Araç Bagajını Verimli Kullanma Yöntemleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama Araç Bagajını Verimli Kullanma Yöntemleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Araç Bagajını Verimli Kullanma Yöntemleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama


Araç Bagajını Verimli Kullanma Yöntemleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

Araç Bagajını Verimli Kullanma Yöntemleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmet veren firmamız 5s CarRental olarak, seyahat edecekleri araç bagajını verimli kullanma yöntemleri konusunda bilgilendirmek istedik. Araç bagajını verimli kullanma yöntemleri konusunda detaylar bloğumuzda.

 

Araç bagajları hepimiz için önemlidir. Saklama fonksiyonunun yanında, araç içindeki dağınıklığı önleme, aracı daha verimli kullanabilmemizde fayda sağlar. Evimizdeki dolaplar kadar önemli desek çok da abartmış olmayız. Kutular, çantalar, bebek arabaları, valizler ve aklınıza gelebilecek daha birçok şeyi sığdırabileceğiniz bagajların bir yerleştirme planı vardır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama ​​​​​​lokasyonunda bulunan şoförler araç bagajlarının önemini her daim vurgulamaktadırlar. 

 

 Araç Bagajı Nasıl Verimli Kullanılır? 

 

Bagajınıza çok yüklenmemeniz sizin lehinize olacaktır. Aracın maksimum taşıma kapasitesini asla aşmamalısınız. Dolu bir bagaj sürüş keyfini mutlaka kısıtlar, sürüş performansını azaltır, manevra ve ani frenlerde işinizi zorlaştırabilir. Yükü doğru dağıtmaya özen göstermelisiniz. Yüklü bir bagajın sürüş performansını etkilediği gibi yük dağılımı yapılmayan bir araçta da denge kaybı yaşanabilir ve bu aile güvenliğini olumsuz yönde etkiler. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketlerinde yükü doğru dağıtmak neredeyse yasallaşmış bir kural olarak kabul edilir. Yerleştirme düzeninizi ayarlamanız en önemli kısımlardan biridir. Eşyalarınızı ideal yerleştirme düzenine göre yerleştirirseniz bagajınızı verimli kullanabilirsiniz. En ağır parçalar aracın altına doğru, hafif parçalar ise üste yerleştirilmelidir. 

 

 Bagaj yerleştirilmesi sırasında dikkat edilmesi gereken önemli hususlar

 

Bagajınızda mutlaka bulunması gereken yangın tüpünü kolay ulaşabileceğiniz şekilde yerleştirmeyi unutmamalısınız. Bagajınızın kolay açılıp kapanabilmesi için belirli bir alan bırakmalısınız. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama bölümlerinde çalışan görevlilerin arabalarında yangın tüpü bulundurmaları zorunludur. Bulundurulmadığı takdirde yasal işlem uygulanılması esaslıdır. 

 

Artık Yola Çıkmaya Hazır Mıyız? 

 

Güvenliğinizi garanti altına almak için yapmanız gereken tek şey bagajınızı doğru yerleştirmekle sınırlı değildir. Su vanasını kapattınız, şalteri indirdiniz, doğal gazı kestiniz. Her şeyi garanti altına aldınız. Peki, kendinizi? Yola çıkmadan önce uygun bir seyahat sigortası almayı düşünmek isteyeceğinize eminim. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olayından sorumlu görevliler aracı tanıtmadan önce seyahat sigortası ile ilgili bilgi alıp bilgi vermeyi tercih ediyorlar. 

 

Araba Kullanırken Yapılması Gereken İlk ve En önemli Husus 

 

Araba kullanırken yapılması gereken ilk ve en önemli şey kendinize güvenmektir. Korkmak, stres yapmak, panik olmak, kaza yapma ihtimalini düşünmek sizi hem huzursuz eder hem de trafikteki kaza riskinizi yükseltir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama müdürleri ekipman kontrolünden önce kendinize güveninizi ölçer. Bu nedenle her şeyden önce kendinize güvenmelisiniz. Ardından da trafik kurallarına uyup pratik bilgileri göz önünde bulundurmalısınız. Bu şekilde hem bagaj verimliliğini sağlayıp hem de keyifli bir şekilde arabanızı kullanabilirsiniz. 

 

Araç Bagajlarına Neler Konulmaz? 

 

Açık halde kesici aletler bagajınıza konulmamalıdır. Olası bir kaza anını düşünmekte fayda var. Asla ve asla kesici aletler ya da sert, darbe alındığında büyük yaralara neden olacak şeyler konulmamalı. Çocuklarınızın bagajlarda seyahat yapmasına izin vermeyiniz. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama yasalarına göre kiralanan araçların bagajlarında çocukları seyahat ettirmek yasaktır. Olası bir seyahatte sürücüye bir daha araç kiralama şirketinden araç kiralaması yasaklanarak para cezasına tabi tutulur. 

 

 Bagaj Yerleştirmenin İncelikleri 

 

Herkes bagajı doğru kullanmayı bilmez. Bagaja konulan eşyalar doğru bir şekilde yerleştirilmezse normal kapasitesinin yarısı kadar bile kullanım alanı sağlanamaz. Bu nedenle bagaj yerleştirmenin inceliklerini iyi bilmek gerekir. Eski model araçlarda genel olarak iç kısma fazla yer verilmeyip bagaja fazlasıyla yer ayrılmıştı. Ancak günümüzde bu durum tam tersine döndü. Her şeye rağmen İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama sistemleri buna bir çare buldu. Bagaj sorunları için öncelikle gruplara bölerek başlamanız gerekiyor. Daha sonra da ağırları kenarlara hafifleri ise ortaya koyarak rahatça yerleşme yapmış olacaksınız. Böylelikle keyifli yolculuk yapmaya başlayabilirsiniz.