Araç Muayenesinde Ağır Kusurlar Nelerdir? Araç Muayenesinde Ağır Kusurlar Nelerdir? - 5sCarRental

Blog

Araç Muayenesinde Ağır Kusurlar Nelerdir?


Araç Muayenesinde Ağır Kusurlar Nelerdir?

Araç Muayenesinde Ağır Kusurlar Nelerdir?

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama firması olarak sıkça sorulan araç muayenesinde ağır kusurlar nelerdir? sorusu konusunda bir içerik hazırladık. Peki araç muayenesinde ağır kusurlar nelerdir? Detaylar için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Araç muayeneleri her sene yapılmaktadır. Güvenli bir seyahat için önemlidir. Kendimizi garantiye alabileceğimiz en iyi yollardan biridir. 

 

Kusurların ortaya çıkabileceği kusurları da içine alır. Bu kusurlar giderilebilmesi için yapılması gereken işlemler arasında yerini alan önemli bir yere sahiptir.

 

 Başka Çözüm Yolu Var mıdır?

 

 Evet başka çözüm yolu vardır.

 

Bir diğer çözüm ise muayeneden kurtulmak için gerekli bir şehre lazım olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yeri olacaktır. 

 

Ünlü bir yer olan ve hemen hemen herkesin kiralamak için başvurduğu adres İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama adresidir. Uzun gezilecek yerlerde bu adres çok iyi durum oluşturmaktadır.

 

 Araç Muayenesinde Rapor Var Mı? Varsa Raporlanan Nedir?

 

Araç muayenelerinde rapor vardır. Rapor üç kısımdan oluşmaktadır. 

 

Kusursuz olan araçlar,

 

Az kusura sahip olan araçlar ve

 

Ağır kusura sahip olan araçlar vardır.

 

Arabanın aldığı hasara göre raporlamalar yapılır. Kişilere verilen 2 defalık muayene hakkı olduğu için arabada kusur var ise düzeltilmesi ve giderilmesi gerektiği için bu hak verilmektedir.

 

Bazen çıkabilecek birden fazla kusur da oluşabilmektedir. Müşteri de sevmediği sorulardan biri olan araç muayenesinde ağır kusurlar nelerdir? sorusunu sormak durumunda kalmaktadır.

 

 Araç Muayenesinde Ağır Kusurlu Çıkarsa Neler Yapmalıyım?

 

Araba eğer ağır kusurlu çıkmış ise hemen kusur düzeltilmelidir. Aksi takdirde muayeneden geçilemeyecektir.

 

Bu da iyi bir durum yaratmayacaktır. Sorulan araç muayenesinde ağır kusurlar nelerdir? sorusu karşısında kusurun çıkmadığını ve olmadığını söylemek, rahatlatacağı için kusurları yaptırmamız gerekecektir. 

 

Sağlık ve güvenlik açısından önem verilmeli ve dikkat edilmelidir. 

 

 Araç Muayenesinde Ağır Kusurlar Nelerdir?

 

 Okunamayan ön veya arka plakalar olabilmektedir. Ruhsatta yazılan bilgiler doğrultusunda doğru olmayan fazla veya az bilgiler barındırması olabilmektedir.

 

 Bu başlıkta araç muayenesinde ağır kusurlar nelerdir? başlığı altında birçok neden bulunmaktadır. 

 

 Başka bir kusur sayılacak durum motorlar ile ilgili numaraların okunamamasıdır. 

 

Frenlerin tutmaması, yağ kaçağı, arabanın herhangi bir yerinde çatlamaların meydana gelmesi, sızdırmaların oluşabilmesi vs. araç muayenesinde ağır kusurlar nelerdir? diyebileceğimiz soru karşısında verilen birkaç cevaplardan biridir.

 

 Muayene Fiyatları Hangi Aralıktadır?

 

Muayene fiyatları değişiklik göstermektedir. Ayrıca arabada olan kusura göre fiyatlar farklı olmaktadır.

 

Kusuru öğrenebilmek için sorulan araç muayenesinde ağır kusurlar nelerdir? sorusuna verilen bilgi ile o kusur kontrol edilir ve fiyat biçilir.

 

 Muayeneden Kurtulabilmek İçin Araç Kiralamak Mümkün mü?

 

Evet, araç kiralamak mümkündür. Herkesin sıkıldığı araç muayenesinde ağır kusurlar nelerdir? sorusu olduğu için bir başka çözüm de şu şekildedir.

 

Kiralanabilecek en güvenilir yerlerden biri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yeri olacaktır. 

 

Araç kiralamanın güvenilir adreslerinden biri budur.

 

En güven verici araç kiralama olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama tüm hizmetleri doğru bir şekilde vermektedir.

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama

 

İstanbul'da en güzel, güvenilir araç kirama hizmetlerinin verildiği yerdir. Siteden bakarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yerinden kiralayabilir ve ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 

 

Sağlıklı ve güven içinde İstanbul’da gezebileceğiniz gün yaşamış olursunuz. Sunduğu hizmeti çok beğenecek ve memnun kalacağınızdan şüphemiz yoktur. Gezmek için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yerine giderek veya siteden bakarak istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz.

 

Buradan kiralanabilecek herhangi bir araba sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır. Yapılan muayenelerin hepsinden artı bir puanla geçilmesi en büyük başarıdır. 

 

Dayanıklılık olarak, konfor ve güvenirlik olarak gerçekten bir kaliteye sahiptir. Arabalara, kendi sağlıkları gibi bakılan bir site ve hizmet sunulmaktadır.

 

Ayrıca çalışmalarından da belli olduğu gibi hem arabalara hem de müşterilere büyük önem vermektedirler 

 

Araçlarda verilen güzel konfor sizi tatmin edecektir. Her zaman siteye bekler ve yerimize ziyaretimizi gerçekleştirirsiniz.