Araçlarda İlk Yardım Çantasında Bulunması Gerekenler – Ucuz Araç Kiralama Araçlarda İlk Yardım Çantasında Bulunması Gerekenler – Ucuz Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Araçlarda İlk Yardım Çantasında Bulunması Gerekenler – Ucuz Araç Kiralama


Araçlarda İlk Yardım Çantasında Bulunması Gerekenler – Ucuz Araç Kiralama

Araçlarda İlk Yardım Çantasında Bulunması Gerekenler – Ucuz Araç Kiralama

 

Ucuz araç kiralama hizmeti de veren 5s CarRental olarak araçlarda ilk yardım çantasında bulunması gerekenler konusunda bir içerik ele aldık. Peki araçlarda ilk yardım çantasında bulunması gerekenler nelerdir? Detaylar bloğumuzda. 

 

Peki, oto kiralama araçlarda zorunlu ilk yardım çantalarında hangi malzemelerin bulunması gerekiyor?

 

Her gün milyonlarca araç yollarda seyahat ediyor. Bu araçların düzenini belirli kurallara göre sağlamak mümkündür. Trafik yönetmeliği olarak bilinen bu maddeler, sadece araçlar arasında düzeni sağlamak için değil, aynı zamanda onları düzenli tutmak için tasarlanmıştır. Örneğin birden fazla aksilik veya kaza durumunda araçlarda ilk yardım çantası bulundurulması zorunludur. Ek olarak, kurallar bu çantalarda hangi ilk yardım malzemelerinin olacağını belirler.

 

Bu malzemeleri zorunlu hale getirmenin amacı bir kazadır. sürücülerin, araçtaki diğer kişilerin ve yayaların olumsuz durumlardan korunması. Daha spesifik olarak, ilk yardım uygulamalarını sağlık mesleği mensuplarının işini kolaylaştıracak ve kaza durumunda can güvenliğini sağlayacak şekilde gerçekleştirin. Öyleyse araçlarda zorunlu ilk yardım çantalarında hangi malzemeler bulunmalıdır: 1 otomatik turnike, 1 adet sıva, 2 büyük bandaj, 3 üçgen bandaj, 10 emniyet pimi, 1 adet paslanmaz çelik makas, 10 dilim, 2 ameliyat eldiveni, 1 kutu gazlı bez sıkıştırır, 1 antiseptik çözelti, Suni solunum maskesi, Bir el feneri, Islık, Kapağı yak Emici pamuktur. Bu malzemelerin yokluğunda veya yokluğunda, kaza durumunda ilk yardım taleplerine yeterince uyulmayabilir ve trafik denetimi sonucunda polis para cezasına çarptırılabilir.

 

Ucuz Araç Kiralama Hizmeti 

 

Günümüzde arabalara olan ilgi her geçen gün artıyor. Her gün yeni bir araba modeli çıkıyor ve insanları etkilemeyi başarıyor. Başlı başına önemli bir sektör olan oto sektöründe ihracat ve ithalat oranları gerçekten yüksek. Üstelik pek çok araba çeşidi olması, kullanıcıları etkileyen bir unsurdur. Hemen hemen her ihtiyaca cevap veren araba tipini, yani son teknolojiye uyarlanmış ucuz araç kiralama, maksimum konfor için tasarlanmış arabaları, geniş ailelere yönelik arabaları, ticari amaçlı arabaları, malların taşınmasına yönelik arabaları bulmak çok kolaydır.

 

Çünkü ucuz araç kiralama hizmeti her ihtiyaca ve bütçeye göre yapılmıştır. Bu nedenle, otomobil pazarındaki fiyatlar zaman zaman şaşırtıcı olabilir. Ne yazık ki hayran olduğumuz ve benim olmalı dediğimiz arabalar yetmeyebilir. Geri kalanı açıkça çok uzun, bu yüzden çoğu insan pencereye sadece hayallerle bakar. Peki, kolay bir yolu yok mu? Hayal ettiğimiz arabaya ulaşıp cebimizden az miktarda para almak imkansız mı? Kesin talep başka bir pazar alanında ortaya çıkıyor.

 

 Araç Kiralamanın Avantajları 

 

Ucuz araç kiralama hizmeti sayesinde dilediğiniz aracı kiralamanıza gerek kalmıyor, dilerseniz çok para harcayabilirsiniz. Kiralamak istediğiniz aracı seçtiğinizde araç kiralama firmasının menfaatlerini kabul ediyor, küçük bir sözleşme imzalıyor ve araca sahip oluyorsunuz. Araba kiralamanın, araba satın almaya göre avantajları vardır. Ucuz araç kiralama sayesinde ihtiyaç duyduğunuz anda aracınızı kullanabilirsiniz. Örneğin, uzak bir şehre seyahat etmelisiniz.

 

Tek başınıza kullanırsanız, çok pahalı ve uzun olacaktır. Uçakla değişmeye karar veriyorsunuz. Gideceğiniz yere vardığınızda bir arabaya ihtiyacınız olacağını biliyorsunuz, bu da bütçeniz için birkaç saat taksi ile seyahat etmek için büyük bir sorun. Bunun yerine ilgili araç kiralama firmasından birkaç gün içinde ucuz araç kiralama, tamamlandıktan sonra aracı iade edebilirsiniz. Aksi takdirde araba almaya çalışırsanız günleriniz otomobil satışlarına harcanacak ve vergiler, sigorta, onarım ve bakım açısından aracı kullanmaya zaman kalmayacaktır. Araç satın almak yerine araç kiralamak nakit akışınızı planlamanıza ve buna göre bir ödeme planı oluşturmanıza olanak tanır.

 

 Araç Türleri 

 

Çoğu ucuz araç kiralama şirketi, çeşitli bütçe gereksinimlerine uyacak şekilde çeşitli boyutlarda araçlar sunar. Ayrıca bazı firmalar, üstü açık arabalar, prestijli modeller, hibrit / elektrikli araçlar, ATV'ler ve minibüsler gibi özel araçlar da sunmaktadır. Büyük havalimanlarındaki veya büyük şehirlerdeki bazı bağımsız araç kiralama şirketleri lüks kiralık arabalar sunarken, bazı özel şirketler daha eski arabaları daha ucuz fiyatlarla sunmaktadır. Araba Kiralama Sistemleri ve Standartları Birliği (ACRISS), ucuz araç kiralama fiyatlarının sınıflandırılmasını ve kolay karşılaştırılmasını standartlaştırmak için ACRISS araba sınıflandırma kodu kodlama yöntemi geliştirmiştir. Bu kodlama yöntemi, boyutu, kapı sayısını, vites kutusu tipini (manuel / otomatik) ve dört harfli bir kodlama kullanarak aracın klimalı olup olmadığını tanımlar.

 

 Kiralama Koşulları

 

Araç kiralama işlemleri, ülke ve şirkete göre değişen bir dizi koşula tabidir. Genellikle araç kiralandığı şekilde iade edilmeli ve mesafe sınırlarını aşmamalıdır. Aksi takdirde ek ücretler uygulanabilir. Fakat sınırsız kilometre hakkı tanıyan firmalar da mevcuttur. 5s CarRental ile kiralayacağınız araçlarda kilometre sınırı bulunmamaktadır. Bazı şirketler, sigorta nedeniyle asgari ve / veya maksimum yaşa sahiptir. Bazı durumlarda ehliyet almak için gerekli yaş daha düşük olmasına rağmen araç kiralama için asgari yaş 23 olabilir. 23 yaşın altındaki tüm sürücülerin yüksek geçiş ücretlerine sahip olması alışılmadık bir durum değildir. Her durumda, bir aracı kiralamak için geçerli bir sürücü belgesi gereklidir ve bazı ülkeler Uluslararası Ehliyet (IDP) gerektirir. Çoğu araç kiralama şirketi, eksik yakıtla teslim edilen bir araç, aracın arızası veya düzenlenmiş bir bilet durumunda ek ücret eklemek için bir kredi kartı kullanılmasını gerektirir.