Araçlarda Cam Tavan Güvenli Mi? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama Araçlarda Cam Tavan Güvenli Mi? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Araçlarda Cam Tavan Güvenli Mi? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama


Araçlarda Cam Tavan Güvenli Mi? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

Araçlarda Cam Tavan Güvenli Mi? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

 

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama firması olarak sürücülerin merak ettiği araçlarda cam tavan güvenli mi? sorusunun cevabını bloğumuzda verdik. Peki araçlarda cam tavan güvenli mi?  Detaylar bloğumuzda. 

 

Araç satın almak isteyen kişiler için aracın özellikleri oldukça önemli konulardan biridir. Araç içi ve dışı donanımlarda kullanılan malzemelerin kazaya dayanıklı ve hayatı riske atmayacak ürünler olması istenmektedir. Araçlarda cam tavan güvenli mi? sorusu pek çok araç sahibinin merak ettiği konulardan biridir. Otomobillerin üst tavan kısmında bulunan camın kaza esnasında kırılması, araç içerisinde bulunan kişilerin hayatlarını riske atmayacak şekilde özel olarak tasarlanmalıdır.

 

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama merkezinden araç kiralayacak olan kişiler cam tavan bulunan araçların sürüşü etkileyip etkilemeyeceğini merak etmektedir. Araçlarda cam tavan güvenli mi? konusu için camın üretim şekli ve üretilirken kullanılan malzemeler oldukça önemlidir. Darbeyi emecek şekilde özel olarak tasarlanan cam tavanlar, araçlarda cam tavan güvenli mi? sorusu için tamamen güvenli yanıtını oluşturmaktadır.

 

 Araçlarda Cam Tavan Riski Nedir?

 

Araçlarda cam tavan güvenli mi? sorusu ile birlikte bu konunun hayati riskleri de merak edilmektedir. Otomobiller için özel olarak tasarlanan cam tavanlar, kaza emiciliği bulunarak, kırılmaya karşı direnç göstermektedir. Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama merkezinde bulunan araçlar başta olmak üzere otomobil kiralamak isteyen kişiler için cam tavan riski oldukça merak edilmektedir.

 

Kırıldığı zaman hayati risk taşımayan ürünler ile tasarlanan cam tavan, kazanın şiddetine göre emicilik göstermektedir. Cam tavan kısmında bulunan yan tavan dirsekleri, kaza sırasında camın düşmesini ve kırılmasını önlemektedir. Böylelikle araçlarda cam tavan güvenli mi? sorusu için güvenli yanıtı verilmektedir.

 

 Cam Tavan Güvenlik Düzeyi Ne Kadar?

 

Araçlarda cam tavan güvenli mi? konusu için verilen yanıtlar, aracın ömrü ve dayanıklılığına göre farklı şekillenmektedir. Araçlarda bulunan yan tavan dirsekleri sayesinde cam tavanın tutuculuğu da artmaktadır. Cam tavan güvenlik düzeyi, aracın kaza halinde uğradığı şiddete göre de değişebilir. Kaza anında emniyet kemerinin takılı olması ve aracın takla atmaması halinde cam tavan güvenlik düzeyi oldukça fazladır.

 

 Cam Tavan Kalınlıklarına Göre Risk Değişir Mi?

 

Araçlarda bulunan cam tavan, güvenli sürüş için özel olarak geliştirilmiş parçalardan oluşmaktadır. Araçlara takılan cam tavanların kalınlık düzeylerine göre herhangi bir risk teşkil etmez. Lamine malzeme ile üretilen cam tavanlarda, aracın takla atması ya da şiddetli kaza yapması halinde çatlamalar meydana gelebilmektedir. Fakat özel malzemeler ile direnç sağlayan cam tavanlarda hayati risk bulunmamaktadır.

 

 Araçlarda Sunroof Cam Tavan Güvenlik Düzeyi

 

Araç için tasarlanan sunroof, kaza anında cam tavanın düşmesini ve kırılmasını önlemektedir. Oldukça kalın olan bu cam türü, diğer cam tavanlar ile karşılaştırıldığında yüksek güvenlik sağlamaktadır. Kazanın şiddetine ve aracın takla atması durumlarına karşı güvenlik sistemlerini devreye soka bu sistem aynı zamanda yan tavan dirsekleri ile koruma sağlamaktadır.

 

Lamine üretilen camlardan farklı olarak kazanın şiddetine rağmen herhangi bir kırılma ya da çatlama meydana getirmez. Sıfır risk ile güvenli sürüş gerçekleştirmek isteyen kişiler cam tavan özelliği bulunan araçların kiralama ve satın alma işlemlerinde camın özelliklerini incelemelidir.

 

 Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

 

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti uzun yıllardır otomobil hizmeti veren sektörlerden biridir. Şehir içi kullanım için araca ihtiyaç duyan kişiler Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmetinden kolaylıkla yararlanabilmektedir. Günü birlik ya da uzun kullanım için araca ihtiyaç duyan kişiler bu merkezden rahatlıkla otomobil kiralayabilmektedir.

 

Müşterilerin isteklerine yönelik otomobil çeşitleri Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama merkezinde bulunmaktadır. Farklı şehirlerden ya da yurtdışından gelen kişiler Ankara içerisinde araç kullanmak isteyerek Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama merkezini ziyaret ederek kendisine uygun aracı kiralayabilmektedir.