Uçak Konforunu Kiraladığınız Araçta Yaşayın – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama Uçak Konforunu Kiraladığınız Araçta Yaşayın – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Uçak Konforunu Kiraladığınız Araçta Yaşayın – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama


Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

Uçak Konforunu Kiraladığınız Araçta Yaşayın – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

 

Ankara, Türkiye’nin başkenti olarak ayrı bir öneme sahiptir. Ekonomik, siyasi ve kültürel bakımından her yıl binlerce yerli ve yabancı ziyaretin akınına uğruyor. Ankara, metropol olma yolunda hızla ilerlediğinden şehir içi ulaşımınızda Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ankara Esenboğa Havaalanından kiraladığınız lüks ve konforlu araçlarla aktarma ve toplu taşıt işlemleriyle vakit kaybetmezsiniz.

 

Konforlu Ulaşım

 

Ankara’ya uçakla konforlu ve hızlı şekilde geldikten sonra, aynı konforu Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmetiyle de yaşayabilirsiniz. Son model konforlu ve lüks araçlardan birini kiralayarak, Ankara ziyaretinizi tamamlayabilirsiniz.

 

 SUV veya sedan son model araçlarla, Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti alarak, Ankara caddelerinde konforlu bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

 Bakımlı ve Hijyenik Son Model Araçlar

 

İnternetten veya havaalanı içinde Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralamayaptığınız zaman seçtiğiniz araç, size teslim ediliyor. Herhangi bir sürpriz yaşamıyorsunuz. Rezervasyon veya Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti ile aldığınız araç bakımlı ve hijyenik şekilde size teslim ediliyor.

 

Filoda bulunan bütün araçların periyodik bakımları düzenli olarak yapılıyor. Araçlar size teslim edilmeden mekanik ve fiziki kontrolden geçiriliyorlar. Bütün araçlar Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama yapılmadan önce en ince detayına kadar temizliği yapılıyor. Sağlık açısından antibakteriyel hijyen temizliği ve dezenfektasyonu yapılıyor. Kiraladığınız araçla sağlık ve can güvenliği sağlanmış olarak Ankara ziyaretinizi yapıyorsunuz.

 

 Son Model Lüks Araçlar

 

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti ile araç filosunda her bütçeye ve ihtiyaca hitap eden araçları bulabilirsiniz. Filo içerisinde öne çıkan Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama için lüks araçlar şunlardır;

 

Opel Crossland X; Öncü güvenlik özellikleri, verimli motoru, geniş iç hacmi ile tarz sahibi bir crossoverdır. Araçta yüksek oturum pozisyonu ile yola hakim bir şekilde keyifli bir sürüş yaşıyorsunuz.

Araç SUV model olup, benzinli ve otomatik vitestir. Ankara’nın yoğun trafiğinde vitesle uğraşmadan trafikte rahatlıkla akıp, gidersiniz.

 

Araçta panoramik cam tavan olduğu için, Ankara gecelerini aracınızdan çıkmadan da keşfedebilirsiniz. Ayrıca araçta özel güvenlik paketleri olduğu için yabancı olduğunuz Ankara trafiğinde kaza riskinizi de azaltmış oluyorsunuz. Geri görüş kamerası, par pilotu, şerit uyarı ihlal sistemi, kör nokta uyarı sistemi, ön çarpışma ikazı, yaya tanıma ve aktif fren uyarısı bunlardan bazılarıdır.

 

Opel Grandland X; Keskin hatları, kaslı görünümü ve sportif sürüş dinamikleriyle Ankara trafiğinde farkınızı hissettireceksiniz. Araç otomatik ve benzinlidir. Adaptif hız sabitleyici, acil fren sistemi sayesinde yoğun Ankara trafiğinde güvenli bir sürüş sağlarsınız.

 

Peugeot 3008; Heybetli yapısı, farklı tasarımı ve uçak kokpitini andıran dijital kokpitiyle yeni bir heyecan yaşayacaksınız. SUV modelinde sunulan araç otomatik ve dizel yakıtlıdır. Ankara trafiğinde vitesle uğraşmadan ve yakıt derdi yaşamadan rahatlıkla gezebilirsiniz.

 

Opel Insignia; Araç, heybetli görünümüyle tam bir makam aracıdır. Araç otomatik ve dizel yakıtlıdır. Özellikle Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmetini şoförlü olarak aldığınızda, rahat ve konforluğunuzu daha da artırmış oluyorsunuz.

 

 Şoförünüz sizi, havaalanından alarak, istediğiniz yerlere götürüyor. Böylece şehir içi trafiğiyle ve araç kullanmakla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Siz manzarayı seyrederken şoförünüz sizi istediğiniz yerlere götürüyor.

 

 Araç Kiralama Hizmetleri

 

Rezervasyon yaptırarak veya Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralamayaptığınızda size zengin bir hizmet avantajı sunuluyor. Bu hizmet avantajlarını sıralayacak olursak;

 1) Kilometre sınırlaması olmadan sınırsız şekilde aracınızı kullanabilirsiniz.

 2) Kiraladığınız araç full kasko olduğu için olası kaza durumunda sorun yaşamıyorsunuz.

 3) İnternetten veya telefonla rezervasyon yaptıktan sonra aracı alırken ödemeyi yapabilirsiniz.

 4) Kiraladığınız araç hırsızlığa karşı sigortalı olduğu için, içiniz rahat aracı kullanabilirsiniz.

 5) Aracınızı kiraladığınızda araç havaalanı çıkış kapısında sizi bekliyor olacaktır.

 6) Pandemi dönemi nedeniyle olası olumsuz durumlarda son dakikaya kadar ücretsiz olarak rezervasyonunuzu iptal edebilirsiniz.

 

 Kiralama Hizmetini Nasıl Yapabilirsiniz?

 

İnternetten, telefonla veya Esenboğa Havaalanı içerisindeki ofisten kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Resmi internet sayfası olan https://5scarrental.com adresine girerek araçları inceleyebilir. Kiralama tarihinizi ve aracı belirledikten sonra, internet üzerinden ister rezervasyonunuzu isterseniz ücretini ödeyerek kiralama işlemini yapabilirsiniz.

 

İnternetten veya telefonla kiralama işleriyle uğraşmak istemiyorsanız Esenboğa Havaalanına indiğinizde de kiralama işlemini yapabilirsiniz. Fakat bu durumda istediğiniz özellikte aracı bulamama durumunu da göz önünde bulundurmalısınız. Bütçenize dost ve uygun şartlarda lüks aracınızı kiralayarak Ankara’da gönlünüzce gezebilirsiniz.