2021 Yılı Köprü ve Otoyol Ücretleri Ne Kadar? 2021 Yılı Köprü ve Otoyol Ücretleri Ne Kadar? - 5sCarRental

Blog

2021 Yılı Köprü ve Otoyol Ücretleri Ne Kadar?


2021 Yılı Köprü ve Otoyol Ücretleri Ne Kadar?

2021 Yılı Köprü ve Otoyol Ücretleri Ne Kadar?

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama firması 5s CarRental olarak 2021 yılı köprü ve otoyol ücretleri ne kadar? diye merak edenler için bir blog hazırladık. Peki 2021 yılı köprü ve otoyol ücretleri ne kadar? Detaylar bloğumuzda.  

 

2021 yılı beraberinde birçok zam getirdi. Elbette bu zamlardan köprü ve otoyol ücretleri de nasibini almış bulunmaktadır. Peki, 2021 yılı köprü ve otoyol ücretleri ne kadar? Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2021 yılı için köprülerin ve otoyolların geçiş ücretlerinin tarifelerini yayımlamıştır.

 

Bu tarifeye göre herkesin merak ettiği "2021 yılı köprü ve otoyol ücretleri ne kadar?" sorusu için 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli ve otoyol geçiş ücretlerini öğrenmek mümkün.

 

"2021 yılı köprü ve otoyol ücretleri ne kadar?" sorusuna yanıt bulabilmek için yayımlanan ücret tarifesine bakmak yeterlidir. Araç sınıflarına göre değişen ücretleri ve hangi otoyolda ücret ne kadar gibi sorulara yanıt bulabilmek mümkündür. 

 

 2021 Yılı Köprü Ve Otoyol Geçiş Ücreti Tarifesi

 

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından herkes tarafından merak edilen "2021 yılı köprü ve otoyol ücretleri ne kadar?" sorusu için yayımlanan yeni ücret tarifesi listesine göre tüm ücretlerde ortalama %25 oranında bir zam yapılmıştır.

 

2021 yılı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü için ücret tarifesi şöyledir: 

 

- 1. sınıf araçlar için 13,25 TL

 

- 2. sınıf araçlar için 17 TL 

 

2021 yılı Osmangazi Köprüsü için ücret tarifesi şöyledir:

 

- 1. sınıf araçlar için 147,50 TL

 

- 2. sınıf araçlar için 236,00 TL

 

2021 yılı Yavuz Sultan Selim Köprüsü için ücret tarifesi şöyledir:

 

- 1. sınıf araçlar için 27,50 TL

 

- 2. sınıf araçlar için 36,50 TL

 

2021 yılı Avrasya Tüneli için ücret tarifesi şöyledir:

 

- Otomobil veya kamyonetler için 36,40 TL

 

2021 yılı Otoyol ücret tarifesi şöyledir:

 

- KGM Anadolu otoyolu, Anadolu (Çamlıca)-Akıncı (Ankara) 37,50 TL

 

- KGM Avrupa otoyolu, Mahmutbey-Edirne 18,50 TL

 

- Kuzey çevre otoyolu, Fenertepe-Kurnaköy 88,50 TL

 

- Kuzey Marmara Avrupa otoyolu, Çatalca-Fatih 31,00 TL

 

- Kuzey Marmara Anadolu otoyolu, Kurnaköy-Sevindikli Kuzey 71,50 TL

 

5s CarRental İle Güvenli Ve Konforlu Hizmet

 

Bu şekilde yayımlanan ücret tarifesini göz önünde bulundurarak İstanbul Havalimanı araç kiralama kapsamında 5s CarRental şirketinden siz de bir araç kiralayabilirsiniz. Yılların tecrübesini bünyesinde barındıran şirket elinde 2000 araçtan fazla araç filosuyla güvenli hizmet vermektedir. Bu sayede köprü ve otoyol geçişlerinde hiçbir sorun yaşamadan İstanbul Havalimanı araç kiralama bünyesinde 5s CarRental uzman destek ekip yardımı ile güvenli, konforlu bir araç keyfi sürebilirsiniz.

 

 5s CarRental Uzman Destek Ekip İle Yanınızdadır

 

Güven faktörü araç kiralama şirketlerinde en çok rol oynayan faktördür. Nitekim uzun yola çıkıldığı takdirde köprü ve otoyol geçişleri gibi hususlarda sorun yaşanmasını hiçbir araç kiralayan müşteri istemez. Tam da bu noktada İstanbul Havalimanı araç kiralama kapsamında 5s CarRental güvenli araç kiralama şirketinin adresi olmaktadır. İstanbul Havalimanı araç kiralama sektöründe 5s CarRental müşterinin her durumda hizmetinde olup müşterisine her daim destek olabilecek bir araç kiralama şirketi olmayı 2011 yılından beri başarmaktadır.

 

 Bilinmesi Gereken Ek Hususlar

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama kapsamında 5s CarRental şirketinden araç kiralayacaksanız bilmeniz gereken bazı hususlar mevcuttur. Öncelikle HGS veya OGS, otoyol ve köprü geçiş ücretleri kiralama süresi zarfındaki harcamaları müşteriden tahsil edilir. Bu durum "2021 yılı köprü ve otoyol ücretleri ne kadar?" sorusundan araç kiralamak isteyenlerin en çok merak ettiği durum olmaktadır. 

 

"2021 yılı köprü ve otoyol ücretleri ne kadar?" sorusuna tarifede yanıt bulabilmek mümkünken İstanbul Havalimanı araç kiralama sektöründeki 5s CarRental şirketi destek ekibi gerekli bilgileri de sağlamaktadır.