Araç Tipine Göre Feribot Fiyatları – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Araç Tipine Göre Feribot Fiyatları – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Araç Tipine Göre Feribot Fiyatları – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


Araç Tipine Göre Feribot Fiyatları – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

Araç Tipine Göre Feribot Fiyatları – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

İstanbul Havalimanı araç kiralamafirması olarak araç tipine göre feribot fiyatları ne kadar diye merak edenler için bir blog hazırladık. Peki araç tipine göre feribot fiyatları ne kadar? Detaylar bloğumuzda. 

 

Çoğu havalimanında hizmet veren araç kiralanabilecek pek çok şirket bulunmaktadır. İstanbul Havalimanı araç kiralamabakımından kişilerin zorluk çekmeyecekleri bir yerdir. 

 

 Havalimanlarında araç kiralamak

 

Kişiler bireysel olarak veya şirketleri için kısa dönem veya uzun dönem olarak araç kiralamak isteyebilirler İhtiyaçlarına yönelik olarak istedikleri tipte araçları bu kiralama şirketlerinden kolayca edinmeleri mümkündür. İstanbul havalimanı araç kiralama yapmak isteyen kişiler için pek çok imkana sahiptir. İstanbul Havalimanı kalabalık kentin Avrupa yakasında bulunmaktadır. İki bin on sekiz yılında hizmete açılan yeni ve oldukça büyük bir havalimanı olan İstanbul havalimanı araç kiralama şirketlerinin çoğunun ofis açtığı bir havalimanıdır.

 

 Feribot sistemi 

 

Diğer adı arabalı vapur olan feribotlar taşıt araçlarının taşınmasında kullanılan vapurların genel adı olarak kabul edilir. Arabalı vapurlar genellikle yakın mesafelere yapılacak araç taşımacılığında ve şehir içi araç taşımacılığında kullanılırlar. Türkiye'de arabalı vapur yani feribot sistemi İzmir ve İstanbul kentlerinde şehir içi ulaşımında kullanılır. 

 

 İstanbul'da Feribot sisteminin kullanımı

 

Marmara denizinde de sık sık kullanılan arabalı vapur sistemi taşıt araçlarının taşınmasını kolaylaştıran bir sistemdir. İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetinden yararlanan kişiler de bu sistemden yararlanmak isteyebilmektedirler. Feribot sisteminden faydalanmak isteyen kişilerin bilmesi gereken bilgiler vardır. Bu bilgiler arasında en önemlilerinden biri araç tipine göre feribot fiyatları ile ilgili olan değişikliklerdir.

 

 Hangi tip araçlar arabalı vapur taşımacılığına uygundur?

 

Otomobiller (1+4) kişilik veya (6-9) tip otomobiller

 

Jeep ve minivan araçlar

 

Minibüs ve kamyonetler

 

Midibüsler ve motosikletler

 

Otobüs ve engelli otoları

 

Römork ve karavanlar araç tipine göre feribot fiyatları düzenlemelerine uygun şekilde arabalı vapur ile taşınabilmektedir. 

 

İstanbul Havalimanı’ndan Arabalı Vapura Ulaşım 

 

İstanbul'da araçlarını feribot ile bir yerden bir yere taşımak isteyen kişiler araç tipine göre feribot fiyatları düzenlemesinin değişiklik gösterdiğini görmektedirler. Fiyatlandırmalar araç tipi araçta kaç kişi bulunduğu ve yolculuğun gidiş dönüş olup olmayacağı ile ilgili değişiklik göstermektedir. İstanbul havalimanı araç kiralama hizmetinden yararlanan kişiler. Havalimanının bulunduğu Arnavutköy ilçesinden Yenikapı ilçesine geçerek feribot kullanabilirler. 

 

 İstanbul Feribot ulaşım fiyatları

 

Türkiye'nin en kalabalık kenti İstanbul'da Feribot ulaşımı için gidilebilecek pek çok ilçe varıdır. İstanbul havalimanı araç kiralama hizmetinden yararlanan kişiler bu noktalardan Yenikapı'yı tercih edebilirler. Araç taşımacılığı için kullanılan bu feribotların fiyatlandırması değişiklik göstermektedir. Araç tipine göre feribot fiyatları şu şekildedir.

 

 Yenikapı Yalova arası feribot fiyatları

 

Otomobil (4+1) 94 ile 109 Türk lirası arasında, otomobil (6-9) 101 ile 118 Türk lirası arasında, Minibüs taşıma fiyatları 112- 131 Türk lirası arasında, Midibüs 167- 197 Türk lirası arasında kamyonet 131-153 Türk lirası arasında, kamyonet (beş bin üzeri) 350-417 Türk lirası arasında, motosiklet 58 - 65 Türk lirası arasında, otobüs 277-329 Türk lirası arasında engelli otosu 94-109 Türk lirası arasında karavan 167- 237 Türk lirası arasındadır.

 

 Yenikapı- Bursa arası Feribot fiyatları 

 

İstanbul'a ulaşım sağlayan kişiler feribot seferiyle Bursa kentine geçmek istediklerinde araç tipine göre feribot fiyatları şu şekildedir. 

 

Otomobil (4+1) 243 ile 303 Türk lirası arasında, otomobil (6-9) 145 ile 178 Türk lirası arasında, minibüs taşıma fiyatları 1161-199 Türk lirası arasında, midibüs 243-303 Türk lirası arasında kamyonet 189-234 Türk lirası arasında, kamyonet (beş bin üzeri) 516-651 Türk lirası arasında, motosiklet 80-95 Türk lirası arasında, otobüs 407-512 Türk lirası arasında engelli otosu 134-164 Türk lirası arasında karavan 243-303 Türk lirası arasındadır.

 

Araç tipine göre feribot fiyatları araçlarda bulunan yolcuya göre de değişmektedir. Verilen fiyatlar tek kişinin bulunduğu araçlara göre verilmiştir.