Ankara Esenboğa Araba Kiralama Ankara Esenboğa Araba Kiralama - 5sCarRental

Blog

Ankara Esenboğa Araba Kiralama


Ankara Esenboğa Araba Kiralama

5 milyonunun üzerinde bir nüfusa sahip Türkiye’nin başkenti Ankara ciddi bir insan sirkülasyonuna sahip. Şehre her gün yüzlerce kişi gerek iş gerekse kısa süreliğine tatil için geliyor. Ulaşım bazı şehirlerden uçakla yoğunlaşırken bazen de kara yolundan mümkün oluyor. Ancak uçakla yolculuk sonrasında şehir merkezine ulaşım özel araçla gerçekleştiğinde daha konforlu bir hale dönüşüyor. İşte biz 5SCarRental olarak bu noktada devreye giriyor ve ihtiyaca uygun olan aracı Ankara Esenboğa araba kiralama hizmetimizle karşılayabiliyoruz.

Ankara Esenboğa Havalimanı

Ankara Esenboğa araba kiralama hizmetimizde size daha kaliteli hizmet verebilmek adına standartların üzerinde bir hizmet veriyoruz. Sitemiz üzerinden 7/24 araç tercihinizi yapabilir isterseniz kredi kartı ile ödeme yapabilir, isterseniz aracı aldığınız yerde nakit olarak ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Firma olarak yolculuğunuz süresince konforunuzu bozmamak için çalışırız. Bunun için aracı istediğiniz yerde teslim eder yine istediğiniz yerde teslim alırız.

Ankara Araç Kiralama

Ankara Esenboğa şehir merkezine 20 dakika uzaklıkta konumlandırılmış. Havalimanından şehir merkezine ulaşım toplu taşıma ya da taksi ile mümkün olduğundan uçaktan iniş sonrasında hususi bir araç sizi beklemiyorsa sıkıntılı yolculuk yaşarsınız. Üstelik toplu taşıma ile şehir merkezine ulaşım daha uzun süreceğinden dolayı planlı randevularınız sorun olabilir. Ankara Esenboğa araba kiralama hizmetimiz ile bu sorunu aşmış olursunuz. Havalimanından ücretsiz çevreyolu bağlantıları sayesinde gideceğiniz noktaya çok hızlı bir erişim sağlayabilirsiniz.

Rent A Car Ankara

Ankara Esenboğa’dan aracınızı teslim aldığınızda personellerimiz ihtiyaç duymanız halinde trafik ve yol durumu hakkında size detay verebilir. Amacımız müşterilerimize destek olurken ulaşımı sorun olmaktan çıkarmaktır. 

Esenboğa Kiralık Araç İadesi Nasıl Olur?

Firma çalışanlarımız kiraladığınız bir aracı istediğiniz yerde teslim alabilir. Bunun için yapmanız gereken işlem aracınızı kiralama aşamasında nerede teslim etmek istediğinizi belirtmek olacaktır. 

Ankara gerek trafiğinden gerekse yerleşim merkezi bakımından pek çok şehre göre düzenlidir. Şehir içi trafiği yoğun olmasına karşın İstanbul kadar kalabalık değildir ve akıcı bir trafik vardır. Esenboğa’dan merkeze ulaşım sırasında trafik belli saatlerde yoğunlaşır. Bu saatler genellikle mesai saatleri başlangıcı ve bitişidir. Bölünmüş yollardan şehrin istediğiniz bir bölgesine rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz. Bölünmüş yollar ücretsiz olduğundan dolayı ekstra bir ücret ödemeden yolculuğunuz tamamlayabilirsiniz.