Araçta Mutlaka Bulunması Gereken Aksesuarlar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama Araçta Mutlaka Bulunması Gereken Aksesuarlar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Araçta Mutlaka Bulunması Gereken Aksesuarlar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama


Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Araçta Mutlaka Bulunması Gereken Aksesuarlar – Antalya Havalimanı Araç Kiralama

 

Aksesuarlar kimi zaman bir süs kimi zaman ise bir zorunluluktur. Bazen kişi kendini güzel hissetmek için bir aksesuar kullanabilir sanki kombini bu aksesuar ile tamamlanır gibi hissederiz. Bazen de kişi bol bir pantolon giyer ve kemeri mutlaka takmak zorunda kalır çünkü eğer ki bu kemeri takmaz ise pantolonu düşecektir. 

 

Araçlar da bu şekildedir. Bazı aksesuarlar araç sahipleri için araç üzerindeki kombin için çok hoş bir görüntü sağlar iken bazı aksesuarlar olmazsa araç sürüşü ve güvenliği problemi yaşayabilir. 

 

Araç kiralama şirketleri buna örnek gösterilebilir. Bir yolcu Ankara ilinden Antalya'nın o güzel denizine kendini bırakmak için uçuş yolculuğunu seçmiş ancak uçaktan iner inmez kendini sıcaktan ve nemden korumak adına Antalya Havalimanı araç kiralama şirketleri önünde kendini bulmuş olabilir. Bu Antalya Havalimanı araç kiralamaşirketlerinin amacı kendi bünyelerinde bulunan araçları sürücülere kiralamaktır. 

 

Örneğin sürücü Antalya Havalimanı araç kiralama şirketinde ki araçlar arasında gezer iken yolu bilmemesinden kaynaklı navigasyon kullanmak adına araçlar arasından bir aksesuar onu o araca bağlayabilir. Bu aksesuar cep telefonu tutacağıdır. Sürücü Antalya Havalimanı araç kiralama şirketinde cep telefonu tutacağı olan aracı alır ve gider. Bu küçük aksesuar sayesinde ise Antalya Havalimanı araç kiralama şirketi para kazanmış olacaktır. 

 

 Araç İçi Aksesuarlar 

 

Telefon/ Tablet Tutacağı

 

Araçların olmazsa olmazı haline gelmiştir. Telefon insanların sürekli kullandığı bir aksesuar olmasından kaynaklı araç içinde elimizde tutmadan kullanabilmek çok daha güvenlidir. 

 

Çakmaklık

 

Bu aksesuar soket takıldığı zaman telefon, tablet şarjı sağlamaktadır. 

 

Önceki örnekten devam edersek Antalya Havalimanı araç kiralama yapmak isteyen sürücü yolda giderken telefonunu şarj edebilmeyi istemektedir. Bu da araç kiralama şirketi için bir artı olacaktır. 

 

Bluetooth Araç Kitleri

 

Araç içerisinde sürüş esnasında telefon ile konuşmak sürücünün dikkatini dağıtmaktadır. Bundan dolayı araç içinde kullanılması çok gerekli olan aksesuardır. 

 

Organizer Çeşitleri

 

Bazı eşyaların araç içerisinde derli toplu olmasını sağlamaktadır. Bu da aracın kullanışlı ve sürüş sırasında dikkati dağıtan birçok şeyin bir arada olmamasını sağlamaktadır. 

 

 Araç Dışı Aksesuarlar

 

Anten

 

Farklı farklı tür ve şekillerde bulabilirsiniz. Sadece kendi tarzınızı aracınıza oluşturmanız yeterlidir. 

 

Ayna

 

Araçlarda olmazsa olmazdır aynalar. Aracın güvenli ve kontrollü kullanımını sağlamaktadır. 

 

Cam Filmi ve Aparatları

 

Araç dışı modifiye aksesuarları arasında en popüler olanıdır. Bunun nedeni aracın camlarına film kullanıldığı anda aracın görüntüsü bambaşka bir hale gelmektedir. Hem aracı değiştirmiş hem de aracın çok da olduğu tarzdan çıkarmamış olmaktasınız. 

 

Cam Rüzgarlığı

 

Modifiye aksesuarları arasında olan cam rüzgarları hem görüntü olarak aracı değiştirmektedir hem de araç sürüş sırasında rüzgar, yağmur ve kar gibi dış etkenlere karşı araç içini korumaktadır. Bu yüzden de tercih edilmektedir. 

 

Geri Görüş Kamerası

 

Araç parkları genellikle yeni başlayan sürücüler de dahil bir çok sürücü için zor bir durumdur. Geri görüş kamerası bu konuda sürücülerin araç arkasındaki gözleri olmuştur.