Ankara Şehir İçi Araç Kiralama

Ankara Şehir İçi Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Ankara Şehir İçi Araç Kiralama


Ankara Şehir İçi Araç Kiralama

Ankara’da araç kiralama hizmeti almak istediğiniz zaman ilk geleceğiniz adreslerden biri olan 5S CarRental siz değerli müşterilerine internet sitesi üzerinden kesintisiz 7/24 hizmet sağlamaktadır. Geniş araç filomuzla hizmet verirken her türlü konforu da göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz. Firmamız her bütçeye uygun araç seçeneklerine sahiptir bunun içinde sitemiz üzerinden araçlarımız ve fiyatlarını detaylı bir şekilde görüntüleyebilir talep ettiğiniz aracı rezerve ettirebilirsiniz.

Ankara şehir içi araç kiralama hizmetimizde isterseniz şoförlü seçeneğimizde mevcuttur. Ankara’da günlük araç ihtiyacınız olması halinde belirttiğiniz gün ve saatte aracımız size teslim edilir. Ankara her ne kadar düzenli ve planlı bir şehir olsa da ulaşım yolcu taşıma sistemleriyle yapıldığında konfordan uzaklaşıyor. Şehir içi araç kiralama hizmeti özellikle firmalar tarafından yoğun talep edilirken bu sistem sayesinde çalışanlarda işlerini hızlı bir şekilde tamamlayabiliyorlar.

Ankara Şehir İçi Araç Kiralama

Ankara şehir içi araç kiralama hizmetimizin sağladığı en büyük avantaj kendi aracınız olmasa bile istediğiniz zaman kiralayabiliyor olmanızdır. Bu işlem sayesinde Ankara’da gitmek istediğiniz her yere rahatlıkla ulaşımınızı da sağlayabiliyorsunuz. Zamandan tasarruf ettiğiniz gibi filo seçeneğimiz sayesinde markanızın kurumsal kimliğini de daha iyi yansıtma imkanı yakalamış oluyorsunuz. Ankara şehir içi araç kiralama hizmetimizde ister günlük, ister haftalık isterseniz aylık olarak seçim yapabiliyorsunuz.

Günlük araç kiralama özellikle şehre kısa süreliğine gelişlerde tercih edilebiliyor. Havalimanından teslim seçeneğimiz sayesinde uçaktan indikten sonra havalimanından aracınızı teslim alabiliyorsunuz.  Aracınızı teslim aldıktan sonra ise bağlantılı yolları kullanarak Ankara’da istediğiniz bir semte rahatça geçiş yapabiliyorsunuz. Yurtdışından gelen yolcularımız için tercih edilebilecek günlük ya da haftalık araç kiralama seçenekleri ile tatilinizi değerlendirirken de zamana takılmamış oluyorsunuz. Üstelik valizlerinizin yoğunluğuna aldırmadan kiraladığınız aracınızla ulaşımı tamamlayabiliyorsunuz.

Ankara’da şehir içi ulaşım için kiralayabileceğiniz en uygun fiyat seçeneklerini sunan firmamız bünyesindeki araçlarımızın tamamı full kaskoludur. Aracın teslimi sırasında sizden hiçbir şartta depozito talep edilmez. İster kredi kartı ile ödersiniz isterseniz teslimatta nakit ödeme yaparsınız.