5s CarRental - Gurbetçilere Özel Araba Kiralama Hizmetleri 5s CarRental - Gurbetçilere Özel Araba Kiralama Hizmetleri - 5sCarRental

Blog

5s CarRental - Gurbetçilere Özel Araba Kiralama Hizmetleri


5s CarRental - Gurbetçilere Özel Araba Kiralama Hizmetleri

Gurbetçi Müşterilere Özel Araba Kiralama Hizmetleri

Gurbetçi müşteriler Türkiye'ye tatile geldiklerinde başta Ankara Esenboğa araba kiralama hizmetleri olmak üzere birçok farklı il ve ilçede rent a car seçeneklerinden ve sunduğu avantajlardan faydalanabilir. Söz konusu kiralama hizmetleri için internet aktif olarak kullanılabilir. Galeriye girilerek özellikleri beğenilen arabalardan biri seçilip online olarak başvuru yapılabilir. Bunun yanı sıra telefon ile iletişime geçilerek İstanbul havalimanı araba kiralama seçeneklerini değerlendirmek de mümkündür.

 Araba Kiralamada Online Başvuru Seçenekleri

 Online alanlardan vakit kaybetmeden ve pratik bir şekilde araba kiralanabilir. Öncelikli olarak ilk işaretlenmesi gereken yer seçilen arabanın alış yeridir. Başta Sabiha Gökçen araba kiralama seçeneği olmak üzere birçok farklı yer herhangi bir fiyat farkı ödenmeksizin seçilebilir. Daha uçaktan iner inmez kiraladığı araba hazır olsun diyenlere bu alanda büyük kolaylıklar ve fırsatlar sunuluyor.

 Online başvuru seçeneklerinde alış tarihi ve saati de seçilmelidir. Akabinde iade tarihi ve iade saati de yazılmalıdır. Para birimi Usd, Euro ve Türk lirası çoklu seçenekler sunmaktadır. İsteyenler şubelerden birine araç iadesine gerçekleştirmek adına ''farklı bir ofise iade'' butonuna da tıklayabilir.

 2022 Model Kiralık Sıfır Arabalar

 Online müracaatlarda gurbetçilere tüm 2022 model arabalar en uygun fiyatlarla birlikte listelenmektedir. Araç görsellerinin yanı sıra öne çıkan özellikleri bakımından da tüm müşteriler en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriliyor. Araçların özellikleri vites tipine kadar gösterilmektedir. Manuel vites kullanmaya alışık olanlar için ayrı otomatik vites kullananlara ayrı listelerde arabalar sunuluyor.

 Kasa ve yakıt tipleri de araç görsellerinin hemen yanında yer alıp müşterilere bu doğrultuda bilgiler verilmektedir. 2022 modellerin yanı sıra çok daha uygun fiyatlarla kısa ya da uzun süreli olarak kiralanabilecek araçlar da seçenekler içerisinde mevcuttur. Araçların asgari yaş sınırları hakkında da bilgi sahibi olmak isteyenler arabaları listeleyerek bu konu hakkında da bilgi sahibi olabilir. Araçların kapı sayısı dört olup yıllık ve periyodik bakımları tamdır.

 Birçok ünlü markanın sıfır araçları en uygun ödeme yöntemlerini müşterilere sunarak gurbetçilere büyük avantajlar sağlıyor. Yakıt tipine göre ise mevcut galerideki araçlar benzin ve dizel olmak üzere ikiye ayrılıyor.

 Araç Kiralama Süreleri

 Gurbetçiler Samsun havalimanı araç kiralama hizmetlerinden de aynı avantajları değerlendirerek faydalanabilirler. Günlük ve haftalık periyotlarda kiralanabilen sıfır model araçlar her bütçeye uygun olmasıyla biliniyor. Aynı zamanda uzun vadeli araç kiralama seçeneklerinde de yüzde yirmiye varan indirimler yapılıyor. Aylık araç kiralama için de online başvuru yapılabilir ve listelenen araçlardan özellikleri baz alınarak biri seçilebilir.

 İkame Araç Hizmetleri

 Bir diğer seçenek olan Antalya havalimanı araç kiralama da dahil olmak üzere tüm şehir hizmetlerinde müşteri memnuniyeti ve çıkarları ön planda tutulmaktadır. Herhangi bir kaza durumunda dahi haksız olunsa dahi firmalar, müşterilerin haklarını gözetiyorlar. Bunun için istenen tek şart kaza sonrası tutanak tutturulmasıdır. Daha sonrasında kaza yapılan araç yerine yenisi müşterilerin talepleri doğrultusunda ikame edilmektedir. Müşterilerden herhangi bir değer kaybı ve hasar bedeli de talep ve tahsis edilmiyor. Bu sayede yurt dışından buraya tatile gelen gurbetçiler bu yönüyle de tamamen avantajlı olan araç kiralama hizmetlerinden istedikleri ölçüde yararlanabiliyorlar.

 Kaza yapan araçların yerini yeni aracın ikame edilmesi toplamda 1.5 günde tamamlanmaktadır. Bu sayede müşteriler herhangi bir zaman ve para kaybına uğramamaktadır.

 İletişim Desteği ve Yol Yardım Hizmetleri

 Başta kaza olmak üzere ters giden her durumda iletişim desteği hem telefon hem de internet üzerinden sağlanabilir. Bu hizmetlerde de herhangi bir zaman sınırlaması olmayıp 7 / 24 hizmet alınabilir. Yolda kalma durumlarında da profesyonel desteği araç kiralanan firmalar sağlamakta ve yol yardım hizmetleri hemen devreye sokulmaktadır. Kaza yapan ya da yolda kalan araçların konumları tespit edildikten sonra söz konusu bölgeye destek gönderilmektedir. 

 Online Destek Hattı

 Başta araba kiralama İzmir havalimanı olmak üzere tüm büyük şehirlerde sunulan hizmetler hakkında detaylı ve doğru bilgiler almak için online destek hatları kullanılabilir. Rezervasyon servisi adı da verilen bu departman tamamen ücretsiz olup kendisinden her gün ve günün her saati faydalanılabilir. Rezervasyon ve arabalar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen gurbetçiler daha yurda giriş yapmadan rezervasyonları pratik bir şekilde yapabilir.