Antalya Havalimanı Araç Kiralama Antalya Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Antalya Havalimanı Araç Kiralama


Antalya Havalimanı Araç Kiralama l Antalya Araba Kiralama

Antalya Araç Kiralama

Oto kiralama hizmetinde güncel program seçeneklerini tercih eden firmamız, lüks ve konforlu araçları hizmetinize sunuyor. Havalimanı Antalya araç kiralama seçenekleriyle yurt dışından gelen turistler için etkili çözüm seçenekleri sunuyoruz.

 Lüks ve Konforlu Araçlarımız Emrinizde

 Havalimanına veya istediğiniz adrese araç getirebilen firmamız, sözleşme yöntemiyle araç kiraya veriyor. Güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyeti sağlayan şirketimiz, rezervasyon seçenekleriyle site üzerinden tercih imkanı sunuyor. Antalya havalimanı araç kiralama 1000-1500 araçlık dev filosuyla 7/24 rent a car hizmeti veriyoruz.

 Güvenilir ve pratik araç kiralama seçenekleriyle rent a car hizmeti veren firmamız, istediğiniz şehre araç gönderebilmektedir. Günlük, aylık ve yıllık kiralama seçenekleri, aracın segment özelliğine göre değişiklik gösteriyor. Yıllık kiralama imkanı sunan firmamız, zaman zaman kampanyalı seçenekler sunuyor. Antalya araba kiralama kategorisinde jeep, sedan ve binek türü araçları kiraya veriyoruz.

 Klimalı Araçlarla Tatilin Keyfini Çıkarın

 Sıcak yaz günlerinde klimalı ve aynı zamanda konforlu araçlarla yolculuk yapmak istiyorsanız araba kiralama Antalya filomuzu inceleyin. Sanayi bakımı, taşıt vergisi, zorunlu sigorta ve kasko gibi masraflar firmamız tarafından karşılanıyor. Siz sadece kira ücretini ödüyorsunuz. Park, köprü geçişleri, trafik cezaları ve benzeri masraflar kiralayan kişiye aittir.