2021 Yılı Araç Muayene Ücretleri Ne Kadar? 2021 Yılı Araç Muayene Ücretleri Ne Kadar? - 5sCarRental

Blog

2021 Yılı Araç Muayene Ücretleri Ne Kadar?


2021 Yılı Araç Muayene Ücretleri Ne Kadar?

2021 Yılı Araç Muayene Ücretleri Ne Kadar?

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama firması olarak merak edilen 2021 yılı araç muayene ücretleri ne kadar? sorusu hakkında sizleri bilgilendirmek istedik. Peki 2021 yılı araç muayene ücretleri ne kadar? Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Araç kiralama ücretleri aracın markasına modeline kullanım süresine göre belirlenir. Muayene ise belirli aralıklarla yapılan kontrollerdir. Yeni yıldan sonra sürücüler 2021 yılı araç muayene ücretleri ne kadar? diye merak etmektedir. Her yıl belirlenen muayene ücretleri trafik kanununun 34. maddesine göre düzenlenerek kamu oyuna duyurulur. Muayeneleri yapılan araçlar hem trafikte hem sürücüsü için daha güvenli sürüş ve sağlık güvencesi verir. Her yıl olduğu gibi 2021 yılı için de muayene ücret tarifesi TÜVTÜRK tarafından bildirildi.  Peki 2021 yılı araç muayene ücretleri ne kadar?

 

2021 Yılı Araç Muayene Ücretleri Ne Kadar?

 

Kazaların artışına engel olabilmek, trafik akışının sağlıklı devam edebilmesi için araçlarda muayene zorunluluğu var. Araç muayene koşulları bu istasyonların işletmesini yürüten TÜVTÜRK tarafından belirlenir. Sürücüler yeni yıldan sonra 2021 yılı araç muayene ücretleri ne kadar? sorusunu sormaktadır. 2021 yılı son bilgilere göre, otomobil, römorklu römorksuz traktör, motorlu bisiklet ve motosikletler: 189,98tl, minübüs, kamyonet, özel amaçlı araçlar, arazi araçları, römork ve y. römorklar: 372,88tl otobüs, kamyon, tanker ve de çekiciler: 503,86tl olarak ücret ödeyecek. İlgili yasa 2918 sayılı kanunun trafikle ilgili 34. maddesine göre düzenleniyor. 2021 yılı araç muayene ücretleri ne kadar? sorusunu bu şekilde cevaplayabiliriz. 

 

 Hakkında 

 

Yasaların verdiği yetkiye göre hizmetlerimiz devam ederken bilgi birikimi ve üstün hizmetlerimizle geleceğimize yön veriyoruz. Muayene üç yaş ve sonrası trafikte bulunan araçlar için genellikle 2 yılda bir olarak belirleniyor.

 

Yasaların belirlediği sürelerde kazaların önlenmesi, sağlıklı araçların trafikte yer alması ve sürücülerin hayatını koruyabilmek amacıyla muayene zorunludur. Araçların yaşına göre belirlenen sürelerde yapılan muayeneler, araç modeli ve kullanım durumuna göre uygulanıyor. Araç kiralama firmaları da bu yasa kapsamında muayenesinden kaskosuna araçların bütün yasal işlemlerinde zorunludur.

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama 

 

Havaalanlarında araç kiralayabilme hizmeti yolculara adeta can kurtaran oldu. Son model araçlarımız bir birinden güzel marka ve model seçeneklerimizle sizler için hizmetlerimize devam ediyoruz. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama olarak uygun fiyatlarımızla güvenli ödeme, talimatla ödeme, teslimatta ödeme seçeneklerimizle kolaylıklar sağlamaya çalışıyoruz. Hizmetlerimiz de 2020 model araçlarımızla km sınırı olmadan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetlerimize devam ediyoruz.

 

 Hava Alanlarında En Uygun Kiralama Hizmeti

 

Kiralama, aracın modeli yaşı iç donanımı, kasko ve hız sınırı gibi özelliklerine göre belirleniyor. Biz de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama işlemlerinizde her türlü kolaylıklarımızla yanınızdayız. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama sistemi olarak online hizmetlerimizle de tüm kolaylıklara erişebileceğinizi garanti ediyoruz. Araç kiralama ve kusursuz hizmet alabileceğiniz işletmemizi günün her saati arayıp hizmet alabileceğinizi bilmenizi istiyoruz.

 

 Havaalanında araç kiralamada nelere dikkat edilmeli?

 

Araç kiralama işlemlerinde aracın modelinden, donanım özelliklerine, yakıtından kaskosuna tüm ayrıntılar dikkate alınmalıdır. Biz İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama olarak sizler adına bütün ayrıntıları özenle takip ediyoruz. Ful kasko, talimatla ödeme, kredi kartı ile ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlarımızla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmeti ile model, yaş ve markalarına göre en uygun fiyatlandırmayı yapıyoruz.

 

 Araç Kiralama Hizmetinde Öncü Kuruluşlar 

 

Bütün hizmet alanlarında güven esastır. Araç kiralama hizmeti de süresi, kiralanan araç model ve markasına göre belirleniyor. Biz sizler için kusursuz donanım ve sürüş hızında yeni model araçlarımızı hizmetinize sunuyoruz. 2021 yılı araç kiralama işlemlerinizi arzu ettiğiniz şekilde, uzaktan talimatla alabilir rahatlıkla aracı kullanabilirsiniz. Öncü firmalardan biri olarak biz uygun fiyat ve kusursuz araçlarımızla hizmet vermeye, sizlerin sağlık ve güvenliği için de araçlarımıza gereken önemi vermeye devam ediyoruz.