En İyi SUV Araçlar – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama En İyi SUV Araçlar – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

En İyi SUV Araçlar – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama


Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

En İyi SUV Araçlar – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

 

İnsanlar birçok amaçla araç kullanmak istemektedir. İnsan parmak izi gibi birçok aracın kendine has özelliği bulunmakta olup teknoloji ile gelişmeye devam etmektedir. Küçük büyük herkesin kendine göre tarzına göre bir araç özellik aralığı bulunmaktadır. Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmetleri ile kiralayacağınız aracı da kendi ihtiyaçlarınıza göre belirlemeniz gerekmektedir. 

 

Araçlar insanların istediği özelliklere göre üretilmiş ve her firmanın buna bağlı olarak birçok aracı insanlara sunulmuştur. Kimi insanlara rahatlık, kimileri gösteriş, kimisi ekonomiye önem vermektedir. Mükemmellik bekleyen insanlar da bulunmaktadır.

 

Örneğin Ankara'ya iş görüşmesine giden bir uçuş yolcusu Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama şirketlerinden birinin ofisine uğrayıp ihtiyaçlarına yönelik bir araç kiralayabilir. Bu sürücü hem spor, hem geniş, hem de yüksek bir araç arıyor olabilir. Bu durumda Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama şirketi bu sürücüye Sport Utility Vehicle araçları yani Spor Amaçlı Taşıtları sunarak sürücünün istediklerini karşılayan mükemmel aracı sağlayabilir. 

 

 Sport Utility Vehicle

 

Kısaca SUV diye ifade edilen, açılımının Sport Utility Vehicle, Türkçe çevirisinin ise Spor Amaçlı Taşıt olduğu bir araçtır. Diğer spor araçlar gibi dar, küçük, yere yakın bir araç düşünülmemelidir. Bu araç hem minivan, hem çekme özelliği olan, hem de station wagon bir yüksek araçtır. 

 

Araçta aradığınız birçok özellik bulunmaktadır. Hem hafif arazilerde hem de asfalt yollarda kullanılabilir özelliktedir. 

 

Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama Hizmetlerinde SUV Tercihi

 

Asıl önemli soru hangi SUV araçlar tercih edilebilir? İş görüşmesine giden uçuş yolcusu Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama işlemi yaparken hangi SUV aracını seçebilmekte ve Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama işi yapan firma kiralanabilir SUV araçlarında neleri çok fazla firması içerisinde bulundurmalıdır. 

 

 Türkiye İçerisinde En Çok Tercih Edilen SUV Araçlar

 

Türkiye içerisinde birçok farklı görüş bulunmaktadır. Araç piyasasının gelişmesi ile istenilen araca ulaşmak artık hiç zor değildir. Buna bağlı olarak macerayı ve konforu aynı anda isteyen araç sahipleri ve sürücüler için 2020 yılına ait Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından açıklanmış olan liste şu şekildedir. 

 

Gözde Birinci En Çok Satışa Sahip Olan: Dacia Duster

 

Yeni tasarımı ile Türkiye 2020 SUV piyasasına yılın başından beri birinci sıraya oturmuş olan Dacia Duster türünün en iyi örneği olmuştur. Eski tasarımındaki değişiklikler alıcılar tarafından beğenildiği gibi aracın 4 tekerli çekiş özelliği sayesinde hem hafif arazi içerisinde hem de asfaltta rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi sağlamaktadır. 

 

Uçuş yolculuğu yapmış ve Ankara'ya iniş yapmışsanız Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama için Dacia Duster ile bir yolculuk yapmanız tavsiye edilir. Sürücü denediğine pişman olmayacaktır. 

 

İkinci Sırayı Bırakmayacak Gibi Gözüken : Peugeot 3008

 

Peugeot 3008, 2019 yıllı içerisinde Türkiye genelinde yapılan araştırmaya göre SUV araç satışında birinci sırada yer almış olmasına karşın 2020 yılında ikinci sırayı almıştır. Estetik görünümü ile spor görünümünün yanında heybetli bir görüntü de eklemiş olmasıyla her zamanki konforlu rahat sürüşü sürücülere yaşatmaya devam etmektedir. 

 

Aynı örnek üzerinden gidilecek olur ise Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama yapacak olan sürücüler Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama şirketlerinde mutlaka en az bir tane Peugeot 3008 ile karşılaşacaktır. 

 

Üçüncü Türkiye Tercihi: Hyundai Tucson

 

Hyundai Tucson yeni tasarımında kullandığı modelinde 1.6 Lt dizel motor seçeneği ile olduğundan yüksek performans sağlayan bir SUV araç olmuştur 

 

Dördüncü SUV Araç: Citroen C5 Aircross

 

Beşinci SUV Araç: Volkswagen T-Roc

 

Altıncı SUV Araç: Skoda Karoq

 

Yedinci Sıradaki SUV Araç: Nissan Qashgai

 

Sekizinci SUV Araç: Kia Sportage

 

Dokuzuncu Yıldız: Volkswagen Tiguan

 

Onuncu En İyi SUV Araç: Toyota C-HR