Ankara havalimanı araç kiralama l Ucuz araba kiralama

Ankara havalimanı araç kiralama l Ucuz araba kiralama - 5sCarRental

Blog

Ankara havalimanı araç kiralama l Ucuz araba kiralama


Ankara havalimanı araç kiralama l Ucuz araba kiralama

Ankara Araç Kiralamayla Ankara'da Araçsız Kalmayın

Ankara Türkiye’nin başkenti olduğunda ekonomik ve siyasi bakımdan ziyaretçisi çok oluyor. Ankara havaalanına sürekli olarak uçaklar inip, kalkıyor. Ankara’ya uçakla geldiğinizde, şehir merkezine veya ilçelerine gitmek için vasıta arayışı içine girmeniz gerekmiyor. Ankara Esenboğa Havaalanı içinde Ankara havalimanı araç kiralamaofisi bulunuyor. Buradan kiralayacağınız araçla hızlı ve konforlu şekilde şehir merkezine gidebilirsiniz.

 Ankara trafiği aşırı yoğundur. Siz ne kadar dikkatli olursanız olun herhangi bir sebepten dolayı tek taraflı kaza yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda polis veya jandarmaya tutanak tutturmayı ihmal etmeyin. Tutanağı firmaya ulaştırdığınızda sizden herhangi bir hasar talebinde bulunulmuyor.

 Tek Taraflı Kazada Ne Yapmalısınız?

 Herhangi bir havaalanından Ankara Esenboğa Havaalanına hızlı ve konforlu bir şekilde geldikten sonra, şehir merkezine gitmek için aktarmalarla uğraşmak zorunda kalmayın. Havaalanına indikten sonra Ankara havalimanı araç kiralamahizmetinden faydalanabilirsiniz. Uçak konforunu aracınızda da yaşamaya devam edersiniz.

 Havaalanına indikten sonra araç kiralamayla vakit kaybetmek istemeyebilirsiniz. Firmanın sitesine girerek, oturduğunuz yerden aracınızı kiralayabilirsiniz. Aracın sınıfını, özelliklerini ve kiralayacağınız tarihi belirlemeniz yeterlidir. İsterseniz rezervasyon yapıp, aracı teslim aldığınızda ödemeyi yapabilirsiniz. Siz uçaktan indiğinizde aracınız dışarıda sizi bekliyor olacaktır.

 Kiraladığınız Ankara havalimanı araç kiralama aracınızla şehir merkezine giderken, aracınız kayabilir, yoldan çıkabilirsiniz, refüje veya duvara çarpabilirsiniz. Bu durumlar tek taraflı kaza unsurlarıdır. Ayrıca aracın altını vurma ve hayvana çarpma kazaları da tek taraflı kaza olarak kabul ediliyor. Trafik kurallarını ihlal etmeyecek şekilde park etmiş bir araca çarpmanız da tek taraflı kaza olarak değerlendiriliyor.

 Tek taraflı kaza yaptığınızda, üzüntüye kapılmanıza gerek yok. Polisi çağırmanız yeterlidir. Polise tutanak tutturun ve firmaya ulaştırın. Siz işinize veya tatilinize devam edin.

 Ankara Araç Kiralamayla Araçsız Kalmayın

 Ankara, metropol olma yolunda ilerleyen mega bir kenttir. Sürekli büyüyen ve gelişen kentte Ankara havalimanı araç kiralamasayesinde araçsız kalmayın. İhtiyacınızı karşılayacak her modelde ve özellikte son model araçlar bulunuyor. Araçlar teknolojik donanıma sahip oldukları için Ankara içinde rahatça gezebilirsiniz.

 Ankara trafiğine yabancı olabilirsiniz. Gideceğiniz yeri kaçırmamak adına park halindeki bir araca, kaldırıma veya duvara sürtebilirsiniz. Aracınızı yerinden oynatmadan hızlı şekilde polisi çağırın. Bu arada kazanın fotoğrafını çekmeyi unutmayın. Olayın nasıl olduğunu detayıyla polise anlatın. Tutanağınızı tutturun. Onaylattıktan sonra firmaya gönderebilirsiniz.

 Ankara Araç Kiralamayla Ankara’yı Keşfedin

 Ankara, siyasi, kültürel, tarihi ve doğa yapısıyla özellikle yerli turistlerin ilgi odağıdır. İş seyahati yapanlar ağırlıkta olsa da turistik ve aile ziyareti için gelenler de bir hayli fazladır. İster tek, ister arkadaş grubunuzla veya ailenizle gelin ekonominize ve ihtiyacınıza yanıt verecek Ankara havalimanı araç kiralamaaraçları bulunuyor. Konforlu, navigasyonlu ve klimalı son model araçlarla Ankara’da hem işinizi halledersiniz hem de Ankara’yı keşfedebilirsiniz.

 Ankara’ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerleri Anıtkabir oluyor. Ankara’ya hakim bir tepede bulunan Anıtkabir, ulu önder Atatürk’ün mezar yeri. Atatürk’ün kabrini ziyaret edip, O’na ait eşyaları görebilirsiniz.

 Anıtkabir şehir merkezinde olduğu için yoğun trafik içinde seyir etmek zorunda kalabilirsiniz. Olası tek taraflı kazalarınızda fotoğraf çekmeyi ve tutanak tutturmayı unutmayınız.

 Ailenizle veya arkadaş grubunuzla geldiyseniz, Ankara havalimanı araç kiralamaaracınızla Soğuksu Parkı’na gidebilirsiniz. Günün yorgunluğunu atmak için parkta doğa yürüyüşü, piknik, fotoğraf çekimi gibi aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çamlıkta çayınızı yudumlayıp, temiz havayı ciğerlerinize çekebilirsiniz.

 TBMM’nde veya Kızılay çevresinde işinizi, alışverişinizi halettikten sonra yukarıya doğru bir yürüyüş yapın. Tunalı Hilmi Caddesi ile Atatürk Bulvarı ‘nın kesiştiği noktada Kuğulu Park bulunuyor. Ünü, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan bu parkta birbirinden alımlı kuğuları görebilirsiniz. Dört mevsim ayrı bir güzelliği yansıtan parkta dinlenip, çayınızı yudumlayabilirsiniz.

 Çocuklarınızla birlikte Ankara’ya geldiyseniz , şehrin göbeğinde bulunan Gençlik Parkı’na uğrayabilirsiniz. Çocuklarınız lunaparkta eğlenirken siz de göl manzaralı dinlenip, çayınız içebilirsiniz. Çocuklarınıza masal kahramanlarını göstermek için “Harikalar Diyarı”na gidebilirsiniz. Sincan ilçesinde bulunan masal parka gitmek için adres ve yol sormanız gerekmiyor. Kiraladığınız Ankara havalimanı araç kiralamaaracınız navigasyonlu ve donanımlı olduğu için rahatlıkla parka gidebilirsiniz.

 Harikalar Diyarı’nda geleneksel Türk kahramanlarının yanı sıra Red Kit, Daltonlar, Gulivver gibi evrensel kahramanlar da sergileniyor. Su aktivitelerinin yapıldığı alanda çocuklarınız eğlenirken siz de çocukluğunuzu yeniden yaşayabilirsiniz.

 Aracınızı Kızılcahamam Kaplıcalarına Sürün

 İş ve trafik yoğunluğunun ardından güzel bir kaplıca sefası sürmek istiyorsanız Ankara’ya 30 kilometre mesafede Kızılcahamam kaplıcaları bulunuyor. Toplu taşıma ve taksi uğraşına girmeden Ankara havalimanı araç kiralamahizmetini kullanabilirsiniz. Güvenli ve konforlu bir şekilde Kızılcahamam’a gidebilirsiniz.

 Kızılcahamam kaplıcaları, romatizma, eklem ağrıları ve kireçlenmeye iyi geliyor. İsterseniz banyo kürü de yapabiliyorsunuz. Kaplıcada geçireceğiniz birkaç saat ile hem stres ve yorgunluğu üzerinizden atıyorsunuz hem de şifa buluyorsunuz.

 Ankara’nın çevresinde sadece Kızılcahamam kaplıcaları bulunmuyor. Bu kaplıcayla birlikte; Ayaş İçmeleri, Çubuk Melikşah, Beypazarı Dutlu Tahtalı, Haymana Medrese kaplıcaları da bulunuyor. Sadece yüzme amaçlı kaplıcaya gitmek istiyorsanız Ankara havalimanı araç kiralamaaracınızı 30 kilometre uzaklıktaki Çubuk Melikşah Kaplıcalarına süreceksiniz.

 Ankara Araç Kiralamayla Ankara Tarihini Öğrenin

 Kültürel ve tarihi gezintilere meraklıysanız Ankara’da ziyaret edebileceğiniz birçok müze bulunuyor. İş ve aile ziyaretinize ara verip müze turu yapabilirsiniz. Müzeler farklı lokasyonlarda bulunduğu için, navigasyona ihtiyaç duyabilirsiniz. Böylece sık sık durup, adres ve yol sormak durumunda kalmazsınız. Ayrıca olası tek taraflı kazalarınızda da hızlı davranıp, tutanak tutturduğunuzda müze turunuz sekteye uğramamış oluyor.

 Güzel sanatlara meraklıysanız Resim ve Heykel Müzesi’nden başlayabilirsiniz. Ankara’da ilk opera, resim sergisi, tiyatro ve konser etkinliklerinin yapıldığı binadır. Aralarında Osman Hamdi Bey, Abidin Dino, İbrahim Çallı gibi Türk sanatçılarının eserlerinin de bulunduğu 3000 civarında koleksiyonu inceleyebilirsiniz.

 Resim ve Heykel Müzesi’nden sonra sırasıyla; Etnografya Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Çengelhan Rahmi M. Koç Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Böylece gününüzü kültür ve sanat dolu anlarla geçirebilirsiniz. Günün yorgunluğunu atmak, batan güneş ışığı altında Ankara’yı seyretmek için Ankara Kalesi’ne çıkabilirsiniz.

 Ankara Araç Kiralamayla Ankara Gece Hayatıyla Tanışın

 Ankara, “memurlar ve öğrenci kenti” imajı taşıdığı için gündüzleri ve hafta içi genellikle sakindir. Fakat Cuma ve hafta sonu geceleri çok hareketli geçer. Hafta içi gazino, meyhane ve barlar nispeten daha hareketlidir.

 Gecenizi hızlı, hareketli ve renkli geçirmek istiyorsanız, Jolly Joker ve IF Performance Hall gece kulüplerinden birini tercih edebilirsiniz. Ankara’nın konser mekanları olarak kabul edilen bu kulüplerde canlı müzik ve aradığınız ortamı bulabilirsiniz.

 Günün yorgunluğunu ve stresini daha sakin ve size hitap eden bir ortamda geçirmek istiyorsanız Hayal Kahvesi’ni tercih edebilirsiniz. Fazla gürültünün ve hareketliliğin olmadığı mekanda akşam yemeğinizi yerken canlı müzik dinleyebilirsiniz.

 Damak tadınıza düşkünseniz Ankara havalimanı araç kiralamaaracınızı Ankara’nın en meşhur Gasropub’ına sürebilirsiniz. Çankaya’da bulunan Bistro Boteco, Ankara’nın en iyi 10 Gastropub arasında gösteriliyor. Nezih mekan, kaliteli kokteyller, güleryüzlü, cana yakın çalışanlar ve canlı müzik sizi bekliyor. Arkadaş grubunuzla birlikte ister akşam yemeğinizi yiyin, isterseniz sadece içkilerinizi yudumlayın. Canlı müzik ve neşeli ortamda güzel bir gece geçirebilirsiniz.