Antalya Araba Kiralama l Antalya Havalimanı Araç Kiralama Antalya Araba Kiralama l Antalya Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Antalya Araba Kiralama l Antalya Havalimanı Araç Kiralama


Antalya Araba Kiralama l Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Uzun veya kısa vadede araç kiralamak mümkündür. İhtiyaca bağlı olarak günlük veya haftalık olarak yapılan Antalya araba kiralama hizmeti, gereksiz araba masraflarından kurtarmaktadır. Aracın lüks oluşuna göre kiralama fiyatlarında değişiklik yaşanmaktadır. İhtiyaca en uygun araçların kiralanmasını sağlayan 5s CarRental kurumsal bir firmadır. Düşük yakıt kullanımına sahip olan araçları kiralayanlar, şehir içi veya şehir dışı kiraladıkları araçlar ile seyahat edebilmektedir.

 Özel günlerde Antalya havalimanı araç kiralama hizmeti çok talep görmektedir. Araç kiralama yapılırken, kişinin hakları sözleşme ile güvence altına alınmaktadır. Araba ile ilgili büyük sorumluluk almak istemeyenler, araç kiralama tercih etmektedir. Araçlar sigortalanmakta ve herhangi bir kaza durumunda, sigorta zararı karşılamaktadır. Tüm araçların bakımlarını eksiksiz yapan 5s CarRental, araç kiralama konusunda yardımcı olmaktadır.

 Antalya Araba Kiralama Sözleşmesi

 Ciddi bir ihtiyaç olan Antalya araba kiralama insanları rahatlatacak iyi bir seçenektir. Otomatik veya düz viteslerde araba kiralama fiyatları değişmektedir. Araç kiralama sözleşmesini, araç kiralaması yapan kişi imzalamaktadır. Sözleşme araç kiralayanın haklarını korumakta ve herhangi bir kazada maddi kaybın yaşanmasının önüne geçmektedir.

 Araç kiralama sözleşmesindeki maddelere, kişinin isteğine göre ekleme yapılabilmektedir. Araç kiralama sözleşmesi yapılacak olan kişinin ehliyeti olmak zorundadır. Ödeme nakit olarak yapılacağı gibi kredi kartıyla da yapılabilmektedir. Arabayı kiralayan kişi, sözleşmedeki teslim tarihinde arabayı teslim etmelidir. Günlük olarak gerçekleşen Antalya havalimanı araç kiralama bedeli, sözleşmede yer almaktadır.

 Antalya Araba Kiralama Koşulları

 Araç kiralayabilmek için kiralayan kişinin en az 21 yaşında olması gerekmektedir. Ekonomik veya orta sınıf Antalya araba kiralama için kişinin en az 2 senelik bir ehliyete sahip olması zorunludur. Kiralanan aracın yakıt deposu kontrol edilmeli ve aynı şekilde teslimi gerçekleştirilmelidir. Kiraladıkları aracı erkenden teslim eden kişi, herhangi bir ücret iadesi talep edememektedir.

 Kiralanan aracı, sadece sözleşmede belirtilen kişi kullanabilmektedir. Sözleşmede adı geçmeyen üçüncü şahısların aracı kullanması, mümkün değildir. Sözleşmede adı geçmeyen kişinin kiralanan aracı kullanması durumunda, herhangi bir kaza meydana gelirse sigorta kapsam dışı olmaktadır. Trafik kurallarına uyulmaması ve trafik cezası alınması durumunda, trafik cezası kişinin kredi kartından tahsil edilmektedir.

 Antalya Araba Kiralama Avantajları

 Antalya havalimanı araç kiralama en az günlük olarak yapılabilmektedir. Aylık olarak yapılan kiralamalarda, fiyatta büyük indirim uygulanmaktadır. Kiralayanlar için avantajlı bir durum olan araç kiralama, konforlu bir yolculuk vaat etmektedir. Şehirden uzak noktalara seyahat edecek olanlar, arabanın büyük vergi fiyatlarından kurtulmak için araç kiralama hizmetinden faydalanmaktadır.

 Antalya araba kiralama yaparken arabanın model ve markasında seçim yapmak mümkündür. Antalya deniz şehri olduğundan, araç kiralama yaparak gezilmesi önerilmektedir. Kiralanan araçlar mevsimine uygun olarak bakımı yapılmakta ve kiralayan kişinin güvenli bir şekilde kullanılması sağlanmaktadır. Dört mevsim kiralanabilen araçlar, istenilen süre boyunca kiralanabilmektedir. Aracın kaskosu ve muayenesinden kurtulanlar, araç kiralama ile gereksiz masraf yapmamaktadır.

 Antalya Araba Kiralama Fiyatları

 En uygun fiyatlardan araç kiralama, son derece önemlidir. Uygun fiyatların yanı sıra sağlanan uygun ödeme yöntemleri, ilgi görmektedir. Çoğu zaman araç kiralamak, araba kiralamaktan daha avantajlı ve daha masrafsızdır. Bireysel kiralamaların yanı sıra kurumsal olarak araç kiralama yapmak da mümkündür.

 Müşteri odaklı bir hizmet anlayışı güden 5s CarRental, çözüm odaklı yaklaşımları ile insanların dikkatini çekmektedir. Hizmetin yanı sıra fiyatta da en iyi seçenek sunulmaya çalışılmaktadır. 5s CarRental'de seçilecek kiralık araç ile Antalya'yı baştan sona gezmek mümkündür. Binlerce kiralık araç seçenekleri bulunmakta olup müşteriler istediği aracı kiralayabilmektedir. Antalya havalimanı araç kiralama ile ilgili yaşanabilecek her türlü sorunda, 7/24 destek verilmektedir.

 Antalya Araba Kiralama Yöntemleri

 Konforlu ve pratik ulaşım seçeneklerinden biri olan araç kiralama, cazip kiralama seçenekleri sunmaktadır. Rahat, kaliteli ve konforlu araçlar için ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Araçlar en az bir günlük olarak kiralanabilmekte ve daha uzun süre kiralamak mümkündür. Kiralama talebinden 24 saat geçene kadar iptal etme işlemi uygulanabilmektedir.

 Antalya, turizm bölgesi olduğundan özellikle yaz mevsiminde Antalya araba kiralama hizmeti çok fazla talep görmektedir. Uygun fiyattan araç kiralamanın merkezi olan 5s CarRental, müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşımaktadır. Kalabalık aileler büyük araç kiralama seçeneklerini tercih edebilmektedir. Kiralık araçların hepsinin servis bakımları eksiksiz yapılmakta ve müşterilerin sorunsuz kiralama deneyimi yaşaması amaçlanmaktadır.