Acil Durum Asistanı Nedir? – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama Acil Durum Asistanı Nedir? – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Acil Durum Asistanı Nedir? – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama


Acil Durum Asistanı Nedir? – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

Acil Durum Asistanı Nedir? – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama firması 5s CarRental olarak sürücüleri acil durum asistanı konusunda bilgilendirmek istedik. Peki acil durum asistanı nedir? Detaylar bloğumuzda.

 

Çağımızın karakterine uygun olarak karmaşıklaşan birçok olgudan biri de trafiktir. Bu karmaşa insanlar için güzel, kaliteli, rahat ve konforlu bir araçta yolculuk yapmak ile birlikte güvenlik gereksinimini de ön plana çıkarmaktadır. Firmamız tarafından hizmete sunulan bütün kiralık araçlar müşterilerimizin güvenlik gereksinimini tam performans ile karşılamaktadır.

 

Firmamız aracılığı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama işlemi yaparak kiralanan araçların güvenlik donanımları müşterilerimizi kazalardan, belalardan, maddi kayıplardan koruyacak kapasiteye sahiptir. Günümüzde güvenlik donanımları açısından öne çıkan ve herkesin trafiğe güvenle çıkmasına olanak tanıyan acil durum asistanı nedir?, ne işe yarar, ne avantajlar sağlar?

 

 Acil Durum Asistanı Sistemine Kısa Bir Bakış

 

 Şerit takip asistanı, acil durum asistanı nedir? anlayabilmek için, öncelikle anlaşılması gereken sistemdir. Acil durum asistanı şerit takip asistanının gelişmiş ek özelliklerini de barındıran bir sistemdir. Şerit takip asistanı sürücü ellerini direksiyondan çektikten belli bir süre temas olmazsa devreye girer ve aracın şerit dışına çıkmasını engeller. Bu noktada acil durum asistanı nedir? sorusunun yanıtı yakalanabilir. Sürücünün direksiyona müdahale etme beklentisi zamanı aşılınca bu sistem devreye girer. Firmamız tarafından İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama işlemleriyle hizmete sunulan tüm araçlarımızda acil durum asistanı sistemi bulunmaktadır. 

 

 Acil Durum Asistanı Sisteminin Fonksiyonları

 

Sistemin fonksiyonlarını görmek acil durum asistanı nedir? ve ne işe yarar sorularını açıklığa kavuşturacaktır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama yaparak kiraladığınız araçlardaki acil durum asistanı devreye girdiğinde şu fonksiyonları gerçekleştirir:

 

1) Öncelikle sürücü hem görsel hem de sesli olarak uyarılarak direksiyona müdahale etme yönünde itki oluşturur.

 

2) Eğer bu uyarılar ile sürücünün dikkati çekilemezse kısa bir fren yapılarak, hareket farklılığı aracılığı ile dikkat çekme girişimi gerçekleştirir.

 

3) Yine de sürücüde farkındalık oluşturamazsa ve otoyol üzerindeki şerit çizgileri sistem tarafından algılanabilir bir nitelikte ise aracı şeritte tutar.

 

4) Aracı şeritte tutarken bir yandan da aracın hızını yavaş bir biçimde düşürür. Bu fonksiyon acil durum asistanı sistemini diğer güvenlik donanımlarından ayıran önemli bir özelliktir.

 

5) Bu sırada dörtlü uyarı lambalarını yakarak trafikte seyir halinde olan diğer araçları uyarır, ve olası bir zincirleme kazayı önler.

 

6) Hızı sıfıra kadar düşürerek aracı bulunduğu şeritte tamamen durdurur.

 

 Acil Durum Asistanı Sisteminin Avantajları

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama işlemi ile hizmetinize sunduğumuz araçlar acil durum asistanı nedir? bilmek isteyenler için güvenli bir pratik olanağı sunmaktadır. Kronik bir rahatsızlığın varsa ve tek başınıza yola çıkmaktan korkuyorsanız acil durum asistanlı bir araç sizin için trafik güvenliğini garanti eder. Kronik bir rahatsızlığınız olmasa da her olasılığa karşı bir güven duygusu ile araç kullanmak da isteyebilirsiniz. Örneğin henüz araç kullanmada profesyonel bir düzeyde olmayabilir, yeni sürücü belgesi almış olabilirsiniz. Trafiğe çıkmaktan çekinmemenin yegane garantisi acil durum asistanıdır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama yapmak isteyen müşterilerimize bu olanağı sunmaktadır. 

 

 İzmir Trafiğinde Acil Durum Asistanı Sisteminin Önemi

 

İzmir Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olup günün birçoğunda yoğun bir trafik akışı görülmektedir. Kent dışından İzmir'e gelip de İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama ile hizmetinize sunduğumuz araçlar İzmir trafiğinde size güvenlik sağlamaktadır. Bu olanak sayesinde acil durum asistanı nedir?, ne değildir, İzmir trafiğinde farkına varılabilir. Özellikle trafik akış düzeninin belli bir hız seviyesini zorla kabul ettirdiği otoyollarda acemilik sorun olmaktan çıkar, profesyonellik ise teknik gelişim düzeyi ile takviye edilir.

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmeti de dahil 10 lokasyonda araç kiralama hizmet veren 5s Carrental 2020 model araçlardan oluşan geniş araç filosuna sahiptir. Teslimatta ödeme, ful kasko, sınırsız kilometre ve ücretsiz online rezervasyon avantajı sağlayan firmamız müşteri memnuniyeti ve kaliteye ilk öncelik vererek araç kiralamada hizmetlerinde zirveyi hedeflemektedir.