Araç Kiralamak isteyenlere tavsiyeler - Antalya Havalimanı Araç Kiralama Araç Kiralamak isteyenlere tavsiyeler - Antalya Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Araç Kiralamak isteyenlere tavsiyeler - Antalya Havalimanı Araç Kiralama


Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Araç Kiralamak isteyenlere tavsiyeler - Antalya Havalimanı Araç Kiralama

 

Antalya tatilcilerin tercih ettiği çok güzel bir ilimizdir. Online olarak Antalya havalimanı araç kiralama ile filomuzda bulunan istediğiniz aracı havalimanından teslim alarak bu güzel ilin güzelliklerini kolaylıkla görebilirsiniz. Antalya’nın her bir köşesini kısa sürelerde rahatlıkla gezmek ve görmek için oto kiralama seçeneklerimiz ile aradığınız konforu sunmaktayız. Lüks ve üst segment özelliklere sahip olan filomuzdan aradığınız her model aracımızı anında kiralama imkanına sahipsiniz.

 

Jeep, Sedan, ya da diğer binek türündeki araç seçeneklerini filomuzda bir araya getiren firmamız, bu ilimizi gezmek için gelenlere arazi şartlarına uyum sağlayabilen konforlu araç çeşitlerini sunmaktadır. Otomobil kiralama hizmetinde güncel ve online seçeneklerini bir arada barındıran, kapınıza kadar getiren firmamız, Antalya havalimanı araç kiralama işlemlerinde güvenliği en üst seviyede tutmaktadır.

 

Sözleşmeli şekilde araç kiralama yöntemiyle istediğiniz sürede aracınızı havalimanından teslim ediyoruz. Kiralamış olduğunuz aracı havalimanından teslim aldıktan hemen sonra Antalya’nın güzel yerlerini gezmeye başlayabilirsiniz.

 

 Araç Kiralamak İsteyenlere Tavsiyelerimiz

 

Konu araç kiralamak olunca en iyi tavsiyeleri sitemiz üzerinden araç kiralayanlar daha iyi bilir. Değerli müşterilerimize seyahatlerinden edindikleri izlenimlerini sorduğumuzda en mükemmel Antalya havalimanı araç kiralama tavsiyelerini aldık.

 

 En İyi Fiyatı Almak Amacıyla Seyahatinizden Daha Önce Araç Kiralayın

 

Erkenden rezervasyon yaparak uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Uzmanlara göre seyahatlerinizden yaklaşık altı hafta öncesine kadar araç kiralama ile ilgili rezervasyonu gerçekleştirebilir ve en ideal fiyatı alabilirsiniz. Son günlere bırakmanız, kiralık araçların çeşitliliğini azaltmaktadır. Bununla birlikte fiyatlar da aynı seviyede yükselebilmektedir. Yani istemiş olduğunuz modeli uygun fiyatlara bulma şansınız azalmaktadır. Bu nedenle seyahat tarihiniz belli olur olmaz Antalya havalimanı araç kiralama için firmamızdan rezervasyonunuzu yaptırmak doğru olacaktır.

 

 Araç Kiralama Şartlarını Kiralamadan Önce Mutlaka Okumalısınız

 

Fiyatlar ne kadar cazip olsa da beğendiğiniz aracı kiralamadan hemen önce kiralama şartlarına göz atmanızda yarar vardır. İptal şartları, bedava ekstralar, depozito ücretleri gibi çok fazla durum araç kiralama şirketlerinde değişebilmektedir. Rezervasyon ekranınızda şartlarla ve koşullarla ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

 

 Yakıt Şartlarına Göz Atmalısınız

 

 Antalya havalimanı araç kiralama firmasının yakıt şartlarına da bakmanızda yarar vardır. Bazı firmalar araçları sadece en yakın benzin istasyonuna gitmenize yetebilecek kadar yakıt ile teslim edebilmektedir. Kimileri ise full depo ile teslim ederek sizden aracı aynı şekilde teslim etmenizi isteyebilir. Bazı şirketlerde ise yakıtı siz dolduruyorsunuz ama depoda kalan yakıt için iade talep edemiyorsunuz. Bu nedenlerden dolayı şartları iyice okumanız bir sürü sorunu çözecektir.

 

 Uçakla Yapacağınız Yolculukta Kiralık Aracınızı Havalimanından Teslim Alabilirsiniz

 

Seyahatinizi uçakla gerçekleştirecekseniz uzun bir yolculuktan hemen sonra servisle ya da taksiyle kiralama şirketinin ofisine gitmekle uğraşmayın. Havalimanlarında ve yakınlarında bulunan Antalya havalimanı araç kiralama firmaları bulunmaktadır. 

 

 Aracı Zamanında Teslim Alabilmek İçin Uçuş Numaranızı Rezervasyonda Bildiriniz

 

Antalya havalimanı araç kiralama rezervasyonu yaparken en altta bulunan uçuş numaranızı girmeniz için bir alan bulunmaktadır. Uçuş numaranızı paylaşmanız sayesinde hem sizler için hem de araç kiralama firması için çok büyük kolaylık sağlayacaktır. Özellikle, eğer uçuşunuz rötar yapma durumuyla karşılaşırsa kiraladığınız araçla ilgili sıkıntı yaşayabilmektesiniz. Kiralama şirketinin hepsi kontrol etmese dahi, çoğu uçuşları kontrol ederek rezervasyonunuzu iptale karşı korunmuş olmaktadır.

 

 Gerçekten ihtiyacınız var ise ekstralar lüks olmayabilir. Antalya havalimanı araç kiralama maliyetlerini artıran ekstralar şüphesiz önemli unsurlardır. Kiralamalarınızda ihtiyaç duyabileceğiniz çok fazla ekstra özellik bulunmaktadır. Örneğin uzun bir tatil yapmayı planlıyorsanız ve çocuğunuzda yanınızda bulunacaksa, gün başına değil fakat kiralama başına fiyat verilen çocuk koltuğu ekstrası sayesinde sizleri yanınızda bir koltuk gezdirmekten rahatlıkla kurtarır.

 

 Kiraladığınız Aracı Zamanında Teslim Etmelisiniz

 

 Araç kiralamada işlemlerinde “gün” kavramı saat olarak çalışır. Yani siz aracınızı saat kaçta teslim almayı planlar ve talep ederseniz, süre bitiminde aynı şekilde ve saatte teslim etmeniz beklenmektedir. Eğer bir gecikme yaşanacaksa mutlaka kiralama şirketine mümkün olan ilk fırsatta haber vermelisiniz. Yine de bazı şirketler yaklaşık bir iki saate kadar olan zamanlarda esneklik gösterebilmektedir. Kimi şirketler ise geç teslim olduğunda cezalar kesebilirler. İyisi mi siz kiraladığınız aracı geciktirmeden bir an önce teslim etmeye çalışın.