Konaklama Yerlerine Güvenli Ve Hızlı Ulaşım – Antalya Havalimanı Araç Kiralama Konaklama Yerlerine Güvenli Ve Hızlı Ulaşım – Antalya Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Konaklama Yerlerine Güvenli Ve Hızlı Ulaşım – Antalya Havalimanı Araç Kiralama


Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Konaklama Yerlerine Güvenli Ve Hızlı Ulaşım – Antalya Havalimanı Araç Kiralama

 

Antalya, Akdeniz'e kıyısı olan, ülkemizin ve dünyanın gözbebeği olan bir turizm cennetidir. Her yıl dünyanın dört bir köşesinden yabancı, ülkemizden ise yerli turist yaz tatili için doğal güzellikler ve tarihi eserlerle bezeli eşsiz kenti ziyaret ediyor. Ulaşım seçenekleri arasında en çok tercih edilen ise kuşkusuz uçak yolculuğudur. Uçak yolculuğu sonrasında ise konforlu bir seyahat planı yapanlar ağırlıklı olarak Antalya Havalimanı araç kiralamahizmetlerine yöneliyor. 

 

 Araç Kiralama ile Lüks Konaklama Yerlerine Güvenli ve Hızlı Ulaşım

 

Antalya'ya iş, tatil, kültür turu, ziyaret, eğitim ya da farklı amaçlar ile gelenler çoğunlukla en güvenilir ve kısa sürede ulaşım açısından uçak yolculuğunu seçmektedir. Bu doğrultuda modern altyapısı ve alanında uzman çalışan kadrosu ile güler yüzlü ve seçkin bir hizmet veren Antalya Havalimanı araç kiralama hizmet veren firmamız 5s CarRental sizleri ağırlamaktadır. Antalya Havalimanı'na ve Antalya Havalimanı'ndan gideceğiniz konaklama yerlerine toplu taşıma seyahatleri biraz zahmetli olabilmektedir. Bu sebeple en işlevsel, güvenilir, hızlı, konforlu çözümün Antalya Havalimanı araç kiralama olduğu çok sayıda insan tarafından belirtilmektedir. 

 

 Antalya’da Nerede Konaklanır?

 

Antalya, ülkemizin turizm merkezlerinden biri olarak çok sayıda kaliteli ve dünya standartlarında hizmet veren, tescilli otellere sahiptir. Bu birbirinden lüks otellerde konaklamanız yine seçenekleriniz arasında olmalı. Dünya mutfağından ve yerel mutfaktan birbirinden leziz yemeklere menülerinde yer veren restoranlar, yüzme havuzları, plajlar, spa merkezleri, spor kompleksleri, konserler ve animasyon gösterileri, su sporları gibi birbirinden özel hizmetler bu otellerde ve beş yıldızlı tatil köylerinde sizleri bekliyor. Tesislere konforlu ulaşım sağlamak için Antalya Havalimanı araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak en iyi seçenek olarak öne çıkıyor. 

 

Antalya’da Alternatif Konaklama

 

Antalya Havalimanı’na ulaştınız, önceden yaptırdığınız Antalya Havalimanı araç kiralama rezervasyonunuz neticesinde kiraladığınız aracınızı teslim noktasından zamanında aldınız peki nerede konaklayacaksınız? Eğer konaklayacağınız yeri belirlememiş iseniz şehre ilk kez gelen biri iseniz şehri en iyi şekilde tanımak açısında şehir merkezinde bulunan lüks otellerde kalabilirsiniz. Yok eğer ben şehir merkezini iyi biliyorum diyorsanız ve doğa ile iç içe farklı bir konaklama tercihi düşünüyorsanız o zaman dünyanın cennet köşelerinden olan Olympos tam size göre.

 

Olympos muhteşem doğası ile yeşil ve mavinin kusursuz birleşimini gözler önüne sererken, burada doğa ile iç içe bir yaşam kurmak mümkün. Olympos'a gelen turistlerin en fazla talep ettiği konaklama seçenekleri arasında ağaç evler büyük bir ilgi görüyor. 

 

 Online Rezervasyon Araç Kiralama Hizmetleri 

 

Antalya, çok güzel bir şehir olması ile birlikte gerek konaklama tesisleri gerek gezilip görülmesi gereken yerler dikkate alındığında dağınık ve birbirinden uzakta alanlara sahiptir. Bu doğrultuda şehre uçakla gelenler Antalya Havalimanı'ndan araç kiralamayı çoğunlukla tercih etmekte, hatta birçok insan 5s CarRental Antalya Havalimanı araç kiralama firmaları gibi özel firmalara internet üzerinden online rezervasyon yaptırarak uçaktan iner inmez kısa sürede araç teslim noktalarından kiraladıkları son model araçları teslim almaktadır. 

 

 Antalya Havalimanı'nın Önemi 

 

Antalya Havalimanı, Türkiye'nin Antalya ilinde hizmet veren uluslararası bir havalimanıdır. Bu büyük havalimanı, özellikle yaz aylarında Türkiye'nin güney sahillerine gelen milyonlarca yabancı ve yerli turiste ev sahipliği yapmakta, onları içerisindeki lüks ve en iyi teknolojik donanıma haiz hizmet kategorileri ile ağırlamaktadır. Kaliteli ve güvenilir hizmetleri ile ön plana çıkan ve yıllardır Antalya Havalimanı araç kiralama alanında müşteri odaklı ve başarılı hizmetleri ile tanınan 5s CarRental gibi firmalar, Antalya Havalimanı'nın tercih edilmesinde olumlu katkılar sağlamaktadır. 

 

 Antalya Havalimanı'na Özel Araç Kiralama Hizmetleri  

 

Antalya Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi'nin verilerine göre yolcu hareketliliği açısından Avrupa'nın en işlek havalimanlarından biridir. Ulusal düzeyde bir değerlendirme yapıldığında ise İstanbul Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin en işlek ikinci havalimanı olarak göze çarpmaktadır. Antalya Havalimanı'nı ulaşım için tercih eden yolcular ihtiyaç duydukları ve istedikleri son model konforlu araçları Antalya Havalimanı araç kiralama hizmetleri veren 5s CarRental sayesinde ekonomik fiyat avantajları ile kiralayarak diledikleri noktalara güven içinde seyahat edebilmektedir. 

 

 Pandemi Dönemi Havalimanı ve Araç Kiralama Hizmetleri 

 

Covid-19 çerçevesinde yolcuların, havalimanı çalışanlarının ve uçuş mürettebatının korunması için gerekli tüm sağlık tedbirleri titizlikle alınmakla ve özenle uygulanmaktadır. Uçuş güvenliği yanında sağlık güvenliği de üst düzeyde sağlanmaktadır. Antalya Havalimanı bünyesinde alınan sağlık tedbirleri, Antalya Havalimanı'na giden veya bu havalimanından konaklama yapacakları otellere ulaşmak isteyen yolcular ve aileleri için Antalya Havalimanı araç kiralama kapsamında en iyi şekilde uygulanmakta, araçların dezenfeksiyon işlemleri yaptırılmaktadır.