Web Sitesinden Rezervasyon Nasıl Yapılır? - Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama Web Sitesinden Rezervasyon Nasıl Yapılır? - Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama - 5sCarRental

Blog

Web Sitesinden Rezervasyon Nasıl Yapılır? - Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama


Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama

Web Sitesinden Rezervasyon Nasıl Yapılır? - Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama

 

Hızla büyüyen ve gelişen bir sektör olarak karşımıza çıkan araç kiralama firmaları teknolojik gelişmeleri de takip etmek suretiyle kendini sürekli olarak yeniliyor. Artık araç satın almayı gereksiz gören sürekli şehirler arası yolculuk yapmak zorunda kalan iş insanları ve tatilciler araç kiralamaya yönelerek hızlı akan zamanı yakalıyorlar. Mali açıdan da bakıldığında daha ekonomik olduğu düşünülen araç kiralama teknolojinin getirdiği kolaylıkla şimdilerde internet üzerinden de kolaylıkla yapılabilmektedir.

 

İnternet hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi. Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti veren 5s CarRental ile yaşamınızı kolaylaştırmak gayet mümkün haldedir. Firmamızın internet sitesine girmek suretiyle dilediğiniz marka aracı dilediğiniz saatte kiralayabilirsiniz. Zaman yönetimi açısından müşteri destek birimi ile iletişime geçmek istemeyen ve hızla Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama işlemini gerçekleştirmek isteyen müşterilerimize özel ve hızlı kiralama olanağı tanıyoruz.

 

 Web’den Araç Kiralama Güvenilir mi?

 

Öncelikli olarak araç kiralama gerçekleştirmek için Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti veren firma olarak güvenli bir firma ile çalışmanızda yarar vardır. İstediğiniz saatte istediğiniz yerde olabilmek adına kiraladığınız araç ile herhangi bir sorun yaşamaksızın firmamızdan destek alabilirsiniz. Kurumsal bir anlayış ve müşteri memnuniyet odaklı çalışan işletmemiz uygun fiyatlarla Ankara havalimanında da hizmet vermektedir. Ankara’ya geldiğinizde yetişmek istediğiniz toplantıyı kaçırmamak ve herhangi bir sıkıntı yaşamamak istiyorsanız erken rezervasyon imkanlarını kullanarak Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti veren firmamız aracılığıyla güvenli sürüşü yakalayabilirsiniz.

 

Her sektörde olduğu gibi araç kiralama sektöründe de işinin ehli olmayan firmalar bulunabilmektedir. Ancak sektörde çıkabilecek sıkıntılar kişilerin günlük yaşamını doğrudan etkileyeceğinden Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti veren 5s CarRentalile kurumsal bir anlayış içerisinde çalışmakta yarar vardır. Kurumsal firmamız ile zamanında olmak istediğiniz yerde olmanın huzurunu yaşarsınız. Özellikle de Ankara iline iş toplantıları için havalimanından giriş yapılmaktadır. Zaman yönetimi bu durumlarda çok etkin olmalıdır. Stressiz bir yolculuk için de güvenilir bir firma ile çalışmak önemlidir.

 

 Web’den Araç Kiralama Ücretleri

 

Araç kiralama sektöründe fiyat farklılıkları araç model ve motor gücü gibi çeşitli faktörlere göre değişiklik göstermektedir. Firmamız uygun koşullarda Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Kullanım amacınıza uygun olarak araç kiralamada seçim tercihinde de yardımcı olmak üzere alanında uzman personellerimizle 7/24 iletişime geçmek suretiyle kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Araç modelleri kişilerin tercihlerine göre değişiklik göstermektedir. Kadın erkek seçimleri farklı, tatile gelenlerin seçimleri farklı, iş için gelenlerin seçimleri farklı olmaktadır. Hız sevenler, renk tercihini sabit olarak belirleyenler olabildiği gibi marka üzerinde durulan seçimler ile de karşılaşılmaktadır. Bu seçimlerin hepsi kişisel seçimlerdir ve kişilere göre farklılık göstermektedir. Web üzerinden Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama firmamızı ziyaret etmek suretiyle siz de hangi marka ve model araçla yola devam etmek istediğinize karar verebilirsiniz.

 

 Araç Kiralama Koşulları Nedir?

 

Araç kiralama hizmetleri firmalar arasında çok fazla çeşitliliğe sahiptir. Firmamız zamanında araç bakımlarını yaptırmak suretiyle güvenli sürüşü hedeflemektedir. Araç muayenesi, sigortası zamanında yapılmakta ve olası riskler minimum düzeye indirilmektedir. Bu bağlamda mini araç sigortası yaptırmak suretiyle araç kiralama koşullarını daha da iyileştirebilirsiniz. Sizler için ekstra güven anlamına gelen bu tarz işlemler güvenliğinizi ve huzurunuzu hedefleyen stratejiler arasındadır.

 

Aracınızı hangi saatte teslim alacağınız hangi marka ve model istediğiniz hakkında doğru tercih yapmak suretiyle alanında deneyimli Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti veren firmamız ile Ankara’nın keyfini sürebilirsiniz. Aracınızda oluşabilecek ufak maddi hasarlar için dilerseniz ek olarak mini kasko uygulayabilirsiniz. Araç kiraladığınızda sözleşme imzalarsınız mümkün olduğunca bu sözleşmenin dışına çıkmamaya siz de söz verdiğiniz saatte aracı firmaya teslim etmeye gayret edin. Aksi halde gecikme ücret tarifesine girebilirsiniz. Kurumsal firmalarda belirgin kiralama koşullarına göz atacak olursak;

 

Grup araç kiralama işlemlerinde firmalar genellikle iki yıllık ehliyete sahip olunmasını isterler

 

Web üzerinden araç kiralamak için 21 yaşı doldurma şartı gözetebilirler

 

 İhtiyaca Yönelik Araç Nasıl Tespit Edilir?

 

Öncelikle yakıt ve vites açısından tercihinizi belirlemenizde yarar vardır. Araç içi yolculuk edecek kişi sayısı az ise daha ekonomik araç sınıfı tercih edebilirsiniz. Eğer uzun yolculuğa çıkacaksanız ve bagaj sayısı fazla ise geniş ve orta segmentte bir araç tercih edebileceğiniz gibi bilgileri deneyimli müşteri temsilcilerimizle iletişime geçmek suretiyle de edinebilirsiniz.