Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama


Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

 

Günlük hayatımızda en çok ihtiyaç duyduğumuz taşıtlardan olan otomobiller vazgeçilmez bir ulaşım aracıdır. Yaşantımızda rahat, hızlı, güvenli ve konforlu bir ulaşım için otomobil mükemmel bir olanak sağlamaktadır. Günlük hayatta bir şehirden başka bir şehre gitmek isteyen insanlar için ya da havaalanların da yurt içi ya da yurt dışından gelen kişilerin gereksinimleri doğrultusunda otomobil ihtiyaçlarını araç kiralama şirketleri net ve kusursuz bir şekilde karşılamaktadır. Ayrıca düğün, gezi, seyahat ve özel günlerde de çok tercih edilmektedir.

 

 Ankara Esenboğa Havalimanı Güvenli Ara. Kiralama

 

Ankara şehri araç kiralama bakımından en yoğun bölgelerden birisidir. Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama bakımından oldukça yoğun ve güvenilirdir. 5s CarRental firması Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama şirketi olarak kusursuz bir hizmet sağlamaktadır. Son model araçlarla keyifli bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Şirket istediğiniz şekilde son model panaromik cam tavanlı, konforlu, rahat araçları bünyesinde bulundurmaktadır. 

 

 Araç kiralamanın En Güvenli Yolu

 

Araçlar günümüz standartlarının en iyi, en kaliteli ve 2020 model, ful donanımlı olarak hizmetinize sunulmaktadır. Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama denildiğinde akla gelen başarılı firmalardan biri olan 5s CarRental firması bütün olumsuz durumları da ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır.

 

 Geniş Araç Filosu Ve Hizmetler

 

Bünyesinde bulundurduğu uygun araçlardan olan Renault Symbol en çok tercih edilen markalardan birisidir. Hem yakıt hem fiyat açısından oldukça uygun olan bu otomobil sınırsız km, ful kasko, sigorta ve kapıya teslim gibi özellikleriyle hizmetinize sunulmaktadır. Citroen C3, Renault Clio, Citröen C-Elysee, Peugeot 208, Opel Corsa, Hyundai i10 gibi ekonomik ve konforlu araç modelleri de bulunmaktadır. Daha üst segment araç isteyen müşteriler içinse Renault Megane, Opel Astra , Toyota Corolla, Mercedes A180, Opel Insignia, Peugeot 508, Volkswagen Passat, Audi A4 gibi araçlar da mevcuttur. 

 

 SUV ve VAN Araçlar İle Bambaşka Boyutta Kiralama Seçenekleri

 

Üst segment araç sınıfının yanında Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama işini sırtlanan 5s CarRental firması SUV ve VAN modelleri de hizmetinize sunmaktadır. Peugeot 3008, Peugeot 2008, Hyundai Tucson, Opel Crossland X, Opel Grandland gibi markalar ile fırsat sunmaktadır.

 

Van modelleri arasında Peugeot Traveller ile geniş kapsamlı hizmet sağlamaktadır. 

 

 Hizmet Kalitesi Ve Ekstra Seçenekler

 

Filo da bulunan araçlar dizel, benzin yakıt seçenekleri, manuel ya da otomatik vites tipiyle kolaylık sağlamaktadır. Online kiralamalar da muhteşem fırsatlar sunan 5s CarRental Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama konusunda öncüdür. Sınırsız kilometre seçeneği ile rahat ve sorunsuz yolcuklar gerçekleştirmenize olanak sağlamaktadır. Fiyatlara KDV, kesintisiz kasko, sigorta dahil olup kafanızda soru işareti kalmasına izin vermemektedir. Online kiralamanın yanı sıra teslimat anında ödeme yöntemi ile de farklı opsiyonlar yaratılmaktadır. 

 

Her açıdan güvenilir, rahat, ekonomik ve müşterilerin haklarını koruyan bir hizmet anlayışı içeren 5s CarRental tercih konusunda bir numaralı seçenek olma yolunda ilerlemektedir. Müşteri memnuniyeti esas alındığından herhangi bir problem olduğunda anında telefon ya da internet üzerinden kolayca ulaşabilmenize olanak tanımaktadır. 

 

Birçok lokasyonu bulunan 5s CarRental ile Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama yaptığınızda drop ücreti karşılığında diğer hizmet noktalarına aracı bırakabilme imkanını da sizlere vermektedir. Aracı sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde istediğiniz süre, sınırsız kilometre ile kiralayabilirsiniz. Ücretsiz rezervasyon sayesinde teslimat esnasında ödeme fırsatından yararlanabilirsiniz. Siz de araç kiralarken kafanızın rahat olmasını istiyorsanız 5s CarRental sizlere yönelik birçok fırsat sunmaktadır.