozyon ve korozyon sorunlarını araç garantisinin dışında tutar. Yapabileceğiniz en önemli şey, araç servis pazarlarında satılan korozyon önleyici sistemleri satın alıp aracınıza uygulamaktır. Araç sayfasını da düzenli olarak kontrol etmelisiniz. Düzenli bakım nedeniyle şiş ve paslı yalıtım kısa sürede fark edilir ve gerekli önlemler alınır. Aracınızı pas ve çürümeye karşı korumak için alabileceğiniz bazı önlemler vardır. Araçtan gelen drenaj kanallarının her zaman boş olduğundan emin olun.

 

Araç, özellikle alt kısımları düzenli olarak yıkanmalıdır. Aracı yıkadıktan sonra, çamurlukların içini, kapıların altını, bagajdaki olukları, motoru, destek profilini ve kapı direklerini iyice kurulayın. Aracın üstyapısındaki küçük çizikler ve ezikler paslanmaya neden olabilir. Bu alanları hemen bir cila verniği ile tamir etmelisiniz. Aracınızı yıkarken kullandığınız malzemelere dikkat edin. Aracı yıkarken sert bir fırça kullanmak, çiziklere ve paslanmaya neden olur. Bunun için yumuşak bir sünger ve özel bir araba şampuanı kullanmak gerekir. Buna dikkat ederseniz aracın paslanma ve çürüme süresini geciktirebilirsiniz.

 

 Antalya Havalimanı Araç kiralama Hizmeti

 

Türkiye'de hizmet veren tüm büyük Antalya Havalimanı araç kiralama şirketlerinin irtibat noktaları, en azından Antalya havalimanında teslim tarihinden itibaren; Antalya Havalimanı araç kiralama isteyenlere marka, model, yakıt tipi, şanzıman modeli gibi karşılaştırma fonksiyonlarını da birden fazla kaynaktan elde edilen sonuçlarla sunuyor. En geniş araç kiralama fırsatları Antalya Havalimanı araç kiralama bulunmaktadır. En ucuz Antalya araç kiralama fırsatlarını bulmak için Antalya Havalimanı araç kiralama araç ihtiyacınıza uygun çözümü bulabilirsiniz.

 

 Antalya Havalimanı Araç Kiralama Fiyatları

 

Antalya Havalimanı araç kiralama hizmetlerinin fiyatları mevsim şartlarına ve talebe göre değişiklik göstermektedir. Antalya Havalimanı araç kiralama tercihlerinize ve seçtiğiniz araç kiralama özelliklerine göre birden fazla ortağın mevcut ve güncel veri tabanlarını karşılaştırarak en iyi fiyatı araştırabilirsiniz. En iyi Antalya Havalimanı araç kiralama fiyatları için 5scarrental.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.